chyba_normalny 19.06.05, 18:50 Poszukuję sprawdzonych adresów agroturystycznych z Dolnego Śląska aby w pierwszej dekadzie października przyjechać na wypoczynek z rodziną i psem . Będę wdzięczny za odpowiedź nigjer@op.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inferno_m Re: URLOP 19.06.05, 20:29 Polecam okolice Chromca i Starej Kamienicy. O gospodarstwach agroturystycznych w Piechowicach wiem niewiele lub nic. Odpowiedz Link
krakowiakbis Re: URLOP 20.06.05, 00:40 Skaąd można wiedzieć skoro P. nie promują się. Władza zajęta jest czy innym. Radzę wejść na stronę www.starakamienica.pl i wysłać na adres poczty pytanie. Odpowiedz Link
ommar Re: URLOP 20.06.05, 07:07 Rzeczywiście z informacją turystyczną w Piechowicach krucho. Na oficjalnej stronie miasta w"noclegach i gastronomii"jest m.in.informacja o Śnieżnych Kotłach z tekstem:"Dwa polodowcowe kotły z urwiskami,turniami i dwumetrowymi przepaściami..." Jedyne co wiąże się z gastronomią i noclegami to numer informacji turystycznej,mam nadzieję,że aktualny:(075)7617201 Odpowiedz Link
inferno_m Re: URLOP 20.06.05, 10:23 Obserwowałem dzisiaj grupkę turystów którzy niebardzo wiedzieli co z sobą zrobić. Grupka stała rozglądała się, pokręciła i wsiadła do auta. No ale i co tu robić.. Odpowiedz Link
sygnalizator Re: URLOP 20.06.05, 10:56 Jechać do optyka w Piechowicach.On wszystko wie i każdemu NAPEWNO pomoże, no chyba, że jest z Ekipy to go zniszczy.Pozdrawiam Wojteczkuuuuuuuuuuuuu. Odpowiedz Link
inferno_m Re: URLOP 20.06.05, 11:08 Wojteczku to jakoś tak niegramatycznie:) A pomogę napewno, a członkowie Ekpiy i tak do mnie przychodzą po okulary czy na badanie. No ja informuję społecznie a gdzie jest ten co to ma za to płacone? Dalej z namaszczeniem wozi się po Piechowicach i kuka zza krzaka:)? Odpowiedz Link
sygnalizator Re: URLOP 20.06.05, 11:13 Zazdrościsz mu? To też się powoź a nie wysłuchuj tylko tego co ci doniosą twoi funfle.Zresztą zapytaj o to kierownika POK-u bo to jego działka - społeczniku ! Odpowiedz Link
inferno_m Re: URLOP 20.06.05, 11:22 Sygnalizator spokojnie, bez nerwów. Wszystko dla ludzi. A że komuś za to płacą.... Odpowiedz Link
urzednik13 Re: URLOP 20.06.05, 12:11 sygnalizator wykazuje temperament och_ziuty,nerwy mu puszczają,chlapie jezykiem jak baba! Odpowiedz Link
urzednik13 Re: URLOP 20.06.05, 12:15 sygnalizator,tracisz czas na kłotnie,odpowiedz lepiej na pierwszy post,jakie to są w Piechowicach gospodarstwa agroturystyczne !Zrobisz przysługę Ekipie,zarobicie przynajmniej z turysty na spłatę zobowiązań,bo się pogrążacie w kolejnych długach! Odpowiedz Link
queenfan1 są jakies.. 20.06.05, 14:33 napewno stadnina koni prowadzi takie gospodarstwo co zreszta jest na tablicy obok szkoda ze nie na głównej drodze tylko ul. Nadrzeczna Odpowiedz Link
inferno_m Re: są jakies.. 20.06.05, 20:32 To ja może podpowiem: - Ustawić dużą plansze zapraszającą do Piechowic z adresami i reklamą ośrodków przy obwodnicy. Proste? To zróbcie. Odpowiedz Link
krakowiakbis Z przykrością.. 22.06.05, 00:51 Z przykrością informuję, że konie wyprowadziły się do Goduszyna. Chyba bliskość urzędu im nie służyła ;)) Odpowiedz Link