kmsanczia 15.02.09, 18:40 Okazuje się, że w ICDS powstała nowa salka zabaw dla dzieci, w miejscu dawnej nędznej kawiarni. Można urządzać urodziny do 20 osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olla1660 Re: Sala zabaw w ICDS 16.02.09, 14:26 O, to dobrze. Chociaż fajnie tez było napić się herbaty czy soku po basenie. A rozumiem, że teraz już się nie da. Masz moze jakiś telefon do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Sala zabaw w ICDS 16.02.09, 14:44 Mam w domu, wieczorem podam. Może jakiś napój spragnionemu sprzedadzą. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Sala zabaw w ICDS 16.02.09, 15:11 A rodzice mają gdzie sie podziać w czasie tej imprezy? Czy tylko na basenie mogą przeczekać :> Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Sala zabaw w ICDS 16.02.09, 15:17 W brodziku, mogą patrzeć przez okno. :> Podobno ze 3 stoliki się ostały, można przycupnąć. Albo iść na siłownię. :> Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Sala zabaw w ICDS 16.02.09, 15:32 albo do sauny (podobno w ICDS jest), z tym że wtedy kinderbal musialby byc niezbyt długi. Chociaż znając wyjatkowość łomianek spokojnie mogę sobie wyobrazić saunę, w której nie jest zbyt gorąco :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Sala zabaw w ICDS 16.02.09, 15:47 A propos wyjątkowości, podobno rura do zjeżdżania na basenie ma jakieś progi (zwalniające??) na łączeniach i może się zdarzyć, że w kiedyś ktoś wyjedzie na dół bez kąpielówek. :> Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Sala zabaw w ICDS 16.02.09, 16:00 Interesujące :D A nie wiecie czy ta salka jest do wynajęcia tylko na imprezy czy też mozna sobie zostawić tam dziecko indywidualnie. No i jakie atrakcje oferują? Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Sala zabaw w ICDS 16.02.09, 16:57 Mam tylko ulotkę 'pakiet urodzinowy', ale można zadzwonić i się dowiedzieć: 022 214 07 76 g. 10-20 Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.alex Re: Sala zabaw w ICDS 17.02.09, 16:43 Kapielowki tylko przeszkadzaja w rurze - zazwyczaj zrobione sa z materialu ktory hamuje. Wiec przed wskoczeniem do rury trzeba sobie zrobic z nich stringi - mozna wtedy jechac bez obaw zgubienia i rozwijac zawrotne predkosci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kundziuk Re: Sala zabaw w ICDS 18.02.09, 09:06 Byłam w tej salce tydzień temu i nie było nic poza skaczącym zającem za dwa zyla i stolikiem do rysowania. Włażę wczoraj, a tam cała misterna konstrukcja z siatkami, kulkami itp. Fajnie to wygląda, tylko mało miejsca. Kosztuje 10 zł za godzinę (nie pamiętam czy każdego dnia), w cenie kawa dla opiekuna, dzieci do 4 lat pod opieką dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
jup.ik Re: Sala zabaw w ICDS 30.09.09, 21:02 Podobno jest nowa sala zabaw happyland, czy ktoś zna?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś