Gość: na-plus IP: *.netfala.pl 06.02.11, 10:47 Zapraszam na swojego bloga o finansach domowych, inwestycjach i oszczędzaniu. Ze mną nie stracisz! "na plus" na-plus.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sykosonik Opisz mi swój portfel, a powiem Ci ile zarobisz 06.02.11, 10:52 Szkoda tylko, że ci wszyscy bloggerzy mają swoje dochody pasywne na poziomie 100 złotych miesięcznie przy miesiącach pracy (tu przykład) i więcej zarobiliby na ulotkach. Za to 80/20 jest rozumiane zupełnie źle (kolejny przykład). No i oczywiście musiał się pojawić lansowany przez GW Kominek, o którym to ostatnio pisali, że z bloga wyciąga 10000 miesięcznie. Takich kampanii musiałby mieć 7 jednocześnie. Proponuję wejść na jego blogi i policzyć ile aktualnie wyświetla reklam. Czyżby ANI JEDNEJ? -- like-a-geek.jogger.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whatever blogerzy-srogerzy IP: *.home.aster.pl 06.02.11, 12:08 a ja mam taką złotą radę dla tych co chcą zarobić trochę pieniążków WEŹ SIĘ K*RWA DO ROBOTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio do roboty to są konie i osły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 13:10 Do roboty to są konie i osły Odpowiedz Link Zgłoś
animator_kultury Re: blogerzy-srogerzy 06.02.11, 19:44 No no, widzę, że zupełnie nie rozumiesz zasad prowadzenia dobrego bloga. Przygotowanie dobrego artykułu to często kilka godzin pracy (a czasem i kilkanaście!) popartych wieloletnim doświadczeniem w branży i umiejętnością operowaniem słowem. Nie pomiataj blogerami, bo jeżeli ktoś swoją ciężką pracą doszedł do życia z strony internetowej, to zasługuje na najgłębszy szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocica znowu kominek IP: 178.73.49.* 06.02.11, 13:08 on tyle żyje z bloga ile na hamburgery dostanie a na blogu bzdety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbirone Przewaga Kominka nad resztą motłochu jest jasna IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.11, 14:39 "Pieniądz to nie cel, to was gubi naiwniacy, rób coś z sercem to dostaniesz go na tacy". Ani Kominek ani twórcy Facebooka nie stworzyli czegoś wychodząc od chciwości. Mieli po prostu pasje. Czyli coś czego brakuje 99% tym śmiesznym blogerom co marzą o mrzonkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Md Re: Opisz mi swój portfel, a powiem Ci ile zarobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 18:10 Sam prowadzę bloga zgodnie z zasadami Ted.com aby dzielić się wiedzą, pomysłami itp. Motyw dochodów pasywnych online - czyli ludzie coś tam klikają i kupują jakieś pdfy uważam za kuriozum. To jest brak szacunku do czytelnika, że chce mu się jakieś pitu pitu w pliku pdf sprzedawać. Dużo interesującego know how for free oferuje Alex na swoim blogu www.alexba.eu On mając kilkadziesiąt tysiecy wejść UU w miesiącu nigdy nie myślał aby wstawić reklamę czy jakiś poradnik w pdf. Za to mój blog jest dostępny pod adresem: www.maciundo.wordpress.com Szczególnie polecam ten wpis: maciundo.wordpress.com/2011/01/11/zapalniczka-ktora-uratuje-czyjes-zycie/ (licze że taki produkt na Polskim rynku sie pojawi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolce lady Opisz mi swój portfel, a powiem Ci ile zarobisz IP: *.range81-155.btcentralplus.com 06.02.11, 19:33 ja doskonale wiem na czym teraz i za kilka lat mozna zarobic. ja i moj partner wchodzimy w miliardowa nisze Odpowiedz Link Zgłoś
animator_kultury Re: Opisz mi swój portfel, a powiem Ci ile zarobi 06.02.11, 19:49 To jakaś reklama seksu analnego? ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Opisz mi swój portfel, a powiem Ci ile zarobi IP: *.acn.waw.pl 06.02.11, 19:51 :> Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: Opisz mi swój portfel, a powiem Ci ile zarobi 06.02.11, 21:15 A co mam być gorszy:))) Też zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack chcesz zarobić mln? IP: *.wroclaw.mm.pl 06.02.11, 21:16 to weź się za giełdę, tylko tam, jeżeli nie jesteś top menedżerem ani właścicielem swojego biznesu możesz zarobić swojego miliona. Trzeba wiele czasu poświęcić aby poznać rynek, niuanse/spekulacje itd, ale z czasem to procentuje. Konsekwentnie, pewnie wielu się z tego zaśmieje, ale tak jest. Indywidualni gracze- ci którzy na co dzień zajmują się giełdą biją indeksy na głowę. Trzeba wiele czasu i pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszeblogi Opisz mi swój portfel, a powiem Ci ile zarobisz 06.02.11, 23:54 Z blogowania da się wyżyć, chociaż tak jak każda praca, nie jest to zajęcie do każdego. Nie jest tak łatwo, jak niektórzy opisują i nie jest to bajka, jak zdają się wierzyć niektórzy frustraci. konto.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono Jak oni mogą zarabiać na reklamach jak każdy je IP: *.bialystok.vectranet.pl 07.02.11, 00:06 wyłącza przy przeglądaniu stron? Odpowiedz Link Zgłoś
animator_kultury Re: Jak oni mogą zarabiać na reklamach jak każdy 07.02.11, 18:13 Nie każdy. Z moich obserwacji jest to mniej więcej połowa świadomych użytkowników sieci i prawie żaden z masy internetowych jełopów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polscep Opisz mi swój portfel, a powiem Ci ile zarobisz IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.02.11, 08:52 I dobrze. Facet odszedł do oglądania prawie 4 h dziennie TV i się zainteresował biznesem. Zrozumiał, że na jego karierze nikomu nie zależy, oprócz jego samego :-) --- darmowe konta, darmowe randki, gry multiplayer Odpowiedz Link Zgłoś
animator_kultury Re: Opisz mi swój portfel, a powiem Ci ile zarobi 07.02.11, 18:12 Dokładnie. Biznes jak biznes. Jeżeli jest legalny i nie wrabia nikogo w świństwa, to nie ma powodu do psioczenia na gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Opisz mi swój portfel, a powiem Ci ile zarobi IP: *.xdsl.centertel.pl 07.02.11, 11:47 Z samego jednego bloga, ciężko jest osiągnąć dochód pasywny, dlatego właśnie wspominany Krzysztof List ma ich kilka-kilkanaście, pisze po kilka artykułów dziennie. Blogowanie to praca, jeśli ktoś podchodzi do tego jak do zabawy to dochodu pasywnego nie osiągnie. Co do oszczędzania, bo była wzmianka w artykule to polecam darmowy kurs mojego znajomego Darmowy 8dniowy kurs oszczędzania online Pozdrawiam Henryk Adamczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opera Opisz mi swój portfel, a powiem Ci ile zarobisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 13:47 Co z tego ile mam jak zaraz muszę wydać. Wiekszość ludzi te kwotę by traktowało jak nie wiem ile kasy, a na moje potrzeby i tak mało. Mówisz, że powiesz mi ile zarobię, i tak dobrze zarobiłam na pionierach, niby mało zainwestowałam tylko 11000, a resztę na lokacie oprocentowanie lepsze niż w wiekszości banków. Jak bym dała na pioniera wszystko to ponad 20 % zysku by było w skali roku. W 2008 i 2009 było można zainwestować środki to człowiek by wyszedł ponad 100% do przodu. Nikt nie jest w stanie tego przewidzieć. Pewnie jeteś ekonomistą co się zna na giełdzie i chcesz ludzą doradzać, a ja też jestem dlatego żałuje że nie zaczełam od 18 roku życia odkładać kasy na koncie. Teraz bym żyła z samych odsetek, a tak jeszcze pare latek muszę zarabiać i odkładać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Opisz mi swój portfel, a powiem Ci ile zarobi IP: *.wroclaw.mm.pl 07.02.11, 14:56 ekonomistą z wykształcenia nie jestem tylko samoukiem, który poświęcił się rynkowi. Tak, sporo przeczytałem i zajęło to kilka lat, ale stwierdzę, że żyję z giełdy. oprócz tego, że wyciągam co miesiąc na życie to udało się dojść do punktu, gdzie co miesiąc przybywa na koncie. Warunek jeden, niestety trzeba mieć trochę grosza na start(ok 100-150k) i zanim się zacznie oglądać, czytać itd. Ja po te 120k pojechałem do Angli na rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Opisz mi swój portfel, a powiem Ci ile zarobi IP: *.croy.cable.virginmedia.com 09.02.11, 20:33 Mozna zaczac od mniejszych kwot i regularnie dokladac i inwestowac. Odpowiedz Link Zgłoś