Gość: jarus IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 15.11.05, 16:14 czego można się spodziewać po ww. firmie? Warto aplikowac? Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juras Re: Presscom Wrocław - ktoś coś wie? IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 15.11.05, 22:49 nikt nic nie wie?:( Szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Presscom Wrocław - ktoś coś wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:27 Czy ktoś zna tą firmę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Presscom Wrocław - ktoś coś wie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.05, 11:28 Byłam kiedyś na rozmowie w tej firmie. Kontakt od momentu telefonu z zaproszeniem na spotkanie, po samą rozmowę bardzo w porządku. Szefami i założycielami firmy sa młodzi, przedsiębiorczy panowie. Rozmowa była konkretna, bez zbędnego zastraszania i nadufania, pan był bardzo wesoły i dowcipny. Zero stresu, głupich pytań o męża i potencjalne dzieci. Elastyczni w umawianiu się na spotkania, ja byłam w sobotę, wtedy kiedy Presscom ma wolne. Kaskę chyba też proponowali nie najgorszą, choć już za bardzo nie pamiętam. Generalnie była to jedna z niewielu rozmów kwalifikacyjnych, którą mile wspominam. Polecam wysłać CV. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś