Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca FIRST DATA w Gdańsk

IP: *.net.stream.pl 04.01.11, 07:30
    czy to faktycznie taka dobra firma jak uslyszalem na rozmowie? Praca 8 godz 15 min, tak? a co ze szkoleniami, można się rozwijąć? tak się pytam bo różnie w takich SSC bywa...
    Obserwuj wątek
      • Gość: ksiegowy Re: praca FIRST DATA w Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.11, 10:29
        kleplandia jak kazda inna, albo i nawet gorsza. W innych trojmiejskich nie jest wiele lepiej, Sony, Arla, GE-BPH, Geoban czy Thomson R. Jest ten plus ze masz ok 100 pracownikow a nie 500. Ale i tak giniesz w tlumie.

za junior Acc. moze i dostaniesz 1,5-2 na reke, na poczatek ok, tylko czy tam sie mozna doczekac awansu - podobno marne szanse. normalny Ac dostaje ze 2-2,5k a senior podobno dobija do 3k.
        • Gość: monkey82 Re: praca FIRST DATA w Gdańsk IP: *.spe.sony.com 14.07.11, 14:19
          Junior i 2 kawałki? no to się polepszyło..
      • Gość: ksiegowa Re: praca FIRST DATA w Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 20:03
        pracowalam i nie polecam.
        • darek2304 Re: praca FIRST DATA w Gdańsk 23.11.16, 19:13
          To wszystko prawda , nie dadzą ci załącznika nr 3 ale w Załączniku nr 1 podpisujesz że się z nim zapoznałeś , straszą doliczają te 30zł z kata non stop pobierają ci kasę za co płacisz jako przelew , facet co namówili mnie jest nie osiągalny zaraz przy pierwszym problemie , non stop się mylą na twoją niekorzyść ich rozliczenia są nie zrozumiałe , nie da się tego ogarnąć , u mnie wiedzieli że obroty są ok 2tys miesięcznie ale nic o tych nieszczęsnych nie wspominali , , złodzieje i tyle a jacy mieli być wspaniali za wolałem zapłacić 500 kary niż z nimi być , na pewno nie straciłem ,
      • Gość: internetowiec Re: praca FIRST DATA w Gdańsk IP: *.net.stream.pl 08.03.11, 07:48
        drugi wątek na ten sam temat

f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3773792&start=0
      • Gość: kiki Re: praca FIRST DATA w Gdańsk IP: 195.188.191.* 27.05.11, 12:46
        ile tu jadu i zlosci, fajne ze z reguly narzekaja ci co byli za slabi zeby cos ze soba zrobic.
        • Gość: rrrrrrrrrrrrrrr Re: praca FIRST DATA w Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.11, 19:31
          hehe, nie polecam nikomu, burdel na kólkach, maskara, jakieś jaja sa, jak nie masz znajomosci u team lidera to zapomnij, klepanie na maxa do usranej śmierci, tylko nadgodziny i nic więcej, i co z tego że płacą, ludzie mają też zycie po pracy, a nie tylko siedzenie przed komputerem, niech zatrudnią nowych ludzi, bo zygać się chce jak przychodzi leader i mówi że znowu nadgodziny, ah szkoda gadać.
          • Gość: pracownik Re: praca FIRST DATA w Gdańsk IP: *.net.stream.pl 03.07.11, 10:35
            A ja tam pracowałem prawie 2 lata. I powiem tak, że nawet ok. Ogólnie - zadowolonony jestem, że tam byłem i że udało mi się zmienić. Poznałem trochę środowiska, procesów, systemów, był kurs językowy, imprezy integracyjne! :) oraz zapłacili mi za kurs księgowego itd.

Miałem fajny dział, spoko leader-a więc i nawet miło się do pracy przychodziło. Jak ktoś jest obroty to i bez nadgodzin wykona swoją pracę.
            • Gość: teacher'ka Re: praca FIRST DATA w Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.11, 17:11
              A ja tam właśnie kurs językowy prowadziłam ;) Atmosfera wsród pracowników wydawała się w porządku ale o nagodzinach słyszałam - jak coś trzeba zrobić to siedzieli aż było zrobione; o imprezach integracyjnych też słyszałam ;) Generalnie ludzie wyglądali na zadowolonych - warunki w pomieszczeniu też niezłe :)
            • Gość: Agnieszka Re: praca FIRST DATA w Gdańsk IP: 213.25.166.* 11.06.14, 17:50
              Poszukuję obecnie Przedstawiciela Handlowego do First Data w Gdańsku.

W sprawie szczegółów, proszę o kontakt na: agnieszka.dudek@firstdatacorp.co.uk
              Pozdrawiam,
              Agnieszka Dudek
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka