inferno_m 18.11.05, 09:48 Ciekawe czy zima i tym razem zaskoczy drogowców:) Znając życie pewnie tak. Opony letnie na zimowe czas zmienić:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inferno_m Re: Śnieży, że hoho 19.11.05, 17:07 Czekałęm dzisiaj 3,5 godziny na wymianę opon. Po drodze do warsztatu złapałem jeszcze "kapcia". Najtaniej jest koło osiedla XX-lecia na przeciw "Gencjany". 40 zł za wymianę z wyważeniem. Może gdzieś jest taniej? Odpowiedz Link
fizik Re: Śnieży, że hoho 21.11.05, 14:12 Lepiej późno niż wcale... Ja zmieniałem w Piechowicach, u Kaczybury. Za 50zł dostałem 1,5h czekania. Pan założył oponę kierunkową odwrotnie więc mogło być troszkę krócej. Z tego co wiem 1,5h to nie tak wiele w porównaniu z tym, co dzieje się w okolicy. W Jeleniej są zapisy na 3 dni do przodu :-) Podobno w Podgórzynie jest taniej i nie ma tak dużych kolejek. A tym, co nie zmieniają opon na zimowe (bo ostatnią zimę przejeździli i było OK) gratuluję pomysłu i życzę powodzenia. Obym na was nie trafił na drodze... Odpowiedz Link
inferno_m Re: Śnieży, że hoho 21.11.05, 17:43 Też jestem za tym aby dać zarobić swoim. Ale na "kapciu" nie dojechałbym do Piechowice na wymianę:) Odpowiedz Link