opozycjonista_1 21.01.06, 12:12 Zapraszam do lektury oraz do dyskusji. pamietnikopozycjonisty.republika.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
queenfan1 Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 21.01.06, 19:44 no szkoda, że nie napisałeś kim jest obok1. Odpowiedz Link
inferno_m Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 21.01.06, 21:17 Cóż można dodać do informacji ze strony opozycjonisty? Nadzieję, że tak już nie będzie w Piechowicach więcej. Że władza będzie szanować mieszkańca i jego zdanie oraz prawo do uczestniczenia w życiu miasta. Odpowiedz Link
999lp9 Gratuluję 21.01.06, 22:23 Gratuluję pomysłu , wreszcie osoby z kręgu "nieoświatowego" moga poznać przebieg wydażeń. Tak trzymać i proszę nie dać się zastraszyć. Odpowiedz Link
ryszardochucki Re: Gratuluję 21.01.06, 23:04 No ładnie nam się ilość stron na temat Piechowic rozrasta. Ciekawych dodajmy. Odpowiedz Link
stan.col Re: Gratuluję 22.01.06, 12:11 Te sms to skandal!opozycjonisto a zgłoś ty to na policję!Może najpierw do swojego dzielnicowego,zobaczymy czy się wykaże!Gbyby rozszyfrować nazwisko tego autora , to w Piechowicach byłby on skończony.Ja takiemu draniowi ręki bym nie podał.A już całkiem nie dopuszczam myśli aby to był np nauczyciel lub nauczycielka wychowująca moje dziecko albo jakiś urzędnik z miasta! Proponuję złączmy siły aby autora sms poprostu zdemaskować. Odpowiedz Link
krakowiakbis Re: Gratuluję 22.01.06, 17:39 Ja także gratuluję. Policja pewnie powie, że trzeba z oskarżenia prywatnego - ale warto! Odpowiedz Link
loonapark Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 23.01.06, 08:14 Widzę tu ogromne zainteresowanie Twoją gruchą. Trzeba by zjrzeć do dzieł Freuda, aby zbadać ten przypadek :))) Odpowiedz Link
z.michalek Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 23.01.06, 09:52 Przeczytałem wpis chestera w księdze gości ,którego śmieszą pewne treści,np podejrzenia co do oboka."Nie zgadłeś" pisze chester.Czyżby wiedział kto jest obokiem i kto jest autorem tych sms-ów.Może chester nadajesz się na świadka jak dojdzie do jakiegoś śledztwa? Przecież ty chester nie masz dzieci w szkole ,żeby wiedzieć którego nauczyciela dzieci lubią którego nie.Skąd czerpiesz tą wiedzę? Od kumpla oboka? Odpowiedz Link
chester_74 Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 23.01.06, 12:50 No pewnie, że wiem kim jest Obok1...:) Obok1 tak jak ja i kilka innych osób z tego forum jest członkiem Ekipy;) A na poważnie.Czytając posty Oboka nie znajduję w nich chamstwa, które jest w esemesach cytowanych przez Opozycjonistę.Nie chce mi się wierzyć aby to on był autorem tych esemesów. A z wiedzą o szkole trafiłeś prawie idealnie Zmichałku:) Kumpel,który wczoraj siedział OBOK mnie własnoręcznie napisał to pytanie. On jest ojcem... (I dla pełnej jasności nie jest Obokiem1) Odpowiedz Link
loonapark Plastusiowy Pamiętnik 23.01.06, 13:22 Chester znowu robiłes jakąs imprezkę???? Odpowiedz Link
chester_74 Re: Plastusiowy Pamiętnik 23.01.06, 13:25 "Loonapark,urzędnik,dziennikarz,prawnik,działacz podziemia... człowiek renesansu;" Dodaję jeszcze... psycholog:) Odpowiedz Link
urzednik13 Re: Plastusiowy Pamiętnik 25.01.06, 15:06 Plastusiowym pamiętnikiem nazywasz loonapark obserwacje opozycjonisty.Bardzo ciekawe podejście do sprawy.Czyżby cytowane esemesy nadawały się twoim zdanie do czytania dzieciom? Nie poruszył cię tekst pamiętnika.Normalka? Odpowiedz Link
loonapark Pamiętnik Pani Hanki 25.01.06, 15:22 A po czym wnosisz, że go tak nazywam?? Po temacie postu?? To proszę taki :))) Odpowiedz Link
z.michalek Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 23.01.06, 13:46 chester,dlaczego skoro jak sceptycznie odnosisz się do wielu spraw poruszanych na forum ,sam nie postępujesz według zasad,które tu głosisz.Przecież ten twój kolega -ojciec dziecka ,które nie lubi nauczyciela powinien nie na forum anonimowo zadawać pytania ,ale porozmawiać z tym nauczycielem w cztery oczy dla dobra swojego dziecka,szkoda,że tego nie rozumiecie. Napisałeś do opozycjonisty "Mylisz się",skąd wiesz o tym?Jakoś do tego się nie odniosłeś. Odpowiedz Link
adam_s3 Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 23.01.06, 12:57 Zbyt dużo "toksycznych" osób w nieumiejętny sposób narzuca nam swoją wolę. Żyjemy w kraju demokratycznym, gdzie każdy ma prawo do wyrażania własnych opinii i żądania odpowiedzi na postawione pytania. Brak cywilizowanego dialogu doprowadza do takich absurdów jak cytowane przez "opozycjonistę" sms-ów. Próby zastraszania, obrażania, kłamstwa i tak nie są w stanie zatrzymać rozpoczętego procesu normalizacji. Gratuluję strony internetowej i odwagi. Odpowiedz Link
alif5 Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 23.01.06, 21:27 Temu młodemu człowiekowi można tylko pozazdrościć odwagi(opozycjonista)i życzyć dużo wytrwałości i sojuszników w walce z piechowickim betonem.Prędzej czy póżniej uda się Wam go skruszyć.Już im nerwy puszczają ,a od tego do porażki droga bliska. Odpowiedz Link
alfa6 Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 23.01.06, 21:51 gratuluje wspaniaŁej swietnej strony i tekstu. mam nadzieje, ze te wszystkie oboki padna z wrazenia. Odpowiedz Link
stowp Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 24.01.06, 06:06 opozycjonista nie jest jedyną osobą która otrzymuje sms od tajemniczego nadawcy.Takich osób jest więcej.Popytajcie znajomych,ktorzy nie "biją pokłonów" tak jak tego publicznie domagają się nasze władze. Autorzy w/w sms-ów reprezentują ludzi,którzy nie potrafią publicznie dyskutowac o sprawach miasta,natomiast w intrygowaniu,knuciu i stosowaniu metod niegodnych są "wspaniali "czego dowodem są właśnie te sms-y. Odpowiedz Link
mzk200 Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 05.02.06, 13:08 Czekam z niecierpliwością na następne odsłonięcie bo to chyba jeszcze nie koniec ? Odpowiedz Link
sruul Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 05.02.06, 17:37 MZK chcesz aby dalej ktoś takie smsy przysyłał Opozycjoniście? Odpowiedz Link