Dodaj do ulubionych

Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina

05.12.06, 20:57
serdecznie zapraszam na pole golfowe,18 dołków, DR,PG,CG pozatym od nowego
sezonu 2007 otwarte będą restauracja,bar,hotel,korty tenisowe,sala
konferencyjna. Przyjedź,zobacz,oceń :))))))
Obserwuj wątek
    • esscort Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 05.12.06, 21:00
      Golfistko, zakładając co kilka godzin nowy wątek w tej samej sprawie nie robisz
      dobrego wrażenia. Poza tym mieszkańcy łomianek grają w golfa gdzie indziej
      • krzysiom1 Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 05.12.06, 21:13
        Da się zagrać bez płacenia rocznego wpisowego?
        • golfistka11 Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 06.12.06, 15:40
          oczywiście że się da zagrać bez płacenia członkostwa, pozatym studenci i
          juniorzy mają 50% zniżki na opłaty :)
      • iod Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 05.12.06, 23:35

Esscort, a gdzie grają mieszkańcy Łomianek? Bo w Wilczeńcu to sobie jeszcze nie
        pograsz, tylko poodbijasz....mylę się????
        • robert_58 Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 05.12.06, 23:42
          grają w Niemczech, Beneluksie, na antypodach ....:)
        • esscort Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 06.12.06, 00:02
          iod napisała:

>
          > Esscort, a gdzie grają mieszkańcy Łomianek? Bo w Wilczeńcu to sobie jeszcze
          nie pograsz, tylko poodbijasz....mylę się????

Myślę, że grają w tego typu miejscach: www.princesgolfclub.co.uk/

Samolot do Anglii kosztuje grosze, tam trzeba dać pewnie jakieś marne 1000
          funtow rocznie ;)

• iod Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 06.12.06, 00:09
            łoj, to chyba jacyś prawdziwi glofiści, biznesmeni itd, mój to
            jakiś "udawany"...no coż się dziwić, tam, gdzie Go chowali, golf za darmo
            jakby...i mało prestżowy, nudny raczej...co innego do Anglii śmigać pograć. To
            dopiero nobilitacja! Szczególnie wśród znajomych. Nieważne, jak się
            gra...ważne, gdzie się przynależy, ew. lata. ROZUMIEM.
            My pewnie tę lisią nawiedzimy, bo niedaleko, tylko do wiosny poczekamy...
            • esscort Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 06.12.06, 00:15
              Pamietaj, ze trzeba mieć "pumpy", dziwne buty i śmieszną czapeczkę z pomponem.
              Bez tego nie ma co wychodzić na pole :)
              • robert_58 Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 06.12.06, 00:20
                esscort napisał:

> Pamietaj, ze trzeba mieć "pumpy", dziwne buty i śmieszną czapeczkę z pomponem.
                > Bez tego nie ma co wychodzić na pole :)

Ess ma rację.
                Ja już jestem przebrany ....
                www.electrotank.com/playGame.electro?gId=119
                • iod Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 06.12.06, 00:27
                  to chyba mini golf - zupełnie nie to, w mini golfa to mój starszy grywa...na
                  wakacjach, tam szorty wystarczą :)
              • iod Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 06.12.06, 00:28
                esscort napisał:

> Pamietaj, ze trzeba mieć "pumpy", dziwne buty i śmieszną czapeczkę z pomponem.
                > Bez tego nie ma co wychodzić na pole :)

Przesądy, Panie, przesądy. chociaż - może spróbuję z mężem, przebiorę i....się
                zobaczy ;)
                ot, kostiumik taki pod choinkę...
                • robert_58 Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 06.12.06, 00:30
                  chyba zacznę grać "na poważnie" ...
                  • iod Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 06.12.06, 00:31
                    zacznij w święta, nastrojowo będzie
                • esscort Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 06.12.06, 00:33
                  Tylko, żeby sie nie zapomniał i w kostiumiku w sobotę na bazrek nie przyszedł,
                  bo lud łomiankowski wystraszy :)
                  • iod Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 06.12.06, 00:37
                    wyręczam GO w piątki, póki co. Niech lud łomiankowski śpi spokojnie zatem :)
                    • robert_58 Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 06.12.06, 01:15
                      ha!
                      nie znacie dnia ani godziny ...
            • lomek2 Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 06.12.06, 18:48
              W klubach sportowych na swiecie obowiązuje taki mniej wiecej podział członków:
              - członkowie weekendowi i snobistyczni geriatrzy, od których pobiera się opłaty
              za członkostwo że aż boli
              - utalentowani, rokujący nadzieję członkowie, mający przywilej uprawiania sportu
              za darmo -> inwestycja klubu
              - zawodnicy osiągający wyniki, którym klub płaci za przynależność do klubu

Tak więc, moja droga, prawdziwi golfiści nigdzie nie płacą, tylko im się płaci
              co najyyżej. Płacą brzuchte snoby, za przywilej noszenia drogiej torby z drogimi
              kijami wśród innych brzuchatych snobów z drogimi torbami z drogimi kijami. I za
              to, że dla innych jest za drogo.
              Na snobizmie zarabia się bardzo dobrze na całym świecie. Wystarczy roztoczyć
              wokół czegoś aurę niedostępności, i już można sprzedac telefon komórkowy za
              20kzł, auto za bańkę albo mieszkanie w zadymionym centrum za 25kzł/m2.
              Pamiętajmy że snobizm nie działa bez widowni - ludzi którzy wytrzeszczają gały i
              ślinią się na widok z zazdrości.
              • iod Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 06.12.06, 19:12
                mój drogi, znający się na wszystkim Lomku, bp chyba do mnie piszesz. Zapewniam
                Cię, że jest taki kraj na świecie, gdzie nie musisz płacić idiotycznych kwot
                żeby zagrać w golfa. Nie chodzi mi o wybitnie utalentowanych, tam, w raju na
                ziemi młodzież do lat 18 płaci najczęściej jakieś śmieszne pieniądze za
                możliwość gry w golfa, starsi też. Jest to kraj, gdzie pola golfowe nie są
                prywatne i są, o dziwo, dostępne dla wszystkich.
                Co do snobizmu zgadzam się z Tobą. Może dlatego się zgadzam, że daleko mi do
                wizerunku "brzuchatego snoba", choć muszę przyznać, umiem wydać pieniądze na
                rzeczy, które wydają mi się tego warte, bo na przykład i po prostu
                są ładne. Dla mnie ładne, oczywiście.
                A zaślinieni - cóż.. Współczuć i ślinę im wyrozumiale ocierać.
      • golfistka11 Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 06.12.06, 15:42
        moj drogi może nie jestem mózgiem informatycznym ja TY i zdarzają mi się
        pomyłki, mam inne zainteresowania niż gapienie się w komputer, także wybacz że
        cię to zdenerwowało
        • esscort Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 06.12.06, 17:32
          golfistka11 napisała:

> moj drogi może nie jestem mózgiem informatycznym ja TY i zdarzają mi się
          > pomyłki, mam inne zainteresowania niż gapienie się w komputer, także wybacz że
          > cię to zdenerwowało

czy przypadkiem nie zostalaś uderzona piłką golfowa w głowę? Jeżeli masz inne
          zainteresowania, to po cholerę marnujesz czas na robienie wciąż tego samego? W
          ogóle mnie nie zdenerwowalaś.
          • redakcja.lomianki.info Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 06.12.06, 17:40
            ess napisał:
            > czy przypadkiem nie zostalaś uderzona piłką golfowa w głowę?

ess. nie przesadzaj :( nie było to miłe.
            sam nawołujesz do qltury na forum
            • esscort Re: Klub Golfowy Lisia Polana k/Modlina 06.12.06, 18:09
              No bo czego się czepia. Grzecznie zwrócilem uwagę, że już raz spamowała.

To ja do czegoś nawołuję?! Tak to jest odbierane?! Nigdy bym się nie
              spodziewał!
    • eewa18 Re: Kahn chciałby być golfistą, 06.12.06, 21:25
      czy tylko On?
      sport.gazeta.pl/pilka/1,65057,3776850.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka