Dodaj do ulubionych

Interes za 2 złote

26.11.08, 18:36
Witam wszystkich mieszkańców Łomianek,

mam wielką prośbę do jednej, obojętnie jakiej osoby, która byłaby uprzejma pomóc mi dokonać pewnej drobnej transakcji. Chodzi o zakup pewnej rzeczy (wszystko jestem w stanie omówić priv) w firmie Polplast S.C., która to znajduje się w Waszym mieście, a następnie wysłanie mi tego na mój adres domowy w zwykłej kopercie. Oczywiście za całość zapłacę dokonując przelewu na konto pomocnej mi osoby.
Całość tego interesu to kwota rzędu ok. 2,5 złotego.

Jeśli ktoś chciałby o coś zapytać - zapraszam, piszcie - odpowiem na pewno.

Jeśli ktoś chciałby już pomóc - zapraszam na priv - omówię wszystko krok po kroku.

Wdzięczność gwarantowana :)

Z góry dziękuję za wszelkie formy pomocy,
Dex
Obserwuj wątek
    • dexteross Re: Interes za 2 złote 28.11.08, 22:41
      Bardzo Was proszę, pomóżcie. Do chwili obecnej brak odpowiedzi. Nie ma naprawdę
      czego się bać jeśli oto chodzi. Chętnie wytłumaczę, gdyby ktoś miał jakieś obawy
      czy pytania.

Proszę.
      • pencroff Re: Interes za 2 złote 29.11.08, 11:38
        Dex, czemu nie mógłbyś zwrócić się bezpośrednio do firmy?
        Tu są dane kontaktowe, adres i telefon:

company.yellowpages.pl/Polska/mazowieckie/Lomianki/45095/index.html

Na pewno zrealizują Twoje zamówienie.
        • dexteross Re: Interes za 2 złote 01.12.08, 15:28
          Świetnie się złożyło, bo dostałem już odpowiedź od jednej życzliwej osoby :)

W razie ewentualnych problemów zgłoszę się w ten sposób.

Dziękuje za podpowiedź.
    • bolo998 Re: Interes za 2 złote 29.11.08, 19:08
      Ciekawe :" Interes za 2 złote
      to kwota rzędu ok. 2,5 złotego".
      autor incognito
      wymieniona firma z adresem w Łomianki-Buraków
      a na stronce dojazd
      zlokalizowana w Izabelinie
      Ciekawe??
      • fregata10 Re: Interes za 2 złote 30.11.08, 00:22
        high klass PR czy nędzna reklama ???
      • dexteross Re: Interes za 2 złote 01.12.08, 15:46
        Naprawdę tak bardzo boli Cię szczegół rzędu 50 groszy? Jeśli tak, to przykro mi z tego powodu.

Autor incognito? A co, miałem ledwo wchodząc na forum ukłonić się wzystkim i przedstawić z imienia i z nazwiska? Chyba nie wygaga to komentarza.

Nie znam się na Waszej okolicy, ale wchodząc w kontakt nie widzę żadnego Burakowa - zresztą Tobie też polecam dokładniejsze przyjrzenie się mapce - www.polplast.com.pl/kontakt.html

Jeśli doszukujecie się PRu czy reklamy, to wydaje mi się, że sami tak głupią gadką do niej doprowadzacie. Inna sprawa w jaki sposób robicie..

Szukacie niepotrzebnie drugiego dna. Na szczęście są na tym świecie jeszcze inni ludzie dobrej woli.

Z mojej strony tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka