qaz2510 13.11.06, 10:17 Zastanawiam się co z zatrudnieniem w ICDS - CZy będą jakieś czystki - ciekawi mnie to bo pare osób, których znam pracuje tam np jako sprzątaczki czy dozorcy.. Czy będą jakieś radykalne zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esscort Re: ICDS po wyborach 13.11.06, 10:21 Myślisz, że ze względów "politycznych" bedą zwalniane sprzataczki i dozorcy? Ja myślę, że każdy, kto dobrze pracuje, może spać spokojnie. Ze wzgledów politycznych to powinien się podać do dymisji wiceburmistrz Jan G. Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: ICDS po wyborach 13.11.06, 10:28 zgadza się, ale Nowy Burmistrz bardzo nieprzychylnie się swojego czasu wypowiadał o zatrudnieniu w ICDS - choć wydaje mi się, że musi pamiętać o tym, że tam go też ludzie poparli mimo strachu przed zwolnieniem( a jest tam jedna taka pani sprzątająca,która pochodzi z Dąbrowy która nieźle miesza i stwierdziła ,że jej to nic nie grozi(mimo,że od sokołowskiego), bo była już u Burmistrza elekta i on jej to obiecał(każdy kto zna choć trochę kadrę icds wie o kim mówię (pani J.)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmc_lomianki Re: ICDS po wyborach 13.11.06, 10:28 Przypuszczam, że nowa władza będzie miała poważniejsze problemy na głowie niż polityczne czystki wśród pracowników technicznych. Oj sporo będzie "sprzątania" po tych 8-śmiu latach nędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: ICDS po wyborach 13.11.06, 10:36 mmc_lomianki napisał: > Przypuszczam, że nowa władza będzie miała poważniejsze problemy na głowie niż > polityczne czystki wśród pracowników technicznych. > Oj sporo będzie "sprzątania" po tych 8-śmiu latach nędzy. ja tylko mam nadzieję, że czystki będą bardzo dokładne- trzeba wyplewić element sypiący piasek w tryby dobrze działającej machiny zarządzającej podupadłym miasteczkiem. Swoją drogą życzę wielkich sukcesów nowym radnym, mam nadzieję, że w końcu będę mógł być dumny z Łomianek. Odpowiedz Link Zgłoś