anx 26.07.09, 22:14 Chciałabym urządzić tam małą uroczystość rodzinną. Czy ktoś korzystał i może polecić? Dobre jedzenie? Jak ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sasanka_wiosenna Re: Restauracja Zwierciadło 27.07.09, 13:21 Do tej pory jadłam tam tylko zestawy obiadowe, za każdym razem smakowały mi.Jest sympatycznie, miła obsługa. Jeśli o mnie chodzi jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
lomianki.1 Re: Restauracja Zwierciadło 31.07.09, 09:57 ja osobiście nie ale jadła moja rodzina i byli bardzo zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Restauracja Zwierciadło 01.08.09, 23:50 Stefanprawo jeszcze tam nie jadł więc...poczekaj jak zje to wystawi prawdziwą cenzurkę tej reastauracji...pamietajcie tylko STEFANPRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Restauracja Zwierciadło 03.08.09, 20:41 kmsanczia napisała: > Gdzie to Zwierciadło? Tak mniej więcej, po środku Warszawskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
martusia12331 Re: Restauracja Zwierciadło 15.08.09, 00:33 Polecam, rozbiłam tam chrzciny. Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: Restauracja Zwierciadło 15.08.09, 12:05 martusia12331 dobrze wiedzieć :) my właśnie też chrzciny chcemy zrobić :) Czy możesz podać jakiegoś maila do siebie? Chętnie dowiedziałabym się jescze paru rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: Restauracja Zwierciadło 15.09.09, 15:50 Już po imprezie i pozostaje mi tylko gorąco polecić Zwierciadło. Wszystko idealnie, spełnili wszystkie moje oczekiwania i dostosowywali się na bieżąco do sytuacji. W dodatku w przystępnej cenie :) POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś