krokodyl20 09.05.08, 16:41 Jestem kolesiem, i postanowiłem zadbac o swoją skóre na twarzy, uważam że lepiej późno niż wcale :))))))))) Niestety nic na ten temat nie wiem. Czy może mi ktoś doradzic jak się dba o to zeby skóra była ładna ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolciag Re: Twarz 14.05.08, 12:02 mam troche doswiadczenia na moim facecie, to cos moge podpowiedziec :) 1. koniecznie uzywaj balsamu po goleniu, zeby skora nie byla such i podrazniona (polecam NIVEA, ja uwielbiam skore mojego meza po tym balsamie, jest taka mieciutka i slicznie pachnie) - to na serio duzo daje 2. jezeli masz problemy z wypryskami, to najlepiej jakis zel punktowy w razie mniejszej ilosci wypryskow, lub krem na cala buzie kiedy sytuacja jest nieco gorsza :) 3. oprocz samego balsamu, jak masz sucha skore to warto zainwestowac w krem nawilzajacy, nie jest to duzy wydatek, tu warto rozejzec sie za czyms z serii specjalnie dla mezczyzn wiem ze malo napisalam, i w zasadzie podstawy, ale zawsze cos :P mam nadzieje ze chociaz odrobinke pomoglam :) serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link