Dodaj do ulubionych

SLUBOWANIE BURMISTRZA

29.11.06, 20:47

Zgodnie z obietnicą podaję termin ślubowania Burmistrza W. Pszczółkowskiego.
Uroczysta II sesja Rady Miejskiej w Łomiankach
odbędzie się 4 grudnia(poniedziałek) o godz. 17.00
w auli widowiskowej Integracyjnego Centrum Dydaktyczno Sportowego,
przy ul.Staszica 2 w Łomiankach.

Zapraszamy wszystkich mieszkańców.
Obserwuj wątek
    • kmsanczia Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 29.11.06, 20:51
      I kto ma odebrać tą władzę facetom, Mandaryna??
      ;)
      • kmsanczia Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 29.11.06, 20:52
        Upsss... sorry Mazowianko, to miało być do wątku Drabbu. :))

Na ślubowaniu postaram się być. :)
        • idyllla Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 09:05
          To może i ja spróbuje dotrzec.

Zmieniłam login bo stary już mi się znudził :))
    • grzybowaa Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 29.11.06, 21:06
      Dlaczego dopiero w poniedziałek??? Czyżby obecny burmistrz nie mógł się odspawać
      od swojego fotela??
      • brycezion Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 29.11.06, 21:13
        Zobaczymy,czy przez tydzień "bezkrólewia" nie zostaną podjęte jeszcze jakieś
        decyzje finansowe lub umowy,które będzie potem trudno anulować.
        • zenia13 Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 29.11.06, 21:49
          >brycezjon napisał:

Zobaczymy,czy przez tydzień "bezkrólewia" nie zostaną podjęte jeszcze jakieś
          > decyzje finansowe lub umowy,które będzie potem trudno anulować.

Jakiego bezkrólewia, przecież car nie wychodzi z urzędu tak pracuje,
          pewnie do poniedziałku nie zdąży wszystkiego wyczyścić i co wtedy bedzie?
          Proponuję utworzyć trójki obserwacyjne:) Ciekawe czy wie że od wyborów jest
          pod obserwacją.
          • robert_58 Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 29.11.06, 23:32
            zenia13 napisała:

> >brycezjon napisał:
            >
            > Zobaczymy,czy przez tydzień "bezkrólewia" nie zostaną podjęte jeszcze jakieś
            > > decyzje finansowe lub umowy,które będzie potem trudno anulować.
            >
            > Jakiego bezkrólewia, przecież car nie wychodzi z urzędu tak pracuje,
            > pewnie do poniedziałku nie zdąży wszystkiego wyczyścić i co wtedy bedzie?
            > Proponuję utworzyć trójki obserwacyjne:) Ciekawe czy wie że od wyborów jest
            > pod obserwacją.

to się nazywa postawa obywatelska! Śledzić, śledzić i jeszcze raz śledzić!

ps. trzeba go było porwać - mniej kłopotu :))))
            • krzysiom1 Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 08:03
              robert_58 napisał:

> ps. trzeba go było porwać - mniej kłopotu :))))
              Wybacz zawód ale nie wszyscy stosują twoje metody:)))

• kowalik22 Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 08:50
            zenia13 napisała:
            > Ciekawe czy wie że od wyborów jest
            > pod obserwacją.

Aaa, czy to dlatego Zeni na forum ostatnio nie widać?:)
            • zamulacz2 Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 09:33
              Zenia biega za toba debilko. Nie widzisz, że od dawna sie do ciebie ślini!
              • zamulacz3 Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 18:50
                zamulacz2 napisał:

> Zenia biega za toba debilko. Nie widzisz, że od dawna sie do ciebie ślini!

Jak w każdym poście, na temat i ... z inwektywami. Ale czego po 6 klasach szkoły podstawowej wymagać! ;)
    • frags Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 09:35
      Zatem już 4 grudnia wielkie otwarcie Wesołego Miasteczka. W Auli Widowiskowej.
      Będzie impreza, że hej. A potem dokończenie na basenie w rytmie karaibskim.
      • dodan Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 11:08
        nooo, szczególnie, że może to być ostatni taniec na tym basenie, bo podobno
        pszczoła chce go sprywatyzować, więc potem inwestor może kazać sobie słono
        płacić za takie tańce;-)
        • zamulacz2 Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 11:16
          Witajcie ukryci zamulacze. Wiedzialem że się odezwiecie. Tata Jacuś mówi, że jak
          zwykle zajmujecie sie plotami i pomowieniami.
          • frags Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 11:43
            j46, kolejny nick???? To juz naprawdę trąci potrzebą kontaktu ze specjalistą.
          • zamulacz3 Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 18:51
            zamulacz2 napisał:

> Witajcie ukryci zamulacze. Wiedzialem że się odezwiecie. Tata Jacuś mówi, że ja
            > k
            > zwykle zajmujecie sie plotami i pomowieniami.

Witaj bełkotliwy! ;)
        • zaplotka Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 11:29
          dodan napisał:

> nooo, szczególnie, że może to być ostatni taniec na tym basenie, bo podobno
          > pszczoła chce go sprywatyzować, więc potem inwestor może kazać sobie słono
          > płacić za takie tańce;-)

Oj, Dodan, Dodan. Czy ty trochę myślisz? Mam wątpliwości. Natomiast nie mam
          wątpliwości, że nikt nie wywali swojej prywatnej kasy na coś, co może przynieść
          tylko straty.
          A nawet gdyby jakis idiota na inwestowanie w ICDS się znalazł, to jak miałby
          sobie ktoś kazać słono płacić, skoro i teraz bez słonego płacenia w ICDS tłumów
          nie ma. Chyba Dodanie nigdy nic prywatnego nie prowadziłeś.
          • idyllla Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 11:42
            Z tego co wiem to właśnie teraz każą słono płacić, koledzy jeżdża pograć w
            piłkę 15 km za Łomianki bo wynajęcie sali w ICDS jest znacznie droższe.
          • dodan Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 11:46
            słuchaj zaplotka jak się na tym nie znasz to po co się odzywasz?? można go
            oddać inwestorowi "oficjalnie" za przysłowiową zlotówkę żeby no nie ponośić
            wysokich kosztów jego utrzymania, a nie oficjalnie za większą kasę, potem
            inwestor narzuca swoje cenny wynajmuje róznym szkołą, firmą itp
            • zaplotka Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 11:53
              dodan napisał:

można go oddać inwestorowi "oficjalnie" za przysłowiową zlotówkę żeby no nie
              ponośić wysokich kosztów jego utrzymania, a nie oficjalnie za większą kasę,
              potem inwestor narzuca swoje cenny wynajmuje róznym szkołą, firmą itp

No i jak sobie Dodan wyobraża biznes. Pomyś, czy wziąlbyś nawet za zlotowkę
              ICDS, gdybys później mial pokrywać jego straty? Zanim odpowiesz, zastanow się,
              skąd weźmiesz klientów (te szkoły, firmy itp.), które zaczną ci slono placić.
              Jaka firma przyjedzie do łomianek, tylko po to, by słono zapłacić za tutejszy
              basen? Jaka szkoła (i za co?) to zrobi?
              Dodan, przestań chodzic do magla

• dodan Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 12:04
                oooo i tu się mylisz, basen jest bardzo ładny i przy dobrych działaniach
                marketingowych napewno przyciągnie wielu kientów, a szkoły? z tego co wiem to
                już z samogłoski przywożą dzieciaków, tobie ten prwywatny biznes tak kiepsko
                poszedł bo brak ci inwencji i pomusłu.
                • zaplotka Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 12:29
                  dodan napisał: oooo i tu się mylisz, basen jest bardzo ładny i przy dobrych
                  działaniach marketingowych napewno przyciągnie wielu kientów, a szkoły? z tego
                  co wiem to już z samogłoski przywożą dzieciaków,

Nawet przy najlepszych działaniach marketingowych nikt z Warszawy do
                  łominakowskiego wieloryba nie przyjedzie, jeżeli nie będzie się to finansowo
                  kalkulowało (to znaczy, jeżeli cena uslugi nie byłaby wystarczajaco niska, by
                  zrekompensować koszty dojazdu i stratę czasu). No chyba, żeby w wielorybie
                  będzie chodziła bez kostiumu Doda elektroda :) (ale jej też trzeba by było
                  zaplacić, więc koszty by wzrosły i co na to ks. Kiliszek?).
                  Szkoła z samogłoski będzie przywozić dzieciaków tylko do czasu, gdy w
                  wielorybie będzie taniej (a przynajmniej nie drożej) niż na Marymoncie. Bo
                  szkole z samogłoski (a zwłaszcza rodzicom tamtejszych dzieci) wisi, gdzie
                  dzieciaki jeżdżą na basen - pod warunkiem, że jest bezpiecznie i nie drożej niz
                  u konkurencji.

• dodan Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 12:45
                    banialuki piszesz, z Wawy jest blisko, a droga dobra i basn fajnieszy niż na
                    marymoncie, wszystko oczywiście zależ od pewnych działań promocyjnych,
                    reklamowych i marketingowych, pomysł z dodą elektrodą mi się bardzo podoba;-)
                    zapodaj go nowemu Burmistrzowi.
                    • zaplotka Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 12:58
                      dodan napisał: ...zapodaj go nowemu Burmistrzowi.

Sam sobie (jak piszesz) zapodaj. Ja nie jestem od zapodowania czegokolwiek
                      komukolwiek. Guzik mnie zresztą obchodzi wieloryb. Chciałam jedynie wyjaśnić
                      bezsens pewnego sposobu myślenia.

• dodan Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 13:04
                        no nie udało ci się bo sens to ma
                      • robert_58 Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 13:06
                        niekoniecze ISDS jest bez szans.
                        Dużo osób (również z forum) wybiera obiekty w Warszawie - jedna z grup
                        potencjalnych klientów.

Przykład Jazz Cafe (trochę z przymrużeniem oka) przyciąga osoby z Warszawy.

Ja osobiście uczęszczam na łomiankowski basen - jest niedrogo i nie ma tłoku w
                        wodzie - jest pusto.
                        • dodan Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 13:15
                          właśnie dokładnie o tm mówiłem
            • kmsanczia Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 13:07
              dodan napisał:

> wynajmuje róznym szkołą, firmą itp

Iod co z twoim poczuciem poprawności językowej??
              ;)
              • dodan Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 13:16
                to sprawa klawiatury, ja pisze dobrze więc się nie czepiaj
                • idyllla Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 13:39
                  nawet sie nie zorientował :))
                  • kmsanczia Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 13:54
                    Idylla to jest specjalna klawiatura elpeerowska wg projektu ministra edukacji:
                    zamienia m.in. końcówki "om" na "ą". ;))
                  • dodan Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 14:10
                    taa, ciekawe jesteś pewna że tak nie mozna napisać, pani nauczyciel??
    • idyllla Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 11:53
      Ale syf w tym wątku, lepiej zmienic forum niż login.
      Teraz już chyba zawsze tak będzie, przegrani będą rozlewać gorycz porażki, nie
      dadzą normalnym ludziom pagadac.
      • kornel113 Re: SLUBOWANIE BURMISTRZA 30.11.06, 12:24
        Myślę, że nowy burmistrz już przeszedł do legendy, pieśni będą o nim śpiewać.
        Dodam że nie głosowałem na byłego burmistrza.
        • zamulacz2 dodan 30.11.06, 13:25
          To co piszesz to po prostu idiotyzm. Mylisz problemy, a poziom twojej znajomości
          ekonomi sięga rynsztoku. W dodatku jak do każdego kretyna nie docierają do
          ciebie najbardziej oczywiste fakty. Pisz tak dalej a tata farags pobłogoslawi
          cię za to.
          • dodan Re: dodan 30.11.06, 13:32
            jak ci się to nie podoba to nie czytaj tego, zalóż sobie blokadkę, dokładnie
            taką samą jaką masz na mózgu ignorancie, jak nie masz nic innego to powiedzenie
            oprócz wyzywanie innych od kretynów to zacytuje ci Pana Prezydenta "Spiepzaj
            dziadu"
            • zamulacz2 Re: dodan 30.11.06, 13:42
              Jednak miałem rację że dodan to kretyn. Nie potrafi obronić swoich kretyńskich
              tez. A jaki ordynus.
              • dodan Re: dodan 30.11.06, 13:46
                nic ci innego, DEBILU, jak wcześniej już pisałem, ci nie pozostało jak szczekać
                pod nowymi nicami ale ładne swiadectwo sobie wystawiasz ciekawe co na to twoii
                wyborcy
                • zamulacz2 Re: dodan 30.11.06, 13:52
                  Oj dodan dodan, sam nie wiesz co piszesz. A na ekonomi to już na pewno się nie
                  znasz. No może tylko prymitywnie ubliżać umiesz. Cale szczęście że trafiasz po
                  omacku, a wiec kulą w płot, mój ty drogi anonimie.
                  • dodan Re: dodan 30.11.06, 14:00
                    taaa, z ciebie za to jest super ekonomista, prawie jak Balcerowicz,no mucha nie
                    siada, tylko że prawie robi wielką róznicę, a z ciebie taki ekonomista jak z
                    koziej dupy trąba, na razie to ty chamie ublizasz na tym forum wielu ludzią, a
                    śmiesz potem mowić o innych? widocznie dla takiego KRETYNA nie ma problemu
                • kmsanczia Re: dodan 30.11.06, 13:53
                  To zamulacz2 też jest radnym?? Dżizas. Jest ich tysiące... ;))

• zamulacz2 Re: dodan 30.11.06, 14:02
                    Ano jestem i byłem radnym i to zarówno w gminie i w powiecie, burmistrzem i
                    przewodniczącym rady, ba kandydowałem na prezydenta, i na stanowisko w Makro na
                    które ktoś mnie ubiegł.. Mogę też być każdym nikiem z forum, którzy ma dość
                    tego, co się ostatnio na nim dzieje. Na pewno zniknę gdy się uspokoją zamulacze.
                    Oni mają prawa a ja nie?
                    • frags Re: dodan 30.11.06, 14:52
                      Panie Janie, Pan naprawdę przechodzi samego siebie. Niby nic trudnego przy takim
                      wzroście i innych walorach, ale jednak patrzę z pewnym podziwem.
                      • idyllla Re: dodan 30.11.06, 15:04
                        He he dodan i frags znaleźli godnego siebie rozmówcę :))
                        • zamulacz2 Re: dodan 30.11.06, 15:24
                          Ale popatrz jak wspaniale mi pomagaja w zamulaniu!
                          • kowailk22 Re: dodan 30.11.06, 16:00
                            Nie ciesz się zamulaczu bo najważniejsze sprawy nie zostały rozstrzygnięte.
                            Odsyłam cię do regulaminu starostwa i do Kpa. Nie będę już tłumaczyć.
                            • frags Re: dodan 30.11.06, 16:01
                              Panie Janie, Pan przechodzi samego siebie. Zamula Pan wątek pozornie ważny dla
                              Potrzebnych?
                              • kowailk22 Re: dodan 30.11.06, 16:11
                                Mnie interesuje jedynie dobro Łomianek i piszę pro publico bono, skoncentrujmy
                                się wszyscy na tym i bądźmy precyzyjni.
                              • kowalik22 Re: dodan 30.11.06, 16:16
                                Frags, niech szaleje, kimkolwiek jest. Nieźle się bawię, czytając te posty.
                                Potwierdzają, że ktoś mnie czyta, i to dość uważnie;)
                                Pochlebia mi to (chyba) ;) Cóż, kobieta próźną jest;)
                                Tylko czy w tym przypadku to Pan Jan? Nie sądzę
                                • kmsanczia Re: dodan 30.11.06, 16:30
                                  Ach ten Pan Jan vel Dziadek (by dodan)... to musi być jakiś wyborny zlepek
                                  przeciwstawnych osobowości. Naprawdę nie wiem, czy go nie przeceniacie. ;)
                                • kawalik22 Re: dodan 30.11.06, 17:35
                                  Frags, niech szaleje, kimkolwiek jest. Nieźle się bawię, czytając te posty.
                                  Potwierdzają, że ktoś mnie czyta, i to dość uważnie;)
                                  Pochlebia mi to (chyba) ;) Cóż, kobitą próźną jest;)
                                  Tylko czy w tym przypadku to Pan Jan? Nie sądzę
                              • dodan Re: dodan 30.11.06, 16:18
                                Frags, dziadkowi wszystko się już pomieszało, poprostu bredzi, co robi się już
                                nawet nie śmieszne tylko żenujące i te jego ubliżannie na forum, jet poniżej
                                krytki
                                • zamulacz2 Re: dodan 30.11.06, 16:44
                                  Ocho czołowy zamół sie odezwał. O dodani to dodani. A jak precyzyjnie. Jak
                                  gromko. Miło mi zostać panem dziadkiem, bo w tej roli jeszcze nie grałem! A że
                                  coś <jet poniżej> to jescze nie wiem!
                                  • fragz Re: dodan 30.11.06, 16:54
                                    Panie Janie, Pan przechodzi samego siebie, ba nawet dodana. Zamula Pan wątek
                                    pozornie ważny dla potrzebnych i niepotrzebnych?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka