Gość: Deo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.05, 20:36 Co wiecie o Randstad??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n.madzia Re: Co wiecie o Randstad??? 21.09.05, 22:56 dawne tempservice a co konkretnie chciałbys wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deo Re: Co wiecie o Randstad??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.05, 23:42 No Madziu jaka atmosfera i tym podobne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anielica Re: Co wiecie o Randstad??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:59 Serdecznie odradzam i jako klient i jako potencjalny kandydat. Przerost formy nad treścią - piekne biuro i braki profesjonalnej siły roboczej. Odpowiedz Link Zgłoś
n.madzia Re: Co wiecie o Randstad??? 22.09.05, 17:08 to zależy od oddziału a raczej ludzi, ktorzy go tworzą. ja bylam zadowolona, pracowalam przez tempservice przez 3 miesiace i wszyscy, z ktorymi mialam kontakt z tej firmy byli przemili.az sie dziwilam ze pracownik moze byc tak traktowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TK Re: Co wiecie o Randstad??? IP: *.class147.petrotel.pl 23.09.05, 13:04 Jestem umówiony na interview - stanowisko kierownicze - czego można się spodziewać??? Odpowiedz Link Zgłoś
sloooneczko Re: Co wiecie o Randstad??? 22.09.05, 17:18 Miałam z nimi kontakt i to całkiem niedawno..pozytywne odczucia Odpowiedz Link Zgłoś
lusia023 Nie polecam 22.09.05, 20:13 Mydlą oczy ze praca jest narazie tymczasowa ale ze przerodzi się/są duze sznse/plany itp w pracę stałą bezpośrednio u klienta. Natomiast na rozmowie u klienta lub kiedy juz dochodzi do podpisania umowy okazuje się ze szns takowych nie ma :-)więc jeśli szukasz stałej pracy to uważaj Pozdrawiam Lusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pozytywna opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:03 Ja jestem zatrudniona przez tą firmę na stałe i jestem bardzo zadowolona a to nie odnich zależy tylko od firmy do kturej kierują. Odpowiedz Link Zgłoś
lusia023 Re: pozytywna opinia 22.09.05, 21:25 Gość portalu: gość napisał(a): > Ja jestem zatrudniona przez tą firmę na stałe i jestem bardzo zadowolona a to > nie odnich zależy tylko od firmy do kturej kierują. jak na stałe to już nie przez Randstad raczej :-) ? Jeśli udało Ci się dostać stałą pracę to gratuluję, ale ja mówię o konkretnych przypadkach gdzie Randstad w ofercie umieszczał informację że jest to praca na czas określony z możliwością przerodzenia w pracę stałą- natomiast klient- firma docelowa absolutnie zaprzeczała że istnieje takowa szansa i oferowali tylko pracę na czas określony poprzez Randstad bez perspektyw przedłużenia i zatrudnienia. Swoją drogą ciekawe jaką masz pracę pisząc "Kturej" a nie "której" ;-) ?( bez obrazy oczywiście :-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaloNatolin Re: pozytywna opinia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.09.05, 22:04 Co wy gadacie, pokazcie lepsza agencje pracy, dobra jest, sa po prostu i tymczasowe i stałe prace, zalezy od preferencji i kwalifikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka Re: Nie polecam 23.09.05, 14:14 Ja pracowałam w zeszłym roku (marzec - grudzień) u nich (wtedy to się jeszcze Intersource nazywało). W tej chwili pracuję w firmie, która mnie leasingowała od temservisu. Jestem zadowolona i z ich pośrednictwa (całkiem miła obsługa), jak i z firmy, do której dzięki nim trafiłam. Pozdrawiam, J. Odpowiedz Link Zgłoś