kalamazoo80 08.12.06, 22:07 Pracuję w dużej firmie komputerowej - dział oprogarmaowania dla banków - 4 języki obce ( w tym ang. i niem.). ile mógłbym zarabiać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalamazoo80 Re: Handlowiec w Krk 13.12.06, 22:06 Zgodnie z zasadami forum uzupełniam dane o mojej pracy: nazwa stanowiska: specjalista ds sprzedaży Obowiązki: pozyskiwanie nowych klientów ( sektor bankowość i finanse, przeważnie zagraniczne banki) przygotowywanie ofert ( dla moich klientów i mojego przełożonego) i umów zdarzają sie tłumaczenia uzupełnianie dokumentacji firmowej ( mojej i często mojego przełożonego) Odpowiedz Link Zgłoś
kalamazoo80 Re: Handlowiec w Krk 13.12.06, 23:24 > Zgodnie z zasadami forum uzupełniam dane o mojej pracy: > nazwa stanowiska: specjalista ds sprzedaży > Obowiązki: > pozyskiwanie nowych klientów ( sektor bankowość i finanse, przeważnie > zagraniczne banki) > przygotowywanie ofert ( dla moich klientów i mojego przełożonego) i umów > zdarzają sie tłumaczenia > uzupełnianie dokumentacji firmowej ( mojej i często mojego przełożonego) do moich obowiązków należy też oczywiście budowanie i utrzymywanie dobrych relacji z klientam obecnymi jak i nowymi Odpowiedz Link Zgłoś
kalamazoo80 Re: Handlowiec w Krk 15.12.06, 21:50 czy ja sie doczekam kiedys jakiejs odpowiedzi?;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kalamazoo80 Re: Handlowiec w Krk 06.01.07, 17:54 dzieki wszystkim za odpowiedzi, a zwlaszcza Pani ktora prowadzi to forum i jest do udzielania tych odpowiedzi. Pozdrawiam - Kalamazoo Odpowiedz Link Zgłoś