Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Aplikacja do firmy...

IP: *.crowley.pl 01.02.06, 10:21
    która nie prowadzi naboru. Jak to powinno wyglądać? Czy wysyłać samo CV , czy
    list motywacyjny również ? tylko nie mam pojęcia , jak taki list napisac bo
    przecież nie wiem np. jakie są tam stanowiska? co sądzicie? Może jakiś link
    do przykładu takiego listu ?

Z góry dzięki
    Niko
    Obserwuj wątek
      • Gość: Niko Re: Aplikacja do firmy... IP: *.crowley.pl 01.02.06, 14:12
        pliz pomozcie bo nie mam pojęcia jak się do tego zabrac ...]
        • Gość: AniaS Re: Aplikacja do firmy... IP: *.tkchopin.pl / 85.219.162.* 01.02.06, 14:29
          ..a jako kto chcesz tam pracować ?
          • Gość: Niko Re: Aplikacja do firmy... IP: *.crowley.pl 01.02.06, 17:52
            no różnie w różnych firmach ale tak mniej więcej jakis link
            nawet nie wiem jak zacząć .....
            • Gość: j Re: Aplikacja do firmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:56
              ...a potem się dziwić, ze nie chcą zatrudniać...:-) Pomyśl trochę sama!
      • Gość: Ben Re: Aplikacja do firmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 14:06
        Najlepiej napisz ze : w związku z rozwojem waszej firmy o którym dowiedziałem
        sie np z prasy zamierzam przedstawic swoja kandydaturę ... musiśz coś
        wymyślić, albo w związku z ukazującymi sie w prasie ofertamipracyu w waszej
        firmie ......
        • Gość: Ania Re: Aplikacja do firmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 14:28
          To jest cos w podobie, podanie napisane bez konkretnego ogloszenia.

W nawiązaniu do rozmowy z Przedstawicielem Państwa firmy, Henrykiem Bojarskim,
          22 maja 2001 roku podczas Targów Poznańskich, przesyłam na Pani ręce swój
          życiorys zawodowy.

Firma KORBUD jest mi bardzo dobrze znana. Moje uznanie wzbudziła Państwa strona
          internetowa, gdzie znalazłem wiele cennych informacji na Wasz temat.
          Szczególnie podoba mi się misja wytyczona przez firmę. Wierzę, że podkreślenie
          znaczenia obsługi klientów jest punktem wyjściowym każdej opracowanej wizji
          biznesowej.

Mając doświadczenia w zakresie dealerskiej działalności Państwa firmy, widzę
          dużą przydatność moich umiejętności, szczególnie w rozwoju nowego kanału
          dystrybucji, o którym miałem okazję rozmawiać z Panem Bojarskim podczas Targów
          Poznańskich. Po drugie, widzę także szansę uzupełnienia mojego profilu
          zawodowego, gdyż doświadczenia po stronie klienta byłoby kolejnym krokiem na
          ścieżce kariery, jaką sobie wytyczyłem.

Moja kandydatura jest spontaniczna i nie orientuję się, czy w obecnej chwili
          dysponują Państwo wakatem odpowiadającym moim kwalifikacjom, ale mam nadzieję,
          że przedstawienie Państwu mojej osoby może zaowocować w przyszłości. Obecna
          sytuacja zawodowa nie zmusza mnie do poszukiwania nowego zatrudnienia i w
          związku z tym będę niezmiernie wdzięczny za zachowanie pełnej dyskrecji na
          temat tego listu.

Zadzwonię do Pani w przyszłym tygodniu, aby zapytać, co sądzi Pani na
          temat mojej aplikacji i ewentualnych dalszych kroków z nią związanych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka