Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cetelem Przedstawiciel Handlowy

IP: *.toya.net.pl 18.07.05, 18:08
    Hejka , wiecie ile można zarobić i czy ta praca jest fajna, jacy ludzie itp..
    Dzieki za kazde info
    Obserwuj wątek
      • Gość: Michał Re: Cetelem Przedstawiciel Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:30
        Ile mozna zarobic to nie wiem, nie wiem tez z jakimi ludzmi sie pracuje.
        Wiem tyle, że pani rekrutująca pracowników albo udaje albo wydaje się jej, że
        jest "paniusią".
        No a jeśli chodzi o pracę to Cetelem Bank zajmuje się głównie kartami
        kredytowymi i co do pracy przedstawiciela to musi on właśnie sprzedawać te
        karty kredytowe.
        Jak ktoś lubi cos takiego to mysle, że może się tej pracy podjąc.
        • Gość: jola1985 Re: Cetelem Przedstawiciel Handlowy IP: 83.238.209.* 19.07.05, 10:46
          wcale nie sprzedaje tych kart !! karty wyrabia sie w punktach kredytowych
          cetelem,ja wlasnie w takim pracuje to wiem :)
          • Gość: Michał Re: Cetelem Przedstawiciel Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:06
            Karty sprzedaje się nie tylko w punktach!
            W Cetelem Banku sprzedażą kart zajmuje się również dział telemarketingu, jak i
            przedstawicele handlowi!!!
            Mam znajomego który pracuje przy telemarketingu, na początek dostał 8zł brutto
            (na umowe zlecenie). A jesli chodzi o przedstawicieli to jak juz wspomnialem
            nie wiem jak kształtuja się ich zarobki.
            • Gość: jola1985 Re: Cetelem Przedstawiciel Handlowy IP: 83.238.209.* 19.07.05, 11:17
              przedstawiciele chyab tez wasnie opiekuja sie punktami kredytowymi,organizuja
              do nich "hostessy" a do ich zarobków napewno dochodza premie firmowy samochod i
              telefon :D
              • Gość: ania Re: Cetelem Przedstawiciel Handlowy IP: *.toya.net.pl 19.07.05, 12:05
                a ile płacą w takim punkcie kredytowym, i czy jest duza rotacja w firmie
                • Gość: jola1985 Re: Cetelem Przedstawiciel Handlowy IP: 83.238.209.* 19.07.05, 12:13
                  placa 4,2 netto za godzine i to na umowe zlecenie
      • Gość: ania Re: Cetelem Przedstawiciel Handlowy IP: *.toya.net.pl 20.07.05, 12:47
        czy nikt tam nie pracowal jako przedstawiciel?
        ludzie pomocy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka