Gość: Fedi IP: *.debnet.pl 20.07.04, 18:55 Dostałem propozycje stazu jako informatyk w miejskim domu kultury.Jak myślicie co tam trzeba robic,co powinienem umiec?Czego moga ode mnie oczekiwac?Skończyłem liceum techniczne. Z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Re: Staz - informatyk 20.07.04, 20:34 Gość portalu: Fedi napisał(a): > Dostałem propozycje stazu jako informatyk w miejskim domu kultury.Jak > myślicie co tam trzeba robic,co powinienem umiec?Czego moga ode mnie > oczekiwac?Skończyłem liceum techniczne. jeśli jest podobnie jak u mnie w okolicy, to nie masz sie czym przejmować. Odrobinę znajomości sieci (w sensie wetknięcia wyciagnietej niechcący wtyczki), trochę hardware'u pecetowego (a to zabrudzona mysz, a to niedociśnięty kabelek od twardziela), pomoc paniom urzędniczkom w zakresie worda czy excela (na niewygórowanym poziomie sięgającym konfiguracji nieskomplikowanych tabel lub zsumowania kilku pól). Jedną słową robota lekka łatwa i przyjemna. Powodzenia w pracy :) no chyba ze ten dom kultury to jakiś ewenement na skalę krajową... wtedy masz pecha :) jeśli natomiast jest to opieka nad młodocianymi, wtedy uważaj, bo to naprawdę zdolne bestie ;) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fedi Re: Staz - informatyk IP: *.debnet.pl 20.07.04, 22:25 Dzięki za odpowiedx Moze ktos jeszcze sie wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś