Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jutrzenka - Goplana

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 15:29
    Czy ktoś z was pracuje bądź pracował w Jutrzence SA oddział Poznań (była
    Goplana). Jaka jest atmosfera w pracy i jakie zarobki. Zastanawiam się czy
    warto aplikować do nich ? (stanowisko w biurze - księgowy/księgowa)
    Obserwuj wątek
      • Gość: ciekawy Re: Jutrzenka - Goplana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 15:03
        I co nikt nie pracuje/pracował w Jutrzence. Nie wierzę przecież to taka duża
        firma ?
      • Gość: ciekawy Re: Jutrzenka - Goplana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 14:40
        I co naprawdę nikt z forumowiczów nic nie wie na temat ww spółki. Coś mi się
        nie chce wierzyć? Nie musi to być konkretnie o księgowości ale o stanowisku w
        szeroko pojętej administracji np. dział sprzedaży, zakupu, księgowość itp
        Bardzo proszę o odzew.
        • Gość: misiek Re: Jutrzenka - Goplana IP: *.icpnet.pl 08.12.06, 12:24
          Nie wiem jaka jest atmosfera w biurach, ale na produkcji jest bardzo nieciekawie
          :/ Działanie ocierające się o mobbing (jeśli nie mobbing), niskie stawki,
          zapomnijcie o nadgodzinach, niskie kompetencje osób odpowiedzialnych, obcinanie
          kosztów na każdym kroku - czyli na szeregowym pracowniku. Tyle mogę napisać,
          chyba więcej nie potrzeba.
      • Gość: sunny_boy Re: Jutrzenka - Goplana IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.12.06, 13:28
        Cześć, jeździłem na rozmowy handlowe do Jutrzenki w Poznaniu (do działu
        zakupów). Makabra...rozumiem, że trzeba mieć zysk i zarabiać, ale goście z tej
        firmy przeginają na maxa ze swoimi żądaniami i warunkami cenowymi. Czasem
        myśleliśmy w firmie (duży, międzynarodowy koncern), żeby olać typów, ale mają
        ten atut że trzaskają duży wolumen na pewnych grupach asortymentowych. Prezes
        firmy (chyba że się zmienił, ale nie sądze) to niezły cwaniak (w pozytywnym
        sensie), ale swoich ludzi trzyma krótko za pysk. W zakupach narzekali, że ich
        przenieśli z Bydgoszczy do Poznania na zasadzie rozkazu i zapomnieli o takiej
        drobnostce jak lepsza kasa. Na stwierdzenie, że może powinno być inaczej, była
        krótka odpowiedź - jak się nie podoba to won. I tyle w zakupach, może w innych
        działąch jest inaczej.
        • Gość: ciekawy Re: Jutrzenka - Goplana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 12:11
          Dzięki za informację. I dalej ciągnąc ten wątek, ma ktoś podobne spostrzeżenia
          odnośnie ww firmy a może zupełnie inne. Za każde informację będę bardzo
          wdzięczny.
          Ps sunny skontaktuj się ze mną
          • Gość: ciekawy Re: Jutrzenka - Goplana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 10:23
            do powyższego moje gg 5620355
            • Gość: sunny_boy Re: Jutrzenka - Goplana IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.12.06, 12:23
              Jak chcesz wiedzieć coś więcej to napisz na adres: sunnyboy78@onet.eu
      • Gość: ciekawy Re: Jutrzenka - Goplana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 11:38
        Odświezam wątek i mam pytanie tylu forumowiczów, taka wielka firma i tylko 2
        osoby coś wiedzą na jej temat. Coś mi się nie chce wierzyć. A może panuje zmowa
        milczenia :-)
        • Gość: misiek Re: Jutrzenka - Goplana IP: *.icpnet.pl 19.12.06, 12:38
          Nie zdziwiłbym się, gdyby okazało sie to prawdą, Twoje podejrzenie rzucone w
          formie żartu. Moje prywatne zdanie jest takie: lepiej poszukać lepszej firmy, na
          pracę w tej trzeba być bardzo zdesperowanym, lub nie mieć innych możliwości :(
          • Gość: bibi Re: Jutrzenka - Goplana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 12:55
            Może z innej beczki. Słyszałem od właściciela pensjonatu, jak to dyrekcja i
            pracownicy Jutrzenki bawili się na imprezie integracyjnej. W garniturach, lekko
            czy też mocno pod wpływem %% wskakiwali do świeżo co wyremontowanego, pełnego
            basenu. Słowem, słodkie hulanki i swawole.
            • Gość: ciekawy Re: Jutrzenka - Goplana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 18:29
              Coraz bardziej mi się podoba ta firma :-) a gdzie to się odbywaja takie
              libacje bo chyba nie w Poznaniu. Tu za dużo ich ludzi zna.
              • Gość: ciekawy Re: Jutrzenka - Goplana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 21:20
                Dowiedziałem się już coś nie coś na temat tej firmy. Ale może ktoś zdradzi
                jeszcze jakieś informacje na jej temat. Bedę bardzo wdzięczny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka