Gość: ? IP: *.atol.com.pl 21.02.06, 13:15 czy koś sie spotkał z testami w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej w państwowoych urzedach np. dot. kodeksu pracy, służb cywilnych , zamówień publicz.Jak one wygladają ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anni Re: test IP: *.agora.pl 21.02.06, 13:19 z testami sie nie spotkałam. Skonczyłam adm samorządową na wszystkich rozmowach zwykle mnie przepytywano ze znajomości przepisów ale na rozmowach w tzw drugiej turze. pozdrawiiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xman Re: test IP: *.atol.com.pl 21.02.06, 14:33 a może ktoś ubiegał się o pracę w urzędzie miasta.jak przerowadzana jest rekrutacja jak wygląda rozmowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anni Re: test IP: *.agora.pl 21.02.06, 14:58 byłam kiedyś generalnie te pierwsze rozmowy sa takie jak wszędzie dlaczego w tym referacie/departamencie chcesz pracować czy wiesz na czym polega praca itp ja podpytywałam koleżanek ze studiów które juz w urzędach pracowały i mówiły mi na czym m/w praca polega i pewnie dlatego przechodziłam dalej czasami bo entuzjazmu do pracy w urzędzie we mnie raczej nie było zdarzały sie sytuacje że dawano mi wprost do zrozumienia ze byłam najlepsza ale niestety :(no kilka razy usłyszała że sie zmarnuje w urzedzie hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: test IP: *.atol.com.pl 21.02.06, 16:36 na to wygląda że w Polsce nie ma racowników pracujących w urzedach. Hmmmmmm to kim sa ci ludzie w urżdach??????????????? kosmitami. prosze niech mi ktoś pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: test IP: *.crowley.pl 22.02.06, 18:38 krewnymi i znajomymi królika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: test IP: *.atol.com.pl 22.02.06, 18:33 a może dzisiaj ktoś się z tym spotkał Odpowiedz Link Zgłoś