lecsokole 19.06.06, 09:50 Zapraszamy na naszą stronę www.lecsokole.pl oraz do przeczytania ulotki informacyjnej sympatyków OIOM: ---Łomianki bez cenzora--- publikowanej na naszej stronie: www.lecsokole.pl/pliki/LBC2.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mwsylwia Re: Łomianki bez cenzora-nowość 19.06.06, 10:58 Właśnie sobie wydrukowałam z Waszej strony. Wieczorem przeczytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Łomianki bez cenzora-nowość 19.06.06, 11:07 ja chętnie pomogę w dystrybucji prosze o kontakt:) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Łomianki bez cenzora-nowość 19.06.06, 11:08 nie wiem, kto roznosi, ale ja dostałam 2 egzemplarze :) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Łomianki bez cenzora-nowość 19.06.06, 11:18 Może jesteś szczególnie zasłużoną aktywistką OIOM :) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Łomianki bez cenzora-nowość 19.06.06, 11:24 podoba mi się Esscort Twoja wersja, moja była raczej dołująca, w stylu - dwa razy trzeba jej dostarczyć, może w końcu przeczyta, zrozumie, zechce się jej...itp. itd. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Łomianki bez cenzora-nowość 19.06.06, 11:30 Pamietaj, że być może któregos dnia zapuka do Ciebie przystojny pan z propozycją porozmawiania na temat biuletynu. Ja rozmawiałem z miłą panią. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Łomianki bez cenzora-nowość 19.06.06, 11:31 oj, tylko nie przystojny...;) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Łomianki bez cenzora-nowość 19.06.06, 11:59 Iod jak może być przystojny ktos kto wydaje takie "plugastwo":) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Łomianki bez cenzora-nowość 19.06.06, 12:01 czekaj, czekaj, niech pomyślę, chyba faktycznie nie może ;))) Przecież odwiedzający nie musi być zaraz "wydającym", prawda? Ankieter może być, albo kolega wydawcy, albo... Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Łomianki bez cenzora-nowość 19.06.06, 12:18 albo tylko jakis przystojniak, no może Sokół na przykład:)-w końcu cała gazeta o nim to pewnie sam ja roznosi?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Łomianki bez cenzora-nowość 19.06.06, 12:38 papirus22 napisał: > albo tylko jakis przystojniak, no może Sokół na przykład:)-w końcu cała gazeta o nim to pewnie sam ja roznosi?:))) No nie, to byłaby perwersja! Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Łomianki bez cenzora-nowość 20.06.06, 09:44 perwersja nie perwersja, reklamę sobie robi kosztem naszego zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Łomianki bez cenzora-nowość 19.06.06, 11:24 W tekstach poruszających sprawę obwodnicy (zwłaszcza tym o propozycji burmistrza, by obwodnicę skierować nad Wisłę spod puszczy ul. Brukową)zabrakło mi informacji, że według stwierdzeń Generalnej Dyrekcji Autostrad i czegoś tam, bez wzgledu na przebieg obwodnicy stara rezerwa przy puszczy kampinoskiej zostanie wykorzystana na budowę drogi o zasiegu krajowym (czyli pewnie parametry podobne do ul. Kolejowej). Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Łomianki bez cenzora-nowość 19.06.06, 17:35 tak pisał o tym siskom, rezerwa zostanie przeznaczona na droge kategorii zapewne GP ruchu przyspieszonego, a wtedy oznacza to, że nie będzie żadnych ekranów, wytłumień i ruchu bezkolizyjnego. Inaczej mówiąc kolejna trasa śmierci, ale o tym w GŁ nie informują ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Łomianki bez cenzora-nowość 20.06.06, 12:35 Donoszę że ja też znalazłam w swojej skrzynce, Łomianki Bez Cenzora" już myślałam że ktoś mi przechwycił:) Coraz bardziej mi się podoba, jak byście potrzebowali pomocy w dystrybucji, to proszę wiadomość na skrzynkę gazety. Pozdrawiam wydawców.Trzymajcie się, jeszcze trochę:) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Łomianki bez cenzora-nowość 20.06.06, 23:27 ale licznik poskoczył, ktos chyba sprawdzał i porównywał ze stroną reżimową Odpowiedz Link Zgłoś
esscort 4 tys wejść 23.06.06, 12:10 Chcialem sobie poczytać biuletyn OIOM,. patrzę a na stronie www.lecsokole.pl jest już 3998 wejść. Ostatnio szybko im ten licznik bije :) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: 4 tys wejść 23.06.06, 12:24 to dobrze, że ludzie interesują sie gminą, tam mają wiele istotnych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś