Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mix Electronics SA

IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.14, 19:13
    jak tam wygląda sytuacja ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: buuch Re: Mix Electronics SA IP: *.30.11.237.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.03.14, 23:03
        Super, idziemy do przodu, obroty coraz większe, dobrze zarabiamy. Jest dobrze i bedzie jeszcze lepiej.
        • Gość: ufok Re: Mix Electronics SA IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.14, 15:29
          a w którym sklepie pracujesz
          • Gość: Pracownik Re: Mix Electronics SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.14, 14:53
            Witam.

Do końca marca jestem pracownikiem mixa w sklepie własnym. W poniedziałek byli u mnie z wypowiedzeniami dla wszystkich pracowników. Jak się dowiedziałem - los mixa nie jest znany, ale prędzej czy trochę później cała sieć padnie. Myśmy jako salon robili swoje plany, ja sam sprzedawałem PG od 3 tys/mies wzwyż. Niestety nic to nie dało - przyjechali i zamknęli - przyjęli nową Panią Prezes (pan S. już nie rządzi) no i ona przyśpieszyła te zamykanie. Dziwna sprawa...
            • Gość: 123 Re: Mix Electronics SA IP: 91.208.106.* 17.03.14, 18:10
              smutne
              • Gość: mixoplajta Re: Mix Electronics SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.14, 19:42
                No cóż , nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka . Sumarka traktował ludzi z Mixa jak debili - teraz on dostał kopa , zabrali autko i zabawki i kopnęli za bramę . Taki smutny los )he he) - nie żal mi tego pacana.
                • Gość: asd Re: Mix Electronics SA IP: *.30.15.90.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.03.14, 07:31
                  Co tam w Mixie Panowie i Panie ?
                  • Gość: 656546456 Re: Mix Electronics SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.14, 20:41
                    leci
                    • Gość: leny Re: Mix Electronics SA IP: 5.172.252.* 27.03.14, 22:27
                      Ponoć przedwczoraj avans domex złożył wniosek do sądu o upadłość
                      • Gość: Były pracownik Re: Mix Electronics SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.14, 15:56
                        Witajcie.

Są jeszcze otwarte jakieś salony Mix Electronics?
                        Jeżeli tak to proszę napiszcie gdzie, co i jak.
                        Pytam z ciekawości, wczoraj skończyło się moje wypowiedzenie i już pracownikiem Mixa nie jestem :)
                        • Gość: thunder bitch Re: Mix Electronics SA IP: *.mixelectronics.pl 08.08.14, 10:07
                          Uwaga Uwaga !! Zaczynamy zamykać północ !!
                          • Gość: były Re: Mix Electronics SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.14, 13:46
                            byłem ostatnio z sentymentu w "SALONIE" W Pucku, no mix to ma salony!!! a jakie standarty,hahahahaha,że hoho-zostali NAJLEPSI,hahahaha
                      • Gość: Jr Re: Mix Electronics SA IP: 195.117.22.* 02.04.14, 19:05
                        Skąd masz takie informacje o avans/domex?
                        • Gość: Były pracownik Re: Mix Electronics SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.14, 13:43
                          Internet bracie, Internet. Też słyszałem, że domex wpompował kupe kasy żeby zamienić sklepy na logo avansu (nie dziwie się, meble, podłogi, malowanie i tak dalej i tak dalej - trochę to kosztuje . Oficjalnie nie wiem czy rzeczywiście domexowski avans ogłosił upadłość - chyba trochę przesadzone. A co z Mix Electronics ? Działa ta firma dalej ? Co z nimi się dzieje ? Ciekawi mnie to bardzo.
                          • Gość: ymcaymca Re: Mix Electronics SA IP: *.mixelectronics.pl 08.04.14, 12:34
                            Już prawie nie ma, sklepy znikają jeden po drugim, smutny koniec pazernej lichwiarskiej firmy.
                            • Gość: smutno Re: Mix Electronics SA IP: *.226.39.157.elgrom.eu.org 09.04.14, 22:34
                              Dzis okolo 14.00 zginal w wypadku pracownik mixa. W katowicach na ul. Chorzowskiej. Miał 26 lat.. wyrazy współczucia dla rodziny i znajonych.
                              • Gość: smutno Re: Mix Electronics SA IP: *.226.39.157.elgrom.eu.org 09.04.14, 22:41
                                m.tvs.pl/news.php?a=49153 a tu link. Na dole ktos wstawil zdjecia z wypadku. Widac slużbowa fabie.. okropnie zmasakrowany samochöd.. przykro i smutno gdy gina tak mlodzi ludzie.. cale zycie bylo przed nim...
                                • Gość: 43 Re: Mix Electronics SA IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.14, 22:13
                                  w poniedziałek 12:00 w Chorzowie pogrzeb Marka.
                                  • Gość: zpo Re: Mix Electronics SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.14, 22:59
                                    Od kilk miesięcy nie oracuję już w Mix. O jakiego Marka chodzi ?
                                    • Gość: byłyajent Re: Mix Electronics SA IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.14, 23:51
                                      przykro,szkoda młodego chłopaka,wyrazy współczucia.

• Gość: artur czy MobilMix ma coś wspólnego z mixem? IP: *.internetia.net.pl 14.04.14, 20:44
        moja znajoma wzięła sobie punkt t-mobile w ajencje. wystawiła im 3 faktury i jeszcze nie dostała kasy. jeśli to ma coś wspólnego z mixem to pewnie kasy nie dostanie :(
        jest ktoś w temacie mobilmixa?
        pewnie bywają tu byli lub obecni ajenci z mixa. co tobić jak nie płacą za fakturę? jakieś przedsądowne wezwanie do zapłaty coś pomoże czy lepiej brać towar z półek i rozwiązać umowę?
        • Gość: dawnyajent Re: czy MobilMix ma coś wspólnego z mixem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.14, 22:29
          Są Ci sami właściciele - którzy nie szanują swoich współpracowników.
          Firmy są "siostrami" - więc staraj się szybko wyciągnąć pieniądze , właściciele już to zaczęli dawno robić
          • Gość: artur Re: czy MobilMix ma coś wspólnego z mixem? IP: *.dynamic.mm.pl 15.04.14, 14:06
            Dzięki za info. Czy znasz jakieś prawne sposoby odzyskania gotówki w zaistniałej sytuacji?
            • Gość: były:-) Re: czy MobilMix ma coś wspólnego z mixem? IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.14, 22:39
              naiwnych nie sieją,sami się rodzicie,a potem płacz,pomocy nie płacą.I nie zapłacą,zostali najlepsi-to sobie musicie radzić -frajerzy,niudacznicy sami sobie poradzili,hahahahaaha
            • Gość: czyń dobro Re: czy MobilMix ma coś wspólnego z mixem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.14, 12:11
              dobrym sposobem jest modlitwa
              • Gość: tneja Re: czy MobilMix ma coś wspólnego z mixem? IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.14, 22:20
                damy radę, 78 sklepików na wsiach,jest moc,hahahahaha
              • Gość: czyń dobro Re: czy MobilMix ma coś wspólnego z mixem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.14, 13:26
                i pamiętajcie,post działa cuda.

wesołego alleluja
                • Gość: hahaha Re: czy MobilMix ma coś wspólnego z mixem? IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.14, 21:02
                  nie martwcie się avans idzie waszym tropem,,,mix przeciera szlak,hahahahahaha
      • Gość: xxx Re: Mix Electronics SA IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.14, 12:00
        co nowego ?
        • Gość: ??? Re: Mix Electronics SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.14, 17:29
          chyba co się nowo zamyka?
          • Gość: były :-))))) Re: Mix Electronics SA IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.14, 20:39
            jadą z tym koksem jak furą z gnojem,halo gdzie ci optymiści?
            • Gość: ajent Re: Mix Electronics SA IP: *.mixelectronics.pl 10.05.14, 12:10

w SKLPEACH, sprzedają towar którego Ty nie potrafiłeś sprzedać :)
              • Gość: hrum Re: Mix Electronics SA IP: *.205.208.53.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.05.14, 20:15
                Podobno w Mixie nie jest zle. Zostali tylko najlepsi i najlepsze sklepy. Ajenci zarabiaja kupe kasy. Teraz Mix sie podniesie.
              • Gość: :-)))))) Re: Mix Electronics SA IP: *.ip.netia.com.pl 10.05.14, 20:22
                W sklepach to sam odpad został,towar graty a sprzedawcy niedojdy,nikt ich nie chciał hahahahaha
      • Gość: mili Re: Mix Electronics SA IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.14, 07:49
        otwiera sie cos ?
        • Gość: prezes :-))) Re: Mix Electronics SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.14, 11:00
          uwaga konkurs!!! co się w mixie otwiera? dla najciekawszych propozycji nagroda od prezesa :-)))
          • Gość: grupa likwidacyjna Re: Mix Electronics SA IP: *.mixelectronics.pl 21.05.14, 12:10
            chłodziarka ?
            • Gość: RAC Re: Mix Electronics SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.14, 09:46
              mało nas,mało nas -kolejnych 5 sklepów odpadło od SIECI :-)) ,ZOSTALI NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH,HAHAHAHA
              • Gość: mixdno Re: Mix Electronics SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.14, 22:42
                Jakie sklepy zamknęli popaprańce ?
                • Gość: buchacha Re: Mix Electronics SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.14, 16:37
                  najlepsze!!! hahahahhaha toż tylko takie zostały!!!! i najlepsi fachowcy i ajenci debeściaki,hahaha
                  • Gość: neo Re: Mix Electronics SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.14, 10:33
                    szał na telewizory 4K a jak w mixie? dawno już tak dobrze nie było.NEONET pozdrawia.
                    • Gość: były pracownik Re: Mix Electronics SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.14, 12:23
                      Ja też zakończyłem karierę z mixem, teraz widzę że praca tam była błędem. W dodatku ajent u którego pracowałem co miesiąc mnie okradał, wszystkie brudy wyszły po zamknięciu salonu.
      • Gość: tele Re: czy MobilMix ma coś wspólnego z mixem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.14, 10:15
        Ja miałem "pomysł" i się z tego gó..a wypisałem, i to był dobry pomysł.
      • Gość: lolo Re: czy MobilMix ma coś wspólnego z mixem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.14, 17:55
        Mix był , jest i będzie tylko bagnem. Rybka śmiedzi od głowy - oszukali setki pracowników
        • Gość: ??? Re: czy MobilMix ma coś wspólnego z mixem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.14, 11:43
          to mix jeszcze istnieje?
          • Gość: twix Re: czy MobilMix ma coś wspólnego z mixem? IP: *.mixelectronics.pl 31.07.14, 15:31
            jedziemy jak pendolino
            • Gość: koleś Re: czy MobilMix ma coś wspólnego z mixem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.14, 17:20
              Strona z Mixelectronics zniknęła - tak jak znika ta cała zasrana firma
      • Gość: Meena Re: Mix Electronics SA IP: *.239.196.159.kompex.pl 03.08.14, 22:54
        Witam, ktoś coś moze opowiedzieć o "pedalskim loczku" vel P.Ż???? Potrzebuje troche informacji na jego temat . Moze byc na priv katarina463@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka