piechowiczanin1 Re: Likwidacja forum 19.07.06, 20:12 popieram cóż takiego się wydarzyło żepowinno się je zlikwidować? Odpowiedz Link
delta191 Re: Likwidacja forum 19.07.06, 20:22 To jakaś kula jest, nikt by swojej tuby nie zamknął. Odpowiedz Link
inferno_m Re: Likwidacja forum 20.07.06, 14:34 Byłą to prowokacja, której celem było ukazanie ilu osobom zależy na możliwości wolnego wypowiadania się na tematy dotyczące Piechowic. Jak widać zleży na tym niewielu osobom. Mam nadzieję, że skłoni to osoby nieaktywne do włączenia się w życie forum. Osoby które były „za” muszę rozczarować, forum pozostanie. Odpowiedz Link
inferno_m Re: jaka prowokacja taki odzew 20.07.06, 14:46 Loonapark, ja jakoś niezauważyłem żebyś kiedyś coś konkretnego napisał. Odpowiedz Link
mbele co za kartoflisko 19.07.06, 19:47 a niby czemu likwidowac ??? hehe pewnie 2 kartofle kazaly zlikwidowac bo przeczytaly ze gniezdzi sie tutaj "uklad" i pelno zwolennikow platformy :)))))) Odpowiedz Link
pikoollo Re: JESTEM ZA 20.07.06, 16:21 och_ziuta i co teraz? -nie będzie ani likwidacji ani lustracji Odpowiedz Link
alif5 Re: Likwidacja forum 21.07.06, 19:58 Czy ten temat to też przejaw aktywności?Jeśli tak ,to oczywiście proszę zlikwidować,tylko nie zapomnieć o swojej osobie,bo prowokatorów chyba tutaj nie potrzebujemy. Odpowiedz Link