Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ernst&young-rozmowy

IP: *.fenomenalny.net 01.05.06, 14:00
    witam, czy rozmowy ktore odbywaja sie po testach dla tych ktorzy je zaliczyli sa w jezyku angielskim czy polskim?
    Obserwuj wątek
      • wojtkko Re: ernst&young-rozmowy 01.05.06, 16:42
        przynajmniej mnie przytrafiły się po polsku
        • Gość: gulash Re: ernst&young-rozmowy IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 01.05.06, 21:02
          ale zdarzają się tż po angielsku - zależy od menadżera, u mnie było pół na pół
          • Gość: jer Re: ernst&young-rozmowy IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 13:03
            hej,
            a mozecie opowiedziec, jak sie wam pracuje, bo jak prezejrzec inne wątki na tym
            forum dot. pracy w ey, to mozna sie przerazic.
            pozdrawiam
      • Gość: Maciek Re: ernst&young-rozmowy IP: *.europe.hp.net 02.05.06, 19:30
        A jakiego typu pytania mieliscie... Poza standardowym wady, zalety, dlaczego ty
        i dlaczego EY...
        • Gość: x Re: ernst&young-rozmowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:50
          Znajoma jakieś parę mies. temu rozpoczęła pracę i mimo dużej pensji myśli o
          porzuceniu tej pracy. Ciągle jest w rozjazdach i pracuje codziennie po późnego
          wieczora. Szkoda jej życia. A poza tym co z tego że pensja wysoka, skoro
          pracuje się pow. 12 godzin, w przeliczeniu na 8 godzin wypada cieniutko.
          • Gość: roman Re: ernst&young-rozmowy IP: 80.54.97.* 03.05.06, 02:02
            Orientujecie się może jaka jest płaca po roku pracy (jak AS2 - asystent
            drugoroczny)?
            • Gość: Bartezz Re: ernst&young-rozmowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 15:56
              Nie ma czegos takiego jak asystent drugoroczny. Albo awansujesz albo szlifujesz
              bruki. Nie ma zimowania w takich czolowych firmach. Zawsze na plecach musisz
              czuc goroacy oddech tegorocznych rekrutow - tak dziala maszynka.
              • Gość: gulash Re: ernst&young-rozmowy IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 03.05.06, 21:34
                A2- doświadczony asystent (najczęsciej drugoroczny), płacą w zależności od oceny , podobno powyżej 5 tys
                • Gość: roman Re: ernst&young-rozmowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 23:42
                  dzieki
          • Gość: jer zaproszenie dla kolezanki IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 12:15
            witajcie,
            no to zapros znajoma do tego watku, niech napisze co mysli.

wszystkim zainteresowanym polecam lekture tego watku
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=39942408&a=39942408
            jak ktos ma jakies uwagi, niech pisze
            sam jestem ciekaw, bo nie wiem czy podejmowac tam prace

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka