iod 19.08.06, 08:48 ja tradycyjnie, i żeby nie było, że tylko dd albo cóś... Dzień dobry wszystkim, po niecudnie nieprzespanej nocy. W drogę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolaxyz Re: sobotnie dzień dobry 19.08.06, 08:55 Cześć Iod :)) Co sie działo w nocy? :( Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: sobotnie dzień dobry 19.08.06, 08:59 myśli za dużo... a co Ty robisz po drugiej stronie kabla w sobotę??????? Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: sobotnie dzień dobry 19.08.06, 09:09 może za to interesujące myśli? :)) Ja dzisiaj pracuję :/ ale za to mam względny spokoj i mogę chwilę poklikać a zaległości w tej materii ogromne. Wyjeżdżaliście gdzieś? My niestety nie :(( tyram na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: sobotnie dzień dobry 19.08.06, 09:22 wyjeżdżaliśmy, ale niedużo. tylko tydzień. lud pracujący, rozumiesz..za to za chwilę kierunek Kielce. Fascynujące! Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: sobotnie dzień dobry 19.08.06, 09:37 Za chwile ... mam nadzieję że na chwile jeśli kierunek Kielce :)) To ja kierunek papiery na biurku :((. Do zobaczenia na ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: sobotnie dzień dobry 19.08.06, 09:53 za chwilę, na chwilę - do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś