sas25 09.07.04, 17:47 Interesuje mnie czy trudna jest rozmowa kwalifikacyjna? Czy jest prowadzona rozmowa po angielsku ? Proszę o szczegóły na temat etapów rekrutacji jakie przeprowadzają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Call Center Era w Łodzi IP: 195.205.148.* 10.07.04, 12:54 Podaję informacje "z drugiej ręki": trzy etapy rozmowy kwalifikacyjnej, rozmowa po angielsku o tym co w cv czyli o ukończonych szkołach, zainteresowaniach itp., żadnego biznesowego słownictwa. Wiem tylko tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Call Center Era w Łodzi IP: 81.219.125.* 13.07.04, 12:01 Ja wcale nie miałam rozmowy po angielskiu, chociaż to było prawie rok temu, więc może coś się zmieniło... Przede wszystkim typowe sytuacje zw. z obsługą klienta, w tym symulacja rozmowy. Test komputerowy jest banalny! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: Call Center Era w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 01:53 A ile na początek płacą? Słyszałam, że ok.850 na rękę. Będę wdzięczna za informację. Odpowiedz Link Zgłoś