Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bank Millenium-rozmowa rekrutacyjna

23.01.06, 10:49
    Zostałam zaproszona na rozmowę o pracę, odpowiadając na ogłoszenie-asystent
    klienta. Może ktoś wie na czym ta praca polega, albo był na takiej rozmowie?W
    rozmowie telefonicznej dopytałam się i odpowiedziano mi, że to umowa o
    pracę /więc chyba żadna akwizycja usług bankowych nie wchodzi w grę/.
    Warto pojechać te 100km i pojawić się na takim spotkaniu???
    Obserwuj wątek
      • Gość: luc Re: Bank Millenium-rozmowa rekrutacyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 11:00
        Witaj
        Lepiej niech moze wypowie sie ktos kto pracuje na takim stanowisku w Millennium
        albo pracowal. Kiedys szukalem pracy i znalazlem ogloszenie z Citibanku. Tez
        byla umowa o prace a i tak sie okazalo, ze musialbym latac i sprzedawac karty
        kredytowe, wiec trzeba uwazac.
        • mammamija4 Re: Bank Millenium-rozmowa rekrutacyjna 23.01.06, 12:43
          no właśnie o to mi chodzi. Może jest tu ktoś taki. Czytałam o wynagrodzeniach w
          tym banku i tez nie wygląda to za ciekawie. Teraz pracuje na 1/2 etatu i
          zarabiam 1500 brutto, więc nie sądze żebym dostała w tym banku 2x więcej na
          cały etat.
          • highscreen1 Re: Bank Millenium-rozmowa rekrutacyjna 23.01.06, 14:32
            Możesz zarobić od 1850,00 do max 2000,00 brutto. Plus ewentualne premie
            (oczywiście jeżeli wyrobisz swoje normy i oddziału). Pracujesz na kasie i przy
            okazji sprzedajesz produkty.
            • Gość: mammamija4 Re: Bank Millenium-rozmowa rekrutacyjna IP: *.aig.pl 24.01.06, 13:08
              No dobrze,ale w takim razie jakie sa te normy????
              • highscreen1 Re: Bank Millenium-rozmowa rekrutacyjna 24.01.06, 14:54
                Każdy oddział dostaje swój target. Im wyzsze wykonanie tym więcej procentowo
                dostaniesz, jednak musisz( to jest warunek konieczny) wyrobić jeszcze swoje
                minima produktowe (teraz nie wim na jakim poziomie są ustalone, zależy od
                decyzji Banku)np. 4 aktywne rachunki(tzn. z aktywowaną karta bankomatową, 4
                karty kredytowe też aktywowane przez klientów-musza dokonać jednej płatności)i
                jeden produkt ubezpieczeniowy- nie wiem czy to nadal obowiazuje. Jest
                oczywiście ranking sprzedawców, co rano oddział otrzymuje wydruk, z ilościa
                punktów za poszczególne produkty, oraz na którym miejscu dana osoba sie
                znajduje.
                • Gość: mammamija4 Re: Bank Millenium-rozmowa rekrutacyjna IP: *.aig.pl 25.01.06, 11:07
                  no to całkiem sporo do wyrobienia. Za taką kasę nie wiem czy warto się starać...
                  • Gość: kilo Re: Bank Millenium-rozmowa rekrutacyjna IP: *.katowice.msk.pl / 87.239.24.* 06.02.06, 22:17
                    w tej chwili asystent musi zrobić min. 2 załozone rachunki(aktywne karty)i 3
                    karty kredytowe ( w tym 1 dla nowego klienta ) to jest całe minimum by dostac
                    premie. Oczywiście oddział jako całość musi również wykonać plan.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka