iod 29.08.06, 10:40 nauczyciela pływania dla mojego syna (w grudniu kończy 6 lat). Najchętniej ktoś kto uczyłby go pływać tu na miejscu, w Łomiankach. Jakieś pomysły??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papirus22 Re: szukam 29.08.06, 10:47 to pewnie idzie do zerówki??? W zerówce uczą, a poza tym są zajęcia na basenie... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: szukam 29.08.06, 10:57 nie wierz w efektywną naukę w ramach zajęć szkolnych. Proponuję lekcje w grupie max 5 dzieci dla jednego instruktora (oczywiście dzieci na tym samym poziomie zaawansowania). Zajęcia najlepiej 2/tydzień. I jak najszybciej na "głęboki" basen .. Porozmawiaj w "Mama, tata i ja" (chyba dobrze pamietam nazwę). Córka się uczyła w ramach zajęć organizowanych przez tą firmę tylko na innym basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: szukam 29.08.06, 11:21 zdaje się, że właścicielka oddaje dziecko do tego samego przedszkola. tylko mi własnie niestety chodzi o to, żeby było bez "mama i tata", tylko sam. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: szukam 29.08.06, 11:33 Iod, bez "mama i tata" w wodzie - oczywiście. Ale rozebrać/ubrać się dziecku chyba pomożesz, włosy wysuszyć, zaprowadzić, odprowadzić z zajęć ... Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: szukam 29.08.06, 11:36 no tak, 6 letnie dziecko bez asysty mamy na pewno sobie nie poradzi:) Im wcześniej się nauczy samo radzic tym będzie miało łatwiej. Skoncentrował bym sie na zaprowadzić i odprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: szukam 29.08.06, 11:42 ja też Papi, szczególnie że nie zauważyłam specjalnych problemów z ubieraniem/rozbieraniem, no chyba że mówimy o skarpetkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: szukam 29.08.06, 11:41 nie no tłumacz mi jeszcze Robert jak się dzieciom pomaga włosy suszyć itd. Przecież nie wiem...szczególnie to suszenie włosów długich na 1 cm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: szukam 29.08.06, 11:24 Papi, idzie do zerówki, ale myślę, że bez basenu. Jeszcze nie wiem. Zerówka w przedszkolu (nie zdobyłam się na odwagę i nie wybrałam mu jeszcze szkoły w Łomiankach/okolicy) Myślałam o zajęciach choćby indywidualnych tutaj w Łomiankach z jakimś trenerem/ratownikiem/nie wiem kim. Może ktoś kogoś zna takiego? Jeśli nie spytam tę mamę i tatę Odpowiedz Link Zgłoś