Gość: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 15:21 Potraktujcie to jak najbardziej poważnie ;) >>> NA CZYM POLEGA PRACA W AGENCJI REKLAMY ? <<< Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irina Re: AGENCJA REKLAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 17:19 napiszcie bo ja też jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
m.onika rozumiem, że chodzi o agencję reklamową? 19.08.05, 10:33 ..bo firmy zajmujące się sprzedażą bezpośrednią również nazywają siebie 'agencjami reklamy' ;) pytanie jest chyba trochę zbyt ogólne.. przecież zakres obowiązków i rodzaj wykonywanej pracy zależy od wykonywanego stanowiska. a w AR stanowisk jest Bardzo Dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: rozumiem, że chodzi o agencję reklamową? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 14:36 zalezy od pelnionej funkcji inne obowiazki ma copywriter inne np.brand manager Odpowiedz Link Zgłoś
sopelsiasty Re: rozumiem, że chodzi o agencję reklamową? 20.08.05, 16:04 Ja zauwazylem ze w zasadzie rynek mozna podzielic na dwie czesci - "Agencje reklamy" które zajmują się tylko przygotowywaniem materiałów reklamowych - ulotek, koszulek itp czyli jednym słowem grafika i poligrafia. - Agencje reklamy które przeprowadzają kompleksowe kampanie reklamowe i oprócz produkcji materiałów zajmują się PR i milionami innych niewielkich aspektów składających się na kampanię Odpowiedz Link Zgłoś
aha123 Re: AGENCJA REKLAMY 20.08.05, 20:28 ...no są też takie, które zajmują się promocjami, degustacjami i merchandisingiem... To za ich pośrednictwem zatrudniane są hostessy i "wykładacze" towaru np. w hiper... Odpowiedz Link Zgłoś