Dodaj do ulubionych

Z pamiętnika opozycjonisty.

21.01.06, 12:12
Zapraszam do lektury oraz do dyskusji.

pamietnikopozycjonisty.republika.pl/
Obserwuj wątek
    • queenfan1 Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 21.01.06, 19:44
      no szkoda, że nie napisałeś kim jest obok1.

• inferno_m Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 21.01.06, 21:17
        Cóż można dodać do informacji ze strony opozycjonisty?
        Nadzieję, że tak już nie będzie w Piechowicach więcej.
        Że władza będzie szanować mieszkańca i jego zdanie oraz prawo do uczestniczenia
        w życiu miasta.
    • 999lp9 Gratuluję 21.01.06, 22:23
      Gratuluję pomysłu , wreszcie osoby z kręgu "nieoświatowego" moga poznać
      przebieg wydażeń. Tak trzymać i proszę nie dać się zastraszyć.
      • ryszardochucki Re: Gratuluję 21.01.06, 23:04
        No ładnie nam się ilość stron na temat Piechowic rozrasta.
        Ciekawych dodajmy.
        • stan.col Re: Gratuluję 22.01.06, 12:11
          Te sms to skandal!opozycjonisto a zgłoś ty to na policję!Może najpierw do
          swojego dzielnicowego,zobaczymy czy się wykaże!Gbyby rozszyfrować nazwisko
          tego autora , to w Piechowicach byłby on skończony.Ja takiemu draniowi ręki
          bym nie podał.A już całkiem nie dopuszczam myśli aby to był np nauczyciel lub
          nauczycielka wychowująca moje dziecko albo jakiś urzędnik z miasta!
          Proponuję złączmy siły aby autora sms poprostu zdemaskować.
          • krakowiakbis Re: Gratuluję 22.01.06, 17:39
            Ja także gratuluję. Policja pewnie powie, że trzeba z oskarżenia prywatnego -
            ale warto!
    • loonapark Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 23.01.06, 08:14
      Widzę tu ogromne zainteresowanie Twoją gruchą. Trzeba by zjrzeć do dzieł Freuda,
      aby zbadać ten przypadek :)))
      • z.michalek Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 23.01.06, 09:52
        Przeczytałem wpis chestera w księdze gości ,którego śmieszą pewne treści,np
        podejrzenia co do oboka."Nie zgadłeś" pisze chester.Czyżby wiedział kto jest
        obokiem i kto jest autorem tych sms-ów.Może chester nadajesz się na świadka jak
        dojdzie do jakiegoś śledztwa?

Przecież ty chester nie masz dzieci w szkole ,żeby wiedzieć którego nauczyciela
        dzieci lubią którego nie.Skąd czerpiesz tą wiedzę? Od kumpla oboka?
        • chester_74 Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 23.01.06, 12:50
          No pewnie, że wiem kim jest Obok1...:)
          Obok1 tak jak ja i kilka innych osób z tego forum jest członkiem Ekipy;)
          A na poważnie.Czytając posty Oboka nie znajduję w nich chamstwa, które jest w
          esemesach cytowanych przez Opozycjonistę.Nie chce mi się wierzyć aby to on był
          autorem tych esemesów.
          A z wiedzą o szkole trafiłeś prawie idealnie Zmichałku:) Kumpel,który wczoraj
          siedział OBOK mnie własnoręcznie napisał to pytanie. On jest ojcem...
          (I dla pełnej jasności nie jest Obokiem1)
          • loonapark Plastusiowy Pamiętnik 23.01.06, 13:22
            Chester znowu robiłes jakąs imprezkę????
            • chester_74 Re: Plastusiowy Pamiętnik 23.01.06, 13:25
              "Loonapark,urzędnik,dziennikarz,prawnik,działacz podziemia... człowiek renesansu;"
              Dodaję jeszcze... psycholog:)
            • urzednik13 Re: Plastusiowy Pamiętnik 25.01.06, 15:06
              Plastusiowym pamiętnikiem nazywasz loonapark obserwacje opozycjonisty.Bardzo
              ciekawe podejście do sprawy.Czyżby cytowane esemesy nadawały się twoim zdanie
              do czytania dzieciom?
              Nie poruszył cię tekst pamiętnika.Normalka?
              • loonapark Pamiętnik Pani Hanki 25.01.06, 15:22
                A po czym wnosisz, że go tak nazywam?? Po temacie postu??
                To proszę taki :)))
          • z.michalek Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 23.01.06, 13:46
            chester,dlaczego skoro jak sceptycznie odnosisz się do wielu spraw poruszanych
            na forum ,sam nie postępujesz według zasad,które tu głosisz.Przecież ten twój
            kolega -ojciec dziecka ,które nie lubi nauczyciela powinien nie na forum
            anonimowo zadawać pytania ,ale porozmawiać z tym nauczycielem w cztery oczy dla
            dobra swojego dziecka,szkoda,że tego nie rozumiecie.

Napisałeś do opozycjonisty "Mylisz się",skąd wiesz o tym?Jakoś do tego się nie
            odniosłeś.
        • adam_s3 Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 23.01.06, 12:57
          Zbyt dużo "toksycznych" osób w nieumiejętny sposób narzuca nam swoją wolę.
          Żyjemy w kraju demokratycznym, gdzie każdy ma prawo do wyrażania własnych
          opinii i żądania odpowiedzi na postawione pytania. Brak cywilizowanego dialogu
          doprowadza do takich absurdów jak cytowane przez "opozycjonistę" sms-ów. Próby
          zastraszania, obrażania, kłamstwa i tak nie są w stanie zatrzymać rozpoczętego
          procesu normalizacji. Gratuluję strony internetowej i odwagi.
          • alif5 Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 23.01.06, 21:27
            Temu młodemu człowiekowi można tylko pozazdrościć odwagi(opozycjonista)i życzyć
            dużo wytrwałości i sojuszników w walce z piechowickim betonem.Prędzej czy
            póżniej uda się Wam go skruszyć.Już im nerwy puszczają ,a od tego do porażki
            droga bliska.
            • alfa6 Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 23.01.06, 21:51
              gratuluje wspaniaŁej swietnej strony i tekstu. mam nadzieje, ze te wszystkie
              oboki padna z wrazenia.
              • stowp Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 24.01.06, 06:06
                opozycjonista nie jest jedyną osobą która otrzymuje sms od tajemniczego
                nadawcy.Takich osób jest więcej.Popytajcie znajomych,ktorzy nie "biją pokłonów"
                tak jak tego publicznie domagają się nasze władze.
                Autorzy w/w sms-ów reprezentują ludzi,którzy nie potrafią publicznie
                dyskutowac o sprawach miasta,natomiast w intrygowaniu,knuciu i stosowaniu metod
                niegodnych są "wspaniali "czego dowodem są właśnie te sms-y.
              • mzk200 Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 05.02.06, 13:08
                Czekam z niecierpliwością na następne odsłonięcie bo to chyba jeszcze nie koniec ?
                • sruul Re: Z pamiętnika opozycjonisty. 05.02.06, 17:37
                  MZK chcesz aby dalej ktoś takie smsy przysyłał Opozycjoniście?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka