Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co wiecie o Randstad???

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.05, 20:36
    Co wiecie o Randstad???
    Obserwuj wątek
      • n.madzia Re: Co wiecie o Randstad??? 21.09.05, 22:56
        dawne tempservice
        a co konkretnie chciałbys wiedziec?
        • Gość: Deo Re: Co wiecie o Randstad??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.05, 23:42
          No Madziu jaka atmosfera i tym podobne!
      • Gość: Anielica Re: Co wiecie o Randstad??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:59
        Serdecznie odradzam i jako klient i jako potencjalny kandydat. Przerost formy
        nad treścią - piekne biuro i braki profesjonalnej siły roboczej.
        • n.madzia Re: Co wiecie o Randstad??? 22.09.05, 17:08
          to zależy od oddziału a raczej ludzi, ktorzy go tworzą. ja bylam zadowolona,
          pracowalam przez tempservice przez 3 miesiace i wszyscy, z ktorymi mialam
          kontakt z tej firmy byli przemili.az sie dziwilam ze pracownik moze byc tak
          traktowany
          • Gość: TK Re: Co wiecie o Randstad??? IP: *.class147.petrotel.pl 23.09.05, 13:04
            Jestem umówiony na interview - stanowisko kierownicze - czego można się
            spodziewać???
      • sloooneczko Re: Co wiecie o Randstad??? 22.09.05, 17:18
        Miałam z nimi kontakt i to całkiem niedawno..pozytywne odczucia
        • lusia023 Nie polecam 22.09.05, 20:13
          Mydlą oczy ze praca jest narazie tymczasowa ale ze przerodzi się/są duze
          sznse/plany itp w pracę stałą bezpośrednio u klienta.
          Natomiast na rozmowie u klienta lub kiedy juz dochodzi do podpisania umowy
          okazuje się ze szns takowych nie ma :-)więc jeśli szukasz stałej pracy to
          uważaj
          Pozdrawiam
          Lusia
          • Gość: gość Re: pozytywna opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:03
            Ja jestem zatrudniona przez tą firmę na stałe i jestem bardzo zadowolona a to
            nie odnich zależy tylko od firmy do kturej kierują.
            • lusia023 Re: pozytywna opinia 22.09.05, 21:25
              Gość portalu: gość napisał(a):

> Ja jestem zatrudniona przez tą firmę na stałe i jestem bardzo zadowolona a to
              > nie odnich zależy tylko od firmy do kturej kierują.

jak na stałe to już nie przez Randstad raczej :-) ?
              Jeśli udało Ci się dostać stałą pracę to gratuluję, ale ja mówię o konkretnych
              przypadkach gdzie Randstad w ofercie umieszczał informację że jest to praca na
              czas określony z możliwością przerodzenia w pracę stałą- natomiast klient-
              firma docelowa absolutnie zaprzeczała że istnieje takowa szansa i oferowali
              tylko pracę na czas określony poprzez Randstad bez perspektyw przedłużenia i
              zatrudnienia.
              Swoją drogą ciekawe jaką masz pracę pisząc "Kturej" a nie "której" ;-) ?( bez
              obrazy oczywiście :-) )
              • Gość: HaloNatolin Re: pozytywna opinia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.09.05, 22:04
                Co wy gadacie, pokazcie lepsza agencje pracy, dobra jest, sa po prostu i
                tymczasowe i stałe prace, zalezy od preferencji i kwalifikacji.
          • malenka Re: Nie polecam 23.09.05, 14:14
            Ja pracowałam w zeszłym roku (marzec - grudzień) u nich (wtedy to się jeszcze
            Intersource nazywało). W tej chwili pracuję w firmie, która mnie leasingowała
            od temservisu. Jestem zadowolona i z ich pośrednictwa (całkiem miła obsługa),
            jak i z firmy, do której dzięki nim trafiłam.
            Pozdrawiam, J.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka