ciuciubabka3 11.07.07, 16:34 Coś takiego przydałoby się w sprawie Polbotu i dziwnych decyzji w urzędzie wojewódzkim w sprawie funkcjonowania tej piaskarni. wiadomosci.onet.pl/1570025,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiom1 Re: Polbot won!!!!! 11.07.07, 19:14 Nie wiem czy mozna te sprawy porównywać. Podpisuję się pod apelem o pożegnanie Polbotu. Ciekawe jak długo jeszcze będą bezkarnie dewastować wał i tereny Natura 2000? Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Polbot won!!!!! 11.07.07, 20:07 Krzysztof napisał: > Ciekawe jak długo jeszcze będą bezkarnie dewastować wał i tereny Natura 2000? :) O tym nie pomyślałam. Dewastują Naturę! Ciekawe, co na to Komisja Europejska;) PS.Się też podpisuję. Dewastanci (jest takie słowo??),a kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Polbot won!!!!! 11.07.07, 20:18 Nie lubię się rozpisywać więc rzuciłem takie uproszzcenie. Uwierz proszę że codziennie obserwuję teren rozjeżdżany przez Polbot.Płakać się chce widząc dewastację okolic drogi za wałem zbudowanej dla ciężarówek Polbotu. Podobnie chłopaki z klubu motocrosowego mają gdzieś jakieś ptaszki i ich tereny lęgowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Polbot won!!!!! 11.07.07, 21:07 krzysiom1 napisał: > Uwierz proszę że > codziennie obserwuję teren rozjeżdżany przez Polbot. W co mam uwierzyć - że codziennie obserwujesz, czy że rozjeżdzają? ;) A całkiem serio - nie muszę tego brać "na wiarę". Ja już dotknęłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Polbot won!!!!! 11.07.07, 22:00 W jedno i drugie...wiara czyni cuda:) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Polbot won!!!!! 12.07.07, 12:03 Pytanie brzmi kto pozwolił na funkcjonowanie Polbotowi w Łomiankach? Ostatnio znajomy twierdził, że Polbot jest w raporcie WSI Macierewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
kiix Re: Polbot won!!!!! 12.07.07, 23:18 papirus22 napisał: > Pytanie brzmi kto pozwolił na funkcjonowanie Polbotowi w Łomiankach? > Jak to kto?. Łucek, Janek i facet któremu ostatnio kupili komórkę, ciągle do nich wydzwania. Robił kiedyś za krawca w URM, a teraz za kapo. Odpowiedz Link Zgłoś
etaam Re: won!!!!! 13.07.07, 21:28 kiix napisał: > >Robił kiedyś za krawca w URM, a teraz za kapo. Otwieram lodówkę a tam ... Hironim Modrzejewski. Skąd to znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciechrzestny Re: Polbot won!!!!! 15.07.07, 16:33 papirus22 napisał: > Pytanie brzmi kto pozwolił na funkcjonowanie Polbotowi w Łomiankach? > Ostatnio znajomy twierdził, że Polbot jest w raporcie WSI Macierewicza? Aleś odkryłeś Amerykę!!!!! Panie Radny bądź trochę bardziej na czasie i weryfikuj takie źródła wcześniej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawelk96 Re: Polbot won!!!!! 03.08.07, 16:32 ojciechrzestny napisał: > papirus22 napisał: > > > Pytanie brzmi kto pozwolił na funkcjonowanie Polbotowi w Łomiankach? > > Ostatnio znajomy twierdził, że Polbot jest w raporcie WSI Macierewicza? > > Aleś odkryłeś Amerykę!!!!! > Panie Radny bądź trochę bardziej na czasie i weryfikuj takie źródła wcześniej!! > ! Pracowałem kiedyś w dawnej firmie pana prezesa pol bot p,Krzysztofa W. to przez niego się ta firma rozpadła na psy,ale w pol- bocie też niezłego rozgłosu narobił.pozdro dla olusia,jareczka z pol-botu woże teraz mebelki i fury. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciechrzestny Re: Polbot won!!!!! 15.07.07, 16:37 Może tak by jakieś pismo do CBA!!! Może przy tej sprawie uda się upiec dwie pieczenie na jednym ogniu?!!! Wyrzucić Polbot i pociągnąć do odpowiedzialności winnych, którzy w Gminie podpisywali zgody na funkcjonowanie tej niszczarki przyrody?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw7 Re: Polbot won!!!!! 05.08.07, 09:34 Pol-bot przejął tereny piaskarni przu ul. Bananowej na Siekierkach, po WZEK. Jak widać pomimo wszystko ta firma się rozwija (zakup w ostatnim czasie cieżarówek Mercedes). Muszą nieć kolosalne poparcie kogoś na górze i to nie w gminie czy powiecie ale znacznie wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Polbot won!!!!! 05.08.07, 18:29 miroslaw7 napisał: Muszą nieć kolosalne poparcie kogoś na górze i to nie w gminie czy > powiecie ale znacznie wyżej. albo po prostu robią na piasku niezłe pieniądze. Podobno są takie kraje, gdzie jak się robi dobre interesy, to się na nich zarabia. Może ten trend zawitał też do Wesołogo Miasteczka??? Odpowiedz Link Zgłoś