adam_s3 20.09.06, 17:50 Zapraszam na stronę www.spolnik.republika.pl Jestem gotowy przystąpić do merytorycznej dyskusji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tup.tup.tup Re: Założenia programowe 21.09.06, 18:25 A czy przypadkiem czegoś z Pańskiej strony nie ubyło ? Odpowiedz Link
adam_s3 Re: Założenia programowe 21.09.06, 19:40 Nie zauważyłem aby coś ubyło. Tylko ja mam dostęp do strony (oczywiście nie licząc hakerów;)). A czegoś brakuje? Odpowiedz Link
kuba_kuzniar Re: Założenia programowe 26.09.06, 17:19 Oj brakuje, Panie Adasiu. I nic dziwnego, że brakuje. Lecz bardziej interesujące jest to, kto stoi za Pana plecami i udziela wskazówek. Większość forumowiczów byłaby bardzo zaskoczona, czyż nie???? Odpowiedz Link
adam_s3 Re: Założenia programowe 26.09.06, 20:37 I tu zaskok. Za plecami nie mam nikogo. Nikt nie udziela mi wskazówek. Pana obserwacje są mało precyzyjne. Mimo wszystko nie docenia mnie Pan. Odpowiedz Link
jarbum Re: Założenia programowe 26.09.06, 20:58 Proszę pisać konkretnie o co Panu chodzi a nie wypisywać bzdur na kilka tygodni przed wyborami. Jakoś wcześniej nie pisał Pan takich "mądrych" przemyśleń ani też nie uczestniczył w sprawach związanych z działalnością Stowarzyszenia. Jeżeli chce Pan nagle podzielać się swoimi błyskotliwymi uwagami to proszę to robić w sposób zrozumiały!!!!!!!!! Odpowiedz Link
jarbum Re: Założenia programowe 27.09.06, 10:24 P.S. Oczywiście mój tekst dotyczy insynuacji Pana Kuby Odpowiedz Link
kuba218 Re: Założenia programowe 27.09.06, 15:46 Oczywiście,że całe Piechowice i Starostwo Powiatowe wie,że za plecami Adama Spolnika są Panie Emerytki, które zostały bardzo(ich zdaniem) pokrzywdzone przez Ekipę. Ludzie wiedzą,widzą i są przekonani że Pan Adam powinien zadbać o swój wizerunek - jaka twarz taka dusza, bo o sumieniu to nawet nie wspominamy. Odpowiedz Link
kuba123413 Re: Założenia programowe 27.09.06, 16:32 kuba218 napisała: > Ludzie wiedzą,widzą i są przekonani że Pan Adam powinien zadbać o > swój wizerunek - jaka twarz taka dusza, bo o sumieniu to nawet nie wspominamy Poszywanie się pod p. Kuźniara w tak niewybradnym ataku ( w końcu nie każdy ma cerę jak dziecko ) jest żenujące i jak sądzę ma na celu zdyskredytować p. Kubę u oczach ludzi czytających to forum. Odpowiedz Link
zawodnik10 Re: Założenia programowe 27.09.06, 21:08 Smieszą mnie te dyskusje, może porozmawiamy jak zwalczać trądzik, może pomoże maść cynkowa. Odpowiedz Link