ciuciubabka3 02.01.07, 15:20 kto głosował na PO,SLD lub ich sympatyk zrzekł się becikowego,które jest pomysłem LPR,PIS,Samoobrona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowalik22 Re: Czy ktoś... 02.01.07, 15:22 Mamy się zgłaszać imiennie? To ja melduję, że mnie becikowe nie dotyczy. W żadnym wypadku. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Czy ktoś... 02.01.07, 15:27 Mam pytanie: czy polityk LPR który był przeciwko wstąpieniu do Unii może być euroosłem? jak widać może Niby dlaczego ktoś miałby się zrzec? To tak samo jakby nie dotyczyły mnie podatki ustalone przez PIS bo na nich nie głosowałam. marna prowokacja ;) to mówiłam ja, kawaleria (vel weteran) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Czy ktoś... 02.01.07, 15:28 Ciuciu Pis głosował przeciwko becikowemu, zapomniałeś. Za becikowym głosowała PO wraz z LPR i Samo i chyba jeszz PSL:) NO naprawdę taka gafa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciuciubabka3 Re: Czy ktoś... 02.01.07, 15:36 papirus22 napisał: > Ciuciu Pis głosował przeciwko becikowemu, zapomniałeś. Za becikowym głosowała > PO wraz z LPR i Samo i chyba jeszz PSL:) > NO naprawdę taka gafa?:) Czy w programie wyborczym PO było becikowe? Koalicja rzadowa została zawarta na kompromisach. PIS chciał dać becikowe chyba rok pÓźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Czy ktoś... 02.01.07, 15:37 Ciu, chciał? może i chciał ale zagłosował przeciw:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Czy ktoś... 02.01.07, 15:38 W reklamie pisu zabawki spadały ze ściany... U mnie się cholira sprawdziło. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: Czy ktoś... 02.01.07, 16:51 PiS chce wszystko za rok, dwa albo trzy. Rozkręcić gospodarkę, zreformować finanse, tanie państwo... Becikowe, aborcja i inne pierdoły to tematy pod publikę. Jak się nie ma żadnego prawdziwego pomysłu (nie mówiąc juz o woli j3ego wprowadzenia) to się rzuca masom na żer cokolwiek, byle szumu było duzo w TV i gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś