izabelka25 07.09.05, 00:23 Co myslicie na temat takich sklepów???Czy ktoś z Was prowadzi taki sklep??? Chciałabym cos więcej wiedzieć na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: izka Re: ODZIEZ UŻYWANA IP: *.internet.radom.pl 07.09.05, 10:01 Ja chetnie pracowałabym w takim sklepie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia deptuła Re: ODZIEZ UŻYWANA IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:39 witaj jestem zainteresowana prosze o szczegóły pozdrawiam kasia lina6@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina.s Re: ODZIEZ UŻYWANA IP: *.018-139-6e6b701.cust.bredbandsbolaget.se 09.09.05, 12:25 Bardzo dobry pomysl!!! Nawet jesli mieszkasz w malym miescie mozesz byc konkurencyjna w stosunku do duzych kolosow.Wiele osob chcialoby sie ubierac orginalnie a nie tak jak moda dyktuje.Ja sama bedac na urlopie w goracej Califirnii i nie majacej duzej gotowki zauwazylam ze mozna sie ubrac tanio i ciekawie wlasnie w skleoach z uzywana odzieza. Tak jak Ty postanowilam otworzyc taki sklep na miare szwedzka i teraz co? Teraz przychodza i przyjezdzaja do mnie ludzie aktorstwa,sztuki,inscenizacji i nawet reprezentanci z amerykanskiej "colour ME Beatutiful",The Model Store-Wasington,D.C. i duzo duzo wiecej zeby tylko wyporzyczyc niektore egzemplerze z mojej kolekcji do wykorzystywania w filmie,pokazie albo zupelnie prywatnie. Zaznaczam , wiekszosc moich klientow jest bardzo znana dlatego tez nie moge wyjawniac nazwiska bez ich uprzedniej pisemnej zgody. Uwazam ze napewno powiedzie sie Twojej firmie dobrze ale to wymaga czasu i dlugich podrozy.Ja mam osobiscie zatrudniona jedna osobe. Odpowiedz Link Zgłoś
marikaso Re: ODZIEZ UŻYWANA 09.09.05, 13:24 wszystko zalezy od asortymentu. Jesli bedzie to sklep z oryginalnymi, naprawde fajnymi, wyprasowanymi i estetycznie rozwieszonymi na wieszakach ciuchami, jakimis gadżetami do wystroju wnetrz (obrazy, figurki) to bedzie to ciekawy i fajny sklep. Jesli zas beda to ciuchy z lat 80-tych, porozrzucane na stołach,albo stojace w worach, smierdzące i brudne....to porażka Odpowiedz Link Zgłoś