Gość: nikki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 16:10 Czy ktoś pracował może w McDonald's? Jakie są zarobki(za godzinę)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monisia Re: Prac w McDonald's IP: *.chello.pl 08.11.05, 18:04 Nie pracowalam, ale tam jest maksymalne wykorzystywanie pracownikow, z tego co mowila mi jedna osoba to na okresie probnym zarabiaja 600zł a charujesz po 10h dziennie! Natomiast po okresie probnym chyba zarabiaja 750zł. Tragedia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prac w McDonald's IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.11.05, 18:56 No ja teraz mam praktyke w Banku i mam za 6tyg. praktyki 750brutto, to jest normalne,ze za praktyke majatki Ci nie zapłaca! Ale wiem ze moja kolezanka w Londynie za ta sama robote w Mc, dosteje 6000pln:), upsss. Jak musisz to bierz ta robote i przy okazji w sieci szukaj dalej. Pozdr. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu W filmie "American Beauty" gość pracował w McDona IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.05, 20:27 ldzie i był zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToTeżIdzDoTegoFilm Re: W filmie "American Beauty" gość pracował w M IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.11.05, 21:18 u Odpowiedz Link Zgłoś