Gość: gosc Re: Lekkerland IP: *.dwtele.pl 11.11.08, 19:39 to nie hanye to krojcok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Lekkerland IP: *.ip-point.pl 13.11.08, 20:44 czas inwentaryzacji... czas prawdy... pozostaje tylko intensywna modlitwa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Lekkerland IP: *.lekkerland.pl 14.11.08, 15:19 przestańcie pisać bzdury każda praca jest dobra gdzie nas nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lekkerland IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.08, 08:47 no popatrzcie-w centrali w godzinach pracy na forum sie udzielasz zamiast zająć sie praca???Zapraszamy w teren i zobaczysz,ze my nie mamy czasu na neta w godzinach pracy,chetnie zrobimy szkolenie z organizacji czasu pracy,gdyz z tego co widze czasu masz az nadmiar zeby siedziec na forum,ale gdy sie zadzwoni do centrali znikad pomocy,wszyscy sa piekielnie zajeci!!!!(surfowaniem po necie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do gościa Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.08, 19:41 no kolego kto w godzinach pracy siedzi na necie to my widzimy u ciebie (godzina wpisu 8.47) a że IP centrali to KING skożystał z firmowego kompa i nie koniecznie w godzinach swojej pracy niektórzy pracują do 15 (wpis 15.19 jak widac) proponuje więc zacząć szkolenia od siebie i zanim rzucisz kamień to sam zrób rachunek sumienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do gościa Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.08, 19:43 sorki kolega nie zakumałem że to sobota sorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do gościa Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.08, 19:45 sorki kolego ale nie zakumałem że to sobota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIEPACZ Re: Lekkerland IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.08, 00:40 Panie Furtak jeszcze parę pana pomysłów a towar będziemy kupować u klientów żeby było taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁY LL Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 23:12 Trochę mi was szkoda koledzy może trochę bardziej. Firma powinna iteresować się Wami a nie Wy firmą. Macie problem braków 100-500-1000-może 2000 na głową, a żaden z Was nie zjadł batonika z magazynu a trzeba płacić.Pomyślcie o sobie ,co macie po 2-5-7- latach w LL-tylko chory kręgosłup i odciski na stopach.Nie wkurzam Was mam 700zł bonów świątecznych i wolne 19 XII-04 I całkiem ładny weekend płatny 100% Pozdrawiam wszystkich goroli i nielicznych hanysów z Sosnowca. Na tym kończę przygodę z LL i zaprzestaję komentarzy.Pozdro wienia dla wszystkich ,miłej pracy. KRZYKACZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galleusz Re: Lekkerland IP: *.aster.pl 17.11.08, 23:32 Ta praca to najwieksze nieprozumienie jakie mi sie przytrafilo! Filia na annopolu z czasem sama sie rozpie...! Przepraszam raczej nie sama ale ludzie ktorzy nia zarzadzaja! Brak organizacji, nieposzanowania pracownikow, ciągłe problemy z grafikiem (jego brak), ogolnie panujący burdel i polowa ludzi ktora zatrzymala swoja edukacje na podstawowce, to tylko kilka czynnikow ktore sie na ten sukces skladaja! Beznadziejaaaa ! Dobrze ze juz po wszystkim i nie pracuje! Wspolczuje tylko pracownikom lekkerlandu wynikow jakie wyszly po inwetaryzacji, bo slyszalem ze niezla suma przypada na jednego pracownika do zwrotu !! ( ponad 3500zl - niezle! ) Ktos niezly wałek musiał zrobic! Nie dajcie sie presji i pieknym slowkom pana w skorze (patrz - kierownik)! Pozdro chlopaki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly l Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 23:49 pozdro pozdro hahahahaahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aladyn Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 15:45 Znam lepszy sposób. To działa naprawdę i można coś zarobić. www.dolarek.com/pages/index.php?refid=plansz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIEROWCA LL Re: Lekkerland IP: *.rootnode.net 18.11.08, 21:39 ja w kartach ktore ostatnio dostalismy wpisuje minimalna ilosc minut. Chce widziec miny tych ktorzy zostana i beda rypać moje tury. Jakiez zdziwienie. Przeciez on to robil w 7minut!!!! HA HA HA HA ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szer.pracownik LL Re: Lekkerland IP: *.cable.smsnet.pl 19.11.08, 10:10 Ty, kierowca LL, wiesz o czym to świadczy? że, jesteś debilem, albo masz małego ciulika, albo masz masę kompleksów powodowanych tym ,że nikt Cię nie lubi, nie masz kolegów i nigdy nie miałeś. Pozdrawiam wszystkich, którzy jeszcze mają nadzieję na poprawę naszej sytuacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca LL Re: Lekkerland IP: *.rootnode.net 19.11.08, 17:41 A Ty jak zamierzasz naprawic sytuacje? Zostac po godzinach? he he he ! prosze bardzo, ja nie zamierzam! Staram sie wracac jak najwczesniej z tras, A ty niestety zostaniesz szczurem ktory bedzie dymany przez kierownictwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.08, 20:04 kolego SZER.PRACOWNIK LL poprawi się nam poprawi po 01.12.08 ale napewno nie na lepsze. Od tej daty wchodzi bowiem nowy regulamim wynagrodzeń i premii. Premie już nie będą przyznawać kierownicy fili tylko bezpośrednio w Wa-wie a premie za wysługę lat zmiejszono za 5 lat do 50% średniej pensji a za 10 lat jedną pensje, nie wiem czy jeszcze nie zabrano kierowcą premii za bezszkodową jazdę ,ale po ich krokach to wszystko możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki [...] IP: *.elpos.net 19.11.08, 20:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szer.pracownik LL Re: Lekkerland IP: *.cable.smsnet.pl 19.11.08, 21:19 Ja akurat nie jestem kierowcą i nie wiem jak to wygląda dalej po wyjeździe z firmy,ale jak czytam komentarz typu typu "piszę w kartę minimalną ilość minut, żeby Ci co będą za mnie jeździć mieli przejebane" to od razu bym klientowi jedynki przestawił i jest bez znaczenia czy to LL, czy jakaś inna firma. Jakie to polskie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca LL Re: Lekkerland IP: *.rootnode.net 19.11.08, 22:10 To ze wpisze mniesza ilosc minut czy wieksza nie ma znaczenia. Jesli tak to powiedz jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwilowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 19:00 jedno wielkie bagno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.08, 18:46 co się dzieje koledzy że nikt nic ne pisze, wszyscy w szoku zaniemówili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brr Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 22:51 TAAAAAAAA chyba taka cisza poinwentaryzacyjna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozkladacz Re: Lekkerland IP: *.aster.pl 26.11.08, 00:34 Cisza bo się boją wszyscy pisać! Lekkerland na Annopolu to największe gó... jakie tylko istnieje! Powinny polecieć niedługo łby po tej inwentaryzacji! A tego kierownika powinni wypie...ć w pierwszej kolejności! Prosty chlop ze wsi, krętacz i bajkopisarz! Tragedyjiaaa! Kiepsko to widze Panowie! Ciekawe jak nas z inwentaryzja beda chcieli podejsc! Najlepsza jest sprzątaczka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: Lekkerland IP: *.osiedle.net.pl 26.11.08, 09:10 a jak po inwentaryzacji w annopolu duże braki macie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fivk Re: Lekkerland IP: *.aster.pl 26.11.08, 14:08 wychodzi jakos ponad 3500 na glowe ! hehe niezle jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.08, 20:25 podobno było dzisiaj zebranie w wawie kierowników czy ktoś wie coś na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan III Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 20:27 Czy ktoś coś wie na temat zebrania KCD w Warszawie dzisiaj? Czy to tylko plotki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spartakus Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 26.11.08, 21:18 nasz kiero dzisiaj pojechał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Lekkerland IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.08, 19:04 jakie wiesci??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAMBO Re: Lekkerland IP: *.toya.net.pl 27.11.08, 21:13 SIERDALAJTA Z TEGO SYFU PUKI MOZECIE RADA OD SERCA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fayaa Re: Lekkerland IP: *.aster.pl 27.11.08, 23:34 swięte słowa! uciekać i to jak najszybciej! z annopolu jak najszybciej! to mega syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timtirimtim Re: Lekkerland IP: 80.54.202.* 28.11.08, 00:14 Bracia i siostry; w legolandzie panuje zajefajna polityka kadrowa, we Wrocławiu zatrudnili nowego kierownika zmiany, koleś nic nie umie, pracuje już prawie miesiąc, biedny albo chodzi z rękami w kieszeni albo siedzi na necie, ludzie co pracują od dwóch tygodni to więcej potrafią, nie umie pakować, sprawdzać, swojej roboty nie potrafi zrobić, ale taka jest polityka naszej firmy, po co kogoś awansować ze sterej kadry lepij matoła posadzić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egoista Re: Lekkerland IP: *.opera-mini.net 28.11.08, 02:20 aż serce się kraje jak czytam te posty. przygodę z milo jeszcze skończyłem 4 lata temu, a pracowałem tam przez prawie 5 lat jako vs w filii w opolu. złego słowa nie powiem: świetna atmosfera, żadnych większych problemów, a kasę miałem wówczas większą niż wy macie teraz, jak czytam. co się stało z tą firmą? byłem dumny że pracuję w milo, rano się chciało wstawać do roboty, pamiętam tylko ogólny popłoch jak koniu miał wpaść z wizytą. firma mnie szanowała i gdy przyszedł czas rozstania, zachowała się z klasą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Lekkerland IP: *.chello.pl 21.12.08, 17:21 kolego to miałeś super ja tak nie miałem jak firma się ze mną rozstawała to przełożony Bartosz Margasinski wraz z Ewą Kuleszą przyjechał do mnie pod pretekstem iż chce sprawdzić czy efektywnie pracuje. Kazał by na spotkanie się zjawić się w McDonaldzie :) a tam chciał wręczyć mi wypowiedzenie niestety nie udało mu się to akurat tego dnia miałem wypadek i skręciłem nogę by zdążyć na spotkanie z tym dupkiem. Spóźniłem się około godziny. Szkoda, że ten człowiek poza czubkiem własnego nosa nie widzi nic. Jak mu wręczyłem L4 to powiedział dlaczego ściemniam i oszukuje go. Ta praca była dla mnie czymś więcej niz tylko pracą. Ja czułem jak się spełniam w roli PH zaczynałem z obrotami rzędu 200 tyś zł a po 9 miesiącach moje sprzedaż wynosiła 750 tyś zł a marża nie schodziła poniżej 2% . Jedyna odpowiedź to taka, iż Bartosz Margasiński chciał zatrudnić swojego człowieka. Bo jaka byłaby inna odpowiedź by zatrudniać człowieka z Krakowa który zajmował by się terenem Kielce-Skarżysko- Starachowice-Włoszczowa-Staszów-Połaniec. Z Krakowa do Starachowic w jedną stronę jest ponad 200 km. Reasumując ów człowiek naraził firmę na straty (czyt. Kierownik). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Lekkerland IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.08, 18:09 Mówisz ze starej kadry?ciekawe kto tam sie nadaje????nikt!!!!i powiem wiecej-jak kontroler chce na KZ niech dokladnie i dobrze sprawdza,mam dosyc skarg klientów na braki w dostawach!!!!!Panie Wodec....prosze nie judzic tylko sie wziac do roboty-moze bedzie mniej błedów.A tak na marginiesie byłbym rozczarownay gdybys został KZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: Lekkerland IP: *.osiedle.net.pl 28.11.08, 18:41 ja pracuje 9 lat MILO to był raj a LL to szambo które się rozwali jest coraz gorzej to znaczy KA VS POLECIELI po nowym roku zobaczycie ......... trzeba mieć godność PROSZE OTWORZYĆ OCZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uka uka Re: Lekkerland IP: *.aster.pl 28.11.08, 23:18 kiedyś...kiedyś... starzy jesteście i piszecie o praczasach, jak to było wyśmienicie w milo. Może i tak było ale to nie istotne, ważne co się teraz dzieje! Ta firma Lekkerland to jeden wielki syf! Inspekcja pracy by się przydała na Annopolu! Żenada, obłuda i brak poszanowania wobec pracowników, tylko tak mi się kojarzy ta firma. Dobrze ze już tam nie pracuje i nic mnie nie wiąże z tym badziewiem. Dziwie sie tylko osobom ktore pracuja tam po kilka lat, bo to jest dla mnie upadek, zejscie na dno, siedzenie przez tak dlugi okres w tym syfie! A mega debilem jest dla mnie kierownik zmiany Kamil ! gosciu podlega kasacji! Nie dajcie sie i zacznijcie walczyc, pokazcie ze macie jaja, bo beda wami pomiatac jak ku...mi przy Mariocie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lekkerland IP: *.olsztyn.mm.pl 29.11.08, 00:26 Chłopaki już nie długo nas kupi jakaś większa firma i będzie git. Pozdro wszystkich..... Odpowiedz Link Zgłoś
legolanka Re: Lekkerland 29.11.08, 08:24 na szczęście już po furtaku, jednego mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Lekkerland IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.11.08, 09:14 i przyjdzie "nowa milotła" i zacznie swoje rządy,chyba z awansuja kogos z kie. regionu.Moze M.L?? z Wielkopolski?? Odpowiedz Link Zgłoś
legolanka Re: Lekkerland 29.11.08, 10:16 większego debila niż on już chyba nie znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyzak1976 Re: Lekkerland 29.11.08, 18:35 czy pana dyrektora od mega zmian juz z nami nie ma??? Zabrał zabawki??? czy pan Grzegorz juz nic dla nas fajnego nie wymysli??? Szkoda...... Odpowiedz Link Zgłoś
krzyzak1976 Re: Lekkerland 29.11.08, 18:37 .....chociaz jeden sie dorobił! i to nie o garbie tu mowa.... Pozdrawiam wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianie Re: Lekkerland IP: *.media4.pl 30.11.08, 00:20 Wrocław.Nasz nowy zmianowy to jedna wielka kpina nie nazywam go kierownikiem zmiany bo na to nie zasługuje zero pojecia o magazynie a o korektach to juz nie wspomne koles niema zielonego pojecia co sie dzieje w tej firmie hmm zachowuje sie tak jagby wszystko wiedzial ale tak nie jest taka osoba nie jest nam potrzebna ktora jeszcze robi wiekszy syf niz jest teraz mamy mam nadzieje ze sam zrezygnuje czego mu zyczy ekipa z Wrocałwia.Pozdrowienie dla kumatych w tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gratulacje Re: Lekkerland IP: *.chello.pl 30.11.08, 08:53 Najlepiej wszystko spier... i zawinąć kitę.Gratuluję panie grzegorzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: Lekkerland IP: *.gprs.plus.pl 30.11.08, 10:32 przez tego mega debila kamila wyleciałem z tej pracy. dogadywalem się z wszystkimi a ten pajac poszedł do brzózki i mnie oskarżyl o kradziesz a sam kręci lewe interesy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 20:12 harry dobrze gada...dac mu wódki! w wawie pracuja takie sku.......syny! szczegolnie 1 z kierownikow zmiany...o kontrolerach nie wspomne.... Odpowiedz Link Zgłoś
super-pele Re: Lekkerland 07.12.08, 17:04 Szanuj kierownika swego bo możesz miec GORSZEGO !!!! Miło wspominam Zbyszka.A... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pudzian Re: Lekkerland IP: *.toya.net.pl 01.12.08, 23:41 Grzegorz furtka odszedl a ja zawsze mowilem ze on ma otwarta furtke i prosze wyslizgnal sie jak po margarynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timtirimtim Re: Lekkerland IP: 80.54.202.* 04.12.08, 00:12 Drogie dzieci mam dla was zagadke, kategoria osoba. Często dzieci tym się bawią, ma on dwie ręce lecz ich nie używa, lubi grać często w bilarda, szczególnie gdy przyjmuje pozycje stojącą, mniemanie o sobie ma wielkie, miłośnik wygodnego fotela i komputera, ulubiona potrawa jego zestaw hapy meal(prawdopodobnie kolekcjoner zabawek). Odpowiedzi prosimy oddawac do 6.12.2008. Główna nagroda zestaw świąteczny z Wedla, lekko po terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadywacz Re: Lekkerland IP: *.gprs.plus.pl 05.12.08, 19:11 o sobie zadajesz zagadkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups:) Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.08, 22:43 no Timtirimtim, kto to taki, umieram z ciekawości, rozwiklaj zagadkę i nie trzymaj nas w nierewności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieslaw Re: Lekkerland IP: *.toya.net.pl 01.12.08, 23:37 Ja pracowalem w tej firmie ktora was kupuje git bedziesz mial zajebisty miodzio poprostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witB6 Re: Lekkerland IP: *.toya.net.pl 01.12.08, 23:49 ciekawa jaka firme ma teraz grzesiu na oku do rozjebania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 02.12.08, 19:08 Jak zobaczylem pierwszy raz tego manekina to myslalem, ze zejde ze smiechu, a jak sie odezwal, blad - nie odezwal- zaczal cos mruczec zaczalem sie zastanawiac skad sie biora takie niedojobki. Niestety nadal nie wiem. Jedno jest pewne, na bank nigdy nie mial kolegow, w szkole musial byc molestowany przez starszych chlopcow, nie wykluczam tez woznego, a dziadek napewno wchodzil mu do wanny. Mysle, ze obejmie teraz etat starszego geja na centralnym hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Lekkerland IP: *.e-wro.net.pl 02.12.08, 21:05 Do kolegi z którym rozmawiałem dzisiaj o 13. To pomyłka. Ale jestem bardzo ciekawy kto Ci to zasugerował. Chociaż... spuśćmy na to kurtynę milczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: Lekkerland IP: *.gprs.plus.pl 03.12.08, 19:42 sądze że nie tylko był molestowany w szkole ale już w zarodku matka natura go wypie...ła bo psychę ma zajebiście zrytą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: Lekkerland IP: *.gprs.plus.pl 02.12.08, 18:25 co za firma kupuje ten bajzel z annopolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwilowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 14:27 (Sosnowiec)znowu okancili ludzi na nadgodzinach!!!! ,jak tu normalnie pracowac????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilum Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 05:09 nie oni tylko Twoj kierownik, ktory wyslal do Wawy zanizony czas pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Lekkerland IP: 91.199.30.* 08.12.08, 12:28 jesli ktos wpisuje sobie, ze pracuje 26h na dobe to nie dziwie sie ze wam ucinaja nadgodziny, wezcie sie do roboty ludzie i przestancie sciemniac ze pracujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: Lekkerland IP: *.gprs.plus.pl 08.12.08, 18:00 Affefek to był dopiero kolo wszystko bylo z nim można załatwic a nie ten brzózka tylko wyjezdzał jak nie na shela na zarcie to w gierki na komputerze grał.z tymi nadgodzinami to jest najgorzej w warszawie tych dwóch ściemniaczy kierowników zmianny niczym nie potrafią sie dobrze zając.tylko wpisują nadgodziny a na drugi dzień towar jak nie był spakowany tak nie jest. najgorszy jest mega debil kamil ł nie zazdroszcze jego rodzicom. pozdrowienia dla wszystkich magazynierów z annopolu . nie dajcie sie temu leszczowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwilowy,a te nadn Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 10:17 (Sosnowiec) nasz kierownik wiecznie poza firma ,tu rzadzi kto chce i jak chce,a te nadgodziny to jedna wielka pomylka,znowu nam magazyn chca przestawiac ,znowu bedzie bajzel...a ide sie napic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rthrhr Re: Lekkerland IP: *.subscribers.sferia.net 10.12.08, 23:52 Wiesz HARRY sory że już nie możesz okradać magazynu na annopolu już co swoje to ukradłeś i na całe szczęście zostałeś złapany do kogo ty masz pretensje że ktoś cię nakrył na kradzieży i ci to udowodnił a tak serio to na jakiej ty ziemi pochodzisz bo naprawdę takiego buraka a zarazem złodzieja to ciężko wychodować mam nadzieję że w przyszłej robocie będą bardziej ostrożni i będą na ciebie uważać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjkk [...] IP: *.subscribers.sferia.net 11.12.08, 00:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 18:36 oli do hjkk uważaj żeby tobie czasami mamusia albo dziewczyna dupy nie podcierała leszczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki brat Re: Lekkerland IP: *.toya.net.pl 12.12.08, 20:20 Robiłem kiedys w tej firmie i powiem wam że klimaty macie zajebiste jak w polskim sejmie normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca lekkerl Re: Lekkerland IP: *.gprs.plus.pl 12.12.08, 20:44 pracuje na annopolu i wiem jak kierowcy sa traktowani przez magazyn. ciagle sa oskarzani o kradzierze. najlepiej jekby nowy kierownik zajal sie tym magazynem moze by nie było takich brakow. w pierwszej kolejnosci jednym kierownikiem zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
mag_anopol Re: Lekkerland 13.12.08, 18:05 a dasz sobie ręke uciąć ze wszyscy kierowcy są uczciwi, bo mi sie jakos nie chce w to wierzyć.Ciekawy jestem co ci nie pasuje u kierownika zmiany i o którym mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magazynier Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 20:08 proponuje wprowadzic dla kierowców odpowiedzialność! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 13.12.08, 20:27 He pracowac w jednym miejscu i rozmawiac ze soba przez forum. Patologia. Jak jednemu czy drugiemu nie brak jajec to pogadajcie w realu hehe. No chyba, ze jak sikacie to kucacie. Aha i pozdrawiam smyka napinajacego sie przez telefon....kmwtw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_anopol Re: Lekkerland 14.12.08, 11:54 ciekawe czemu ty siedzisz na forum, a poza tym jak jestes taki odważny to mogłbys sie podpisac imieniem i nazwisiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panzer Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 14.12.08, 13:41 Kolega Przetarty ma rację - dajcie sobie po razie u siebie w tym bajzlu, forum jest od wymiany wiadomości i opinii a nie od pyskówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 15.12.08, 19:29 A moze chcialbys jeszcze adresik, co? Widze, ze nalezysz do tej czesci spoleczenstwa, ktorej nieobce sa ormowskie tradycje. Nazwisko, adresik, pesel...hehe. Kto ma wiedziec ten wie kim jestem, a tobie smyku pozostaje trwanie w swerze dociekan i domyslow hehe Ps. Podoba mi sie zdrowe podejscie do tematu Kolegi z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Lekkerland IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.08, 20:09 kolega "przetarty" jest z okolic Białegostoku!Czy LL Białystok jescze istnieje?czy jestescie juz crosdock???My z Południa mamy mala wiedze na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 15.12.08, 21:13 O jaki detektyw hehe. Niech bedzie, ze z okolic. Jestesmy suchym dokiem juz chyba ze dwa lata. Jakos tak. Nie swiruj, ze macie mala wiedze. Ogolnie wiadomo kto jest dokiem, a kto nie. Nawet u nas na dalekim wschodzie to wiemy. Warszawka sle nam towar ( musze przyznac, ze nawet im to niezle wychodzi ) i tak to sie kreci. Wiesz u nas na prowincji czas biegnie wolniej. To z tym pogadasz, to z tamtym samogonu sie napijesz hehe. Jak to na prowincji. A " My z Poludnia " to konkretnie skad? Krakow, Rzeszow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Lekkerland IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.08, 18:51 My tez juz jestesmy dokiem:(Ale chodzą wiadomosci,ze będą nas reanimowac,tylko zastanawiam sie jak?Moze nowy Dyr d/s sprzedazy ma jakis pomysł?A wiecie moze kto ma awansowac na to stanowisko ze struktur LL?Z tego co wiadomo nikogo nie przyjmuja z zewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_anopol Re: Lekkerland 17.12.08, 08:54 Przynajmniej jakies dobre slowo na temat pracy w wawie. a przygotowanie i wyslanie towaru do was to czasami nie jest latwa sprawa, szczegolnie ze ostatnio zmniejszyli samochod na 18 paletowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymtyrymtym Re: Lekkerland IP: *.lapy.mm.pl 17.12.08, 19:47 jak tak dalej firma bedzie ciac koszty to bedziecie wozic crafterami. I nie do nas na magazyn tylko bezposrednio do klienta. Poza tym pakowanie jest ok, tylko czasami walicie niespodzianki w stylu ze towar jednego kierowcy jest na palecie u drugiego. A jeszcze odnosnie pakowania, to denerwuja tasmy ktorymi laczycie kartony do jednego wiekszego klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymtyrymtym Re: Lekkerland IP: *.lapy.mm.pl 17.12.08, 19:50 zwlaszcza ze do ostrowii czy ostroleki jest podobna liczba kilometrow co z b-stoku. A i Zambrow niedaleko a B-stok tez rzut kamykiem to i Suwalki obskoczycie :) hehe pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 18.12.08, 11:08 Łapiak masz tyle stażu w leperlandzie co smietana ważności wiec ogarnij sie smyku. Zamiast pi....lić mądrości powinienes napisac ksiazke "Jak zarznąć busa w pół roku" , albo "Sposób na szczesliwy zwiazek z dziadkiem" buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z białego Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 17:28 nie przenoście nam magazynu do łap!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z białego Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 17:32 najlepszy tytuł poradnika to by był taki "Jak połamać kluczyk od craftera w stacyjce"hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 18.12.08, 18:08 Ciach bajera, bo moze gdzie Kobyła to czyta i zaraz zejdzie na zawał. Swoja droga wspolczuje kierowcom ze stolycy. Miec takiego kogos pod bokiem na codzien to mozna sie pochlastac. Chyba, ze on taki dżef i cwaniak tylko do takich biednych chłopulków z prowincji jak my hehe. O, a raz to nawet nie chcial nam pokazac Pałacu Kultury i Nauki, czy jak tam sie nazywa ten wielki budynek. Wiecie który prawda? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lekkerland IP: *.serveradmin.pl 18.12.08, 18:12 Albo jak prowadzic skuteczny monolog na magazynie :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z białego Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 20:00 a u nas jutro wigilia, ludzie będą się razami dzielić ,no i może czyjeś uszka w barszczu będą pływać... albo co innego wymyślą taki u nas naród zgrany.hi hi hi jak to na kresach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Lekkerland IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.12.08, 20:43 ano "Jak u Pana boga za piecem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublin Re: Lekkerland IP: *.nplay.net.pl 20.12.08, 13:55 A u nas prosze panstwa zostal zwolniony wczoraj Vanseller ktory przynosil niezle zyski i mial najmniejsze koszty, był naprawde uczciwym pracownikiem od 5 lat. Panowie Vansellerowie czas pojsc do konkurencji! p.s. To jest smutne ze zostala zlamana zlota zasada w handlu tzn. Nikogo sie nie zwalnia przed Swietami Bozego Narodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 20.12.08, 16:03 W górę serca i śmietniki Motor Motor Motor gol........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanseller Re: Lekkerland IP: *.cable.smsnet.pl 20.12.08, 16:14 To czemu go zwolnili??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublin Re: Lekkerland IP: *.nplay.net.pl 20.12.08, 16:19 Bo podejrzewam ze wszystkie VAN-y zostana zlikwidowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejm Re: Lekkerland IP: *.resetnet.pl 20.12.08, 17:08 Motor pisze się dużą literą!:D POZDROWIONKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 21.12.08, 12:36 A niby jaką to ja literą napisałem Motor he? Swoją drogą elegancki kawałek. Contra Boys jezeli dobrze pamietam. Polecam rowniez Lumpex`75 "Jeden za wszystkich" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.08, 17:10 w Piernikowie w piątek była Wigilia, pani kierownik dostała prezent - -dwóch PH położyło wypowiedzenia. Atmosfer burzowa i pani kierownik długo z nami nie zabawiła, choć było bardzo przyjemnie -dla pozostałych. Życzę wszystkim zdrowych wesołych i pogodnych świąt i jak najmniej złych wiadomości zarówno tych prywatnych jak i tych służbowych pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apator Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 21.12.08, 19:39 no i ma dobry wynik - w ciągu miesiąca zwolniło się w Toruniu 4 vs (z 4.) i 2 ph ( z 5.) - to jest koledzy wyższy poziom zarządzania - z drugiej strony miała dobrego nauczyciela przez 2 lata. Jak widać w rozwalaniu firmy idzie nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejm Re: Lekkerland IP: *.resetnet.pl 21.12.08, 21:27 Super miło że Kolega z Białostockich klimatów interesuje się klasyką lubelskich podwórek!A co do kapel polecam Konkwista 88 "My Kibice".A co do klimatów firmowych,to w Lublinie /jak pokazały wydarzenia ostatnich dni/nikt nie może być pewny jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 22.12.08, 10:38 Nie, że się przesadnie interesuję tylko niektóre rzeczy mi się podobają;). Np. jak byłem na Zagłębiu Sosnowiec w przerwie leciało też coś fajnego.Horrorshow czy jakoś tak. A co do Motoru to jest z mojej strony jakaś sympatia. W końcu też ekipa ze wschodu, a w przeszłości pare razy nasze drogi się spotkały;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 13:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejm Re: Lekkerland IP: *.resetnet.pl 22.12.08, 15:21 Chyba wiem jakie drogi:D.Czyżby chodziło Ci o wspólną zabawe na dyskotece po meczu reprezentacji:D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 22.12.08, 22:49 Hehe no na przykład. Z tego co wiem było to w 2000r. Spotkanie na trasie po meczu Polska-Białoruś.Niestety nie uczestniczyłem w tym pamiętnym wydażeniu. Poza tym było jeszcze parę innych spraw, ale nie miejsce tutaj o tym pisać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna nikt Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 22:00 Fajnie w tym pięknym Toruniu się dzieje , przynajmniej coś się dzieje ciekawego :) a tak na poważnie to chyba tak naprawde pracownicy którzy rzucili tam papierami w twarz ludziom którzy na stanowiskach uważają się za nie wiadomo co - pokazali tak naprawde że mają jaja i nie będzie nikt pluł im w twarz i zamydlał oczy . Jeszcze raz BRAWA dla was pierniczki , oklaski !!!!! P.S <> z nieoficjalnych żródeł słyszałam że nie jaką panią na stanowisku w Toruniu ma zastąpic OJCIEC DYREKTOR ..... hihihih oczywiscie taki żarcik by rozluznic atmosfere i tak już chyba mocno napiętą . ZDROWYCH i WESOŁYCH ŚWIĄT życze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlachta Re: Lekkerland IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.12.08, 07:59 Contra Boys i Konkwista 88 to to samo a tu macie ładny nowy kawałek (niekoniecznie wyżej wymienionych) pl.youtube.com/watch?v=DRLsma_mJf4 Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejm Re: Lekkerland IP: *.resetnet.pl 26.12.08, 08:20 Widze,że i Brat się wpisał:D,więc nie pozostawie tego bez odpowiedzi: pl.youtube.com/watch?v=05CC7HpppJA&feature=related Pozdrówka z Koziego grodu dla Śląska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlachta Re: Lekkerland IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.12.08, 22:32 no to ilu zostało w Lublinie vanselerów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejm Re: Lekkerland IP: *.resetnet.pl 27.12.08, 08:59 zostało dwóch z czterech,ogólnie w 2008 ubyło 6 pozostało 21 etatów tak wygląda oddział w Lublinie.A jak w pozostałych oddziałach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez motywacji Re: Lekkerland IP: *.enterpol.pl 27.12.08, 11:06 Ja mysle ze do konca stycznia wszystko sie wyjasni, co bedzie dalej z ta firma. Zastanawiam sie czy jest sens dalej brnac w to bloto?. Pozdrawiam ALL i Zycze Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vavtorun vs Re: Lekkerland IP: *.8.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 28.12.08, 17:05 SZPani kierownik może już czas na panią i zmianę firmy!!!!! Bo już chyba statystyki się nie podniosą.A jest jeszcze trochę czasu na odejście żeby już nikt przez PANIA nie musiał się zwalniać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS wszystkiego naj w nowym roku dla pozostałych pracowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy mordel Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 21:56 to ja również dołoże coś od siebie dla ziomków z Wrocławia i Lublina !!!! pozdro !!!! pl.youtube.com/watch?v=O6KiF9raxfc SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU 2009 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???!!!??? Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 17:33 No comment....Kierowniczka z Torunia po cichaczu obrabia z kasy swoich pracowników...nie wie o tym ze my juz o tym wiemy.Oj..oj..brzydko Pani Kierownik. Potwierdziła Pani tylko jakim jest Pani człowiekiem. Pora na emeryturke....bo kierowanie ludzmi jest dla Pani zbyt ciezkim tematem. Nie ma Pani podejscia do ludzi...wykorzystuje pani swoje stanowisko nie tak jak trzeba....Szkoda tylko ze wszyscy P.H. w Toruniu nie rzucili kwitami...juz by Pani nie było... Pozdrawiam Wszystkich serdecznie!!!! szczególnie Panią!!! Niech w ten dzien przemysli sobie Pani swoje zachowanie i zerknie w głąb swojego sumienia! Czy warto było....??? chyba nie, bo sprawe trzeba wyjasnic...ja mam czas...Powodzenia w nowym roku! Duzo kolejnych naiwniaków którzy Pani zaufaja , a których Pani pózniej potraktuje jak szmaty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 22:40 jak się pracuje? Czy Wszawica ze stolicy dalej realizuje idiotyczne rozkazy niemców, a może już podzielił los Grzesia F ? pewnie jeszcze coś spieprzy nim go wywalą. czy w sosnowcy i Poznaniu jeszcze pracuje KCD? Co się dzeije we Wrocławiu? Annopol opisuje swoje problemy po odejsciu kierownika. POzdrawiam wszystkich i zachecam do walniecia tym syfem z bandą debili w roli dyrektorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Lekkerland IP: *.chello.pl 02.01.09, 20:41 drogi koleżko z torunia u nas jest to samo my też mamy kierowniczka bartusia który też nam podkrada z wypłaty. tłumaczenia jego są bezsensowne,iż nie zrobiliśmy planu i nie możemy liczyć na premię szkoda a sam zapewne dostaje pełną pensję bo gdyby tak nie było nie stać byłoby go na wojaże narciarskie. pzdr krakus(ka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???!!!??? Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 16:53 Nasza Pani z Torunia to taka słodka żmijka! jak cos potrzebuje to potrafi byc słodka i przemiła, ale jak usłyszy prawde prosto w oczy to wyrzyga ci co znaczysz dla tej firmy! Zostali z nią ludzie któzy nie mają własnego zdania! Nie podoba im sie ze traktuje ich jak szmaty, ale tez nie mają odwagi powiedziec jej tego prosto w oczy! Przykre ale prawdziwe! Panowie! Więcej odwagi! Pora zerknąc sobie między nogi...powinny byc tam jaja! Są???? Bo chyba juz czas na zmiany w Lekkerland Oddz. Toruń! Byłby to najszczesliwszy dzień w moim zyciu! Jakby ktoś sie nareszcie zajął Pani stanowiskiem...Myśle ze Nowy Rok przyniesie własnie takie zmiany! O niczym tak nie marze jak własnie o tym!!!! Pozdrawiam wszystkich którzy doświadczyli kłamstw,obłudy i złego zachowania ze strony swoich Bossów w tej firmie! Nie dajcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 03.01.09, 23:19 Straszny frustat(ka) z ciebie. Mi osobiscie wydaje sie, ze takie sprawy zalatwiac powinno sie w filii, a nie plakac na ogolnym. Dobrze piszesz; spojrz miedzy nogi. Sa jajca? Nie wydaje mnie sie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piernik Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 04.01.09, 15:10 daj spokój koledze - po tylu latach ślizgania jest szansa, że ktoś otworzy oczy i pani kierownik po prostu wyleci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIERNIK 2 Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.09, 16:34 i co ci kolego z tego przyjdzie że pani kierownik straci pracę ? na jej miejsce przyjdzie kolo który nie ma pojęcia o sprzedaży będzie chcieć być bardziej kreatywny i premi wogóle nikt nie zobaczy i będzie jeszcze większe szambo niż jest ( a tak przynajmniej jej przydupasy coś mają) Odpowiedz Link Zgłoś
szejmek Re: Lekkerland 05.01.09, 23:08 Siemka dla wszystkich. Przez ostatnie półtora roku w o.Lublin samych zwolniło się 5 PH zwolniono zwolniono PH od KA, 2 Vansellerów ,Kierownika Sprzedaży, Kierownika Administracji odszedł Jeden kierowca a jednego zwolnili. Zwolniła się też jedna z fakturzystek. Statystyka świetna. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejm Re: Lekkerland IP: *.resetnet.pl 06.01.09, 21:12 Nowy rok przyniósł w Lublinie nowe zmiany kadrowe-z dniem 2.01.2009 rozstaliśmy się z kolejnymi pracownikami.Zwolnił się etat PH i fakturzystki.Jak utrzyma się to tempo,to w grudniu 2009 fakturzystka sama zrobi zamówienie u klienta,na drugi dzień rano zawiezie towar,i wracając rozliczy kase.i tak do 22 punktów dziennie-oczywiście będąc na urlopie:P /a ty SZEJMEK jutro rano będziesz szukał gitary:D/ A z bierzących faktów to dzisiaj tak powiało chłodem ze wschodu w kierunku Warszawy,że aż TIR po drodze do nas zamarzł w połowie drogi,ale dzielna ekipa sybiraków urządziła sobie magazyn przeładunkowy na jednej ze stacji benzynowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 22:12 tez mi problem z ta pania kierownik ...co za problem ja nagrac, nakrecic jak gnebi ludzi,takie traktowanie ludzi jest karalne,tylko wlasnie panowie ,zeby to zrobic to trzeba miec jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Lekkerland IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.01.09, 17:59 zapomniales dodac ze-w miedzyczasie rozliczy VS,zadzwoni do hurtownikow,na poczatku m-ca zapozna sie z planami krotkoterminowymi,ustali trasy-w przypadku dnia wolnego-obdwoni PH bo sie "nie wyrabiaja",spakuje poczte,zrobi korekty + wartosciowki,ułozy i sprawdzi rejestr sprzedazy,zadzwoni po sieciach gdyz trasa jest na jutro a nie ma zamowienia,zgeneruje f-ry impulsowe ,przygotuje wysylke na nastepny dzien a wszystko to w miedzyczasie.Jeszcze w ciagu dnia Kier.Sprzed. zleci zrobienie czgos "na wczoraj" dla niego...a pomimo tego pan W z W-wy twierdzi ze trzeba zwalniac FK.gdyz sa niewydajne!!!!!!Moja propozycja - zostawice po jednej FK na oddziale,ona da sobie rade,wszystko zrobi i jeszcze zadba o przyrost nowych klientów gdyz Ph sie nie wyrabiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incoguto Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 15:55 rzeczywiscie statystyki w Lublinie nie wygladaja zbyt kolorowo a jak w innych oddzialach zwalniaja kierowcow lub magazynierow lub zapowiadaja sie takie zwolnienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incoguto Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 19:07 Tak w Rzeszowie od 17 stycznia 1 KD ubędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygfryt Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 07.01.09, 19:51 Z jakiego powodu ubędzie jeden kierowca. Sam się zwolni czy go zwolnią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 19:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: placek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 20:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 09:43 Wymiar czasu jest taki że jak rozwieziesz towar to wracasz do firmy i sie rozliczasz a potem nastepnego dnia przychodzisz do pracy i ci wręczaja zwolnienie z pracy bez [podania powodu radze ci niepchaj sie tam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybraniec Re: Lekkerland IP: *.anonymouse.org 08.01.09, 22:43 Dlaczego zwalniaja lub zwalnia sie KD z Rzeszowa? Jak u innych kierowcow z czasem pracy? U nas od 6 do 15-16.Zanim sie rozliczysz i oddasz zwroty to jest juz i prawie 17. O 14rzadko sie zjezdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: Lekkerland IP: *.cable.smsnet.pl 09.01.09, 16:17 W sosnowcu mamy "lepsze czasy" powrotów nie rzadko 19-ta, 20-ta, ale będzie lepiej, w końcu w lutym dochodzi nam Rzeszów, a jeszcze się nie pozbieraliśmy po przejęciu Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: Lekkerland IP: *.cable.smsnet.pl 09.01.09, 16:21 W sosnowcu mamy "lepsze czasy" powrotów nie rzadko 19-ta, 20-ta, ale będzie lepiej, w końcu w lutym dochodzi nam Rzeszów, a jeszcze się nie pozbieraliśmy po przejęciu Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_anopol Re: Lekkerland 10.01.09, 12:18 w wawie są trzy filie, ale na drugiej zmianie w tym tygodniu bylo tylko trzech kontrolerów jezeli ktos tam w biurze uważa ze trzech czy nawet czterech ludzi jest w stanie to wszystko ogarnąc to jest w wielkim bledzie, a magazynierzy niestety do sprawdzania sie nie nadaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Lekkerland IP: *.cable.smsnet.pl 10.01.09, 14:51 Czy to prawda, że w warszawie już tylko sieciówki obsługujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 11:43 Komu ty gałe robisz że tak wczas wychodzisz,i gdzie te lepsze czasy wypłaty bez premi tobie się chyba w dupie poprzewracało kolego....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 19:26 w sosnowcu wyplaty bez premi wala nas jak chca ,czas z tym chyba skonczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-(( Re: Lekkerland IP: 83.142.222.* 14.01.09, 22:29 W Sosnowcu ubyło 2 KD ( od 01.01.09)na jeszcze jednego polują,odesłali już trzy auta do Wawy Średni zjazd do firmy ok 18-19 a nierzadko 20.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubek [...] IP: *.cable.smsnet.pl 16.01.09, 01:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
super-pele [...] 17.01.09, 14:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 19:27 w sosnowcu wyplaty bez premi wala nas jak chca ,czas z tym chyba skonczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: Lekkerland IP: *.toya.net.pl 14.01.09, 23:24 marudzicie na tym forum ze niedobrze ale bedziecie tam siedziec do samego konca nawet jak wyplate dostaniecie 1 zloty walnijcie to wszystko i poszukajcie normalniejszej roboty naprawde sa takie ja myslalem kiedys tak jak wy zostalem zwolniony na samym poczatku jak zaczely sie te redukcje i naprawde nie zaluje przejzalem na oczy i ciesze sie teraz ze polecialem jako jeden z pierwszych inaczej pewnie bym siedzial i plakal na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kopytko Re: Lekkerland IP: *.chello.pl 15.01.09, 08:06 czekamy po prosu na jakiś cud , jakąś reanimację lub na opamiętanie się niektórych osób. Szkoda zostawiać to na co się tak ciężko przacowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 11:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki [...] IP: *.elpos.net 15.01.09, 15:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny [...] IP: *.toya.net.pl 15.01.09, 23:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki [...] IP: *.elpos.net 15.01.09, 15:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochający:) [...] IP: 193.151.48.* 15.01.09, 16:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 18:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurocash Re: Lekkerland IP: *.chello.pl 15.01.09, 21:05 juz niedługo znikną u panów te zmartwienia gdyż wykupujemy was. Z pozdrowieniami grupa Eurocash Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anderton Re: Lekkerland IP: *.chello.pl 16.01.09, 09:58 Witam ja ma temat lekkerlandu za soba .Ale ja nie o tym panowie magazynierzy z sosnowca przestancie skomlec i płakać potraficie tylko narzekac a wasze straszenie stolicy że staniecie nie robi w warszawie wrażenia ciekawy jestem kto będzie tak odważny z magazynierów i to zacznie mieliscie okazje to zrobic w lipcu 2008 z kierowcami z dystrybucji ale żeby to zrobic trzeba miec jaja życze wam powodzenia panowie dobra rada tylko wspólnie możecie coś zrobic ale musicie sie liczyc z tym że was to tez może zabolec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Lekkerland IP: *.cable.smsnet.pl 16.01.09, 20:32 Anderton, ale im dowaliłeś, aż wszyscy zamilkli, ale ktoś musiał im prawdę powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: Lekkerland IP: *.toya.net.pl 16.01.09, 21:12 To prawda jak ja robilem w lekkerlandzie to wszyscy caly czas mowili ze sie zbuntuja i na mowieniu sie to zawsze konczylo . A co do pana z eurocashu to u was jest taki sam burdel wiem cos o tym , burdel kupil sobie nastepny burdel bedziecie mieli teraz w lekkerland miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? :D Re: Lekkerland IP: *.ip-point.pl 16.01.09, 21:59 dokładnie... każdy mówi i na gadaniu się kończy :/ każdy chodzi przestraszony i boi się gęby otworzyć bo kierowniczek da wypowiedzenie.Tak jest przynajmniej w Warszawie. Ogólnie jeden wielki pie...ik na kółkach. No i atmosfera do dupy. Ciężko pracować w takich warunkach. A odnośnie pracy... tu się nie pracuje tylko zapier... bo w końcu trzeba "zarabiać"... Nie polecam zatrudniać się na magazynie w warszawie bo to jeden wielki SYF łącznie z całą dyrekcją która nie ma w ogóle pojęcia o tym czym się zajmuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gandzia Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.09, 22:33 W Rzeszowie lider jest tylko jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jukatan Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 22:49 Kolego z centrali jesteśmy w jednym syfie ,tżeba coś robić .Ale nikt nie lubi być okradany.Góra zgadza się ,jest na etapie ekspresu do kawy.Ale mamy nie omylnych kontrolerów więc gdzie niknie towar,spożywka :sporadycznie ,alkochol:jako tako ,fajki ;giną same. Perpetum mobile,czyżby wreszcie?.Albo prokurator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jukatan Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 22:31 To co panowie 10go znowu składka na firmę ,i na znikające fajki? Ale jaja :proszę oddać dwa kartony papierosów klijentowi.Gdzie drajwer który zdaje towar u klijenta,gdzie KONTROLER sory pan K....R.Jest magazynier ,obciążyć.Zawinie jeden zapłaci 40stu.Proste.A może magazynierzy wezmą swoją premię skoro ot tak daje się klijentowi 2k fajek,weżmy sobie też po kartonie ot tak dla jaj.I zabieżmy komp drukarzowi ,on się na nim zamęczy .No temu rozczochranemu.On tak się męczy,biedny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kentaky Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.09, 22:56 Taki z niego lider jak z koziej d.py trąba... Z takim ch.jem nie życze nikomu pracować... męska ciota i tyle, zachowuje sie jak ksiąze któremu nie można nic w rozkładzie zmienic bo mu braknie czasu na spędzenie czasu w domowym zaciszu w godz mdz 8 a 16... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masa Wawa Re: Lekkerland IP: *.cable.smsnet.pl 16.01.09, 23:25 Witam Kolegów z Lekkerlandu . Czy To Sosnowiec Czy Warszawa wychodzi na jedno ze są kręcone wały . Są niedociągnięcia jeśli chodzi o odpowiedzialność .Ponieważ kart już nie dotykają magazynierzy przynajmniej tak jest w sosnowcu więc nie rozumiem dlaczego mają być obciążani za ich braki magazynierzy ? to dla mnie jest nie normalne!? Jeśli ktoś to wymyślił niech patrzy na ręce karciarzom a nie szarym pakowaczom . Wychodzi na to że kto sprytny i cwany ten sobie radzi . Nie chce tu atakować kierowców , magazynierów czy kontrolerów bo jeśli między nami pojawia się złodziej walnijmy go w mordę i wyjebmy na zbity pysk . I pomysł co miesięcznej inwentury to w moim i moich kolegów budzi mieszane uczucia . Jeżeli mamy 1800 podstawy z czego na rękę dostajemy 1450 max ( plus minus premia ) więc jeśli przyjdzie nam co miesiąc robić inwentaryzacje i odciągną nam po 300zl na łepka to do kieszeni dostaniemy 1150 zl . Hmmm tu mi się nasuwa jeszcze jedna rzecz my mamy rodziny czy Centrala nie wie o tym ? no tak oni i ich dzieci są spokojne bo pieniążki są i będą . A dlaczego my mamy naszym dzieciom zabierać dzieciństwo dlaczego mamy sobie zabierać życie . Prośba do Dyrekcji o Podwyżki dlaczego oszukujecie nas że więcej linijek to większa premia ? Dlaczego chcecie ażeby ludzie robili nadgodziny jak kradniecie im te godziny. Macie naprawdę dobrych ludzi na magazynach wystarczy troszkę nas docenić i dać podwyżki a układy między nami się zmienią . Nikt nie chce ostateczności ani my ani wy . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Lekkerland IP: *.chello.pl 17.01.09, 05:34 Z żalem zawiadamiam że wczoraj odszedł z pracy nasz "ulubiony" halo halo kierownik transportu pogrążeni w bólu kierowcy dystrybucji. A tak naprawde gosciu wytrzymał w firmie dwa miesiące a bałaganu w dystrybucji zrobił tyle jak by pracował z rok ciekawe kto to teraz posprząta.Czekamy na następnego wizjonera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 19:22 to prawda ... w sosnowcu sie tylko na gadaniu konczy bo takich mamy magazynierow pieprza ze male wyplaty ale sie sami pchaja do sprawdzania towaru ,przychodzi mala wyplata ,znowu pieprza ze malo i ze juz nie bedo pomagac w sprawdzaniu a nastepnego dnia znowu sprawdzaja PANOWIE SAMI NIE WIECIE CZEGO CHCECIE. PS.POZDROWIENIA DLA KUBKA Odpowiedz Link Zgłoś
mag_anopol Re: Lekkerland 18.01.09, 16:12 w wawie w piatek kiero zwolnił dwóch magazynierów, wczesniej dał wypowiedzenie dla dwóch kontrolerów z 15 letnim stażem, jak tak dalej pójdzie w wawie nie bedzie miał kto pracowac. mamy dwóch kontrolerów którzy staraja sie ogarnac ten balagan ale dwóch to za malo a nie bardzo maja kogo postawic do sprawdzania, bo magazynierzy w wawie przynajmniej 1/3 ma to w du..pie jak i co pakuje, jezeli ktos pracuje rok czasu i pakuje towar po adresie i kodzie kreskowyn towaru to chyba jakas kpina. zwracam sie z prosbą do kierownictwa o rozsądek przy zwolnieniach bo zwalniając ludzi wartościowych beda sami zakasac rekawy i pakowac towar lub go sprawdzac. uwaga dla A.Z zeby wzioł sie do roboty bo jego praca to nie jest praca tylko zbijanie bąków i szukanie jakiegokolwiek zajecia zeby przypadkiem nie sprawdzic żadnego rachunku. tak wyglada wawa pozdro dla wszystkich magazynierów i kontrolerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhgghhn Re: Lekkerland IP: 193.192.62.* 19.01.09, 14:27 niech się kamil weźmie do roboty kierownik zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
super-pele Re: Lekkerland 20.01.09, 00:00 A.Z śpiewający zbijacz bąków...dobre pozdo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magazynier Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 02:35 jeden kretyn większy od drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fraglezzzzzz [...] IP: *.cable.smsnet.pl 20.01.09, 11:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 13:23 az takich przyjemnosci to im nie zyczmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Lekkerland IP: *.dwtele.pl 20.01.09, 21:49 to nie HANYS ino krojcok w sos. jest tylko 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Lekkerland IP: *.telpol.net.pl 21.01.09, 20:50 dostalem propozycje pracy na stanowisku kierownika transportu. w Sosnowcu. Napiszcie cos o charakterze tej pracy, tzn. czy stresówa, jacy kierowcy, czy mozna sie dogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anomim Re: Lekkerland IP: 83.142.222.* 21.01.09, 22:11 Ostatni wytrzymał 3 miesiące !!, poprzedni trochę dłużnej ale mała kasa tam jest a duża odpowiedzialność,teraz reformują trasy dystrybucyjne ( ale jazdaaa!!)KD Są OK Dzisiaj zwolnili kolejnego KD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anderton Re: Lekkerland IP: *.chello.pl 21.01.09, 23:16 Zastanów się dobrze kolego przed przyjęciem tej propozycji złote czasy ta firma ma za sobą bedziesz tylko narzędziem w rekach szefostwa z warszawy.Już jest bałagan a będzie gorzej dochodzi w lutym RZESZÓW do pakowania.Malo pieniędzy dużo stresu i żadnej satysfakcji z pracy chyba że już nie masz za co żyć ale tak po przyjacielsku szukaj chłopie gdzie indziej. a co do kierowców to jedyna grupa w sosnowcu z którą można się dogadać i coś zrobić . Przemyśl to POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 01:54 a tobie jak sie nie podoba to czemu sie sam nie zwolnisz ? i nie poszukasz czegos lepszego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreton Re: Lekkerland IP: *.chello.pl 22.01.09, 09:05 Gosciu he he własnie to zrobilem po długich latach pracy w milo a potem w lekkerlandzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.09, 14:09 Krzysiu, dlaczego nam to zrobiłeś?! jak mogłeś nam to uczynić!? my w Ciebie tak wierzyliśmy!!! nie można tak ranić ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fragleeezzzzzz [...] IP: *.cable.smsnet.pl 22.01.09, 16:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 19:53 swietnie ze tak zrobiles....:) co do przedmówcy: to niech sie ciota sama zagazuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIERNIK Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 22.01.09, 20:27 A w Toruniu pani kierownik właśnie dzisiaj znowu zachorowała. Popracowała dzielnie 1,5 tygodnia. Pani kierownik, może już czas na dłuższy urlop zdrowotny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowiec [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 21:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szejmek Re: Lekkerland 22.01.09, 21:50 a w Lublinie małe uaktualnienie statystyk. Do poprzednich cyfr należy doliczyć kolejnego kierownika sprzedaży !! Zresztą kto normalny tutaj wytrzyma ?? ?? Odpowiedz Link Zgłoś
son_of_the_blue_sky Re: Lekkerland 24.01.09, 00:40 hmmm, pomyślmy jak ocenić kondycję firmy, skoro już nawet dyrektor finansowy założył profil na goldenlajnie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
son_of_the_blue_sky Re: Lekkerland 24.01.09, 00:45 hmmm, pomyślmy jak ocenić kondycję firmy, skoro nawet dyrektor finansowy założył ostatnio profil na goldenlajnie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 00:36 Koledzy kierowcy też szukajcie czarnej owcy u siebie. Bo towar wyjeżdża a wy dzwonicie że go nie ma .. coś nie halo :-) Inaczej trzeba będzie wprowadzić odpowiedzialność materialną i u was. Magazynierzy zmieniają się dość często i dlatego nie ma u nich jedności, ale kierowcy to stara gwardia minimum rok pracy i dlatego tą jedność u was widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUMIŚ Re: Lekkerland IP: 217.153.81.* 23.01.09, 11:14 Uważam iż,kierowcy powinni mieć odpowiedzialność materialną podobnie jak magazynierzy inaczej każdy na każdego będzie psioczył.Sprawa jest prosta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary kd Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 23.01.09, 19:34 Kolego, widać że młody jestes, kd mają odpowiedzialność materialną od zawsze. Jak kd pobierze towar (przynajmniej kartony) i ci to pokfituje, i zadzwoni od klienta,że nie ma kartonu to ci moze co najwyżej skoczyc. Nie dajcie sie dymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlachta Re: Lekkerland IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.09, 21:02 Pytanko do Vanselerów jak wygląda u was sprawa skoczka i sprawa urlopów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosnowiec [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 17:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontroler sos Re: Lekkerland IP: *.cable.smsnet.pl 24.01.09, 19:19 Jak mój kolega ma dobrze sprawdzić kompletacje, jak on zapewne dobrze czytać nie potrafi (nie pisze poprawnie, to i nie czyta) "kontrolży" pisze się przez "rz" i nie da się tego wytłumaczyć błędnym wciśnięciem knefla na klawiaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie Re: Lekkerland IP: 212.106.28.* 24.01.09, 19:40 kontrolerzy -rz- remanent -n- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały człowiek Re: Lekkerland IP: *.resetnet.pl 23.01.09, 19:12 Od Lutego 2009 żegnamy kolejnego naszego dobrego klienta.Tym razem strategia marketingowa głów Warszawskich okazała się silniejsza,niż wytrzymałość sieci paliw LUK OIL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jukatan Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 17:34 Tak jak HDS ;zrezygnowaliśmy z nich''.Czy Niemcy tego nie widzą.??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosnowiec Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 17:38 Kol. podoisujmy się lokalizacją fili.To ułatwi kotakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygfryt Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 24.01.09, 18:26 Kolego skąd masz takie wiadomości? Jeśli wiesz cos więcej to się podziel ta nowiną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygfryt Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 24.01.09, 18:36 kolego skąd masz te wiadomości? może się podzielisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały człowiek Re: Lekkerland IP: *.resetnet.pl 24.01.09, 20:00 kierownik jednej ze stacji sieci LUK OIL dał mi do przeczytania maila jakiego dostała każda stacja LUK OIL.Było w nim,że sieć stacji LUK OIL od dnia 1.02.2009 ma wysyłać zapotrzebowania na adres MClanea czyli grupy Eurocash Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przetarte kalesony Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 25.01.09, 10:34 Jeśli to prawda że LUK OIL od 1.02 odchodzi to niedługo będzie tak że nie będzie co wożić. Z resztą już teraz wożone jest powietrze. A głąby kapuściane z Warszawy nie potrafią się z nikim dogadać. Panowie i panie z za naszej zachodniej granicy może już czas przyjżeć się bliżej pracy naszego zarządu i wyp...lić dla przykładu parę osób. Po co to trzymać darmozjadów,jak się nie nadają do tej pracy to łopata w ręke i poszli do budowania stadionu narodowego. Szkoda czasu na pisanie o tych imbecylach z ul.Pożarowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarząd LL Re: Lekkerland IP: *.cable.smsnet.pl 25.01.09, 12:32 Straciliśmy: HDS-y, czyli inmedio i relay, statoil, kaufland, nie ma już albertów, tracimy stokrotkę, no i teraz luk oil. Shell także się coraz bardziej na nas wścieka (i ma rację) z powodu nie terminowych dostaw. Nie wspomnę o utracie wielu mniejszych klientów. Za czasów milo, klientów nam stale przybywało, teraz jest odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd lodz Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 20:28 ja tez slyszalem od kierownika jednej ze stacji Lukoil to samo, wiec to niestety prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staryvs2 Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 24.01.09, 21:20 hahaha a pani kierownik znowu chora,to juz jakas epidemia skoro pracuje sie 1,5 tygodnia i znowu sie idzie na L4 .jak tak dalej bedzie to faktycznie zostanie tylko magazyn z farmacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staryvs2 Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 24.01.09, 21:23 acha mielismy podpisywac skad piszemy- TORUN (piernikowo) pozdrowionka dla tych co zostali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staryvs2 Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 24.01.09, 21:29 acha mielismy podpisywac skad piszemy -TORUN-(piernikowo)PS pozdrowienia dla tych co zostali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z białego Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:39 a gruby ten co farmację do białego przywoził to jeszcze pracuje , Artur bodajrze na inie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staryvs2 Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 24.01.09, 21:42 kolego chyba tak ale na 100 % nie jestem pewny bo ja nie pracuje od grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 25.01.09, 13:54 To chyba niewiele masz pojecia o pracy w lepperlandzie.... A'propos kolega Szejm z Lublina byl moze w ten weekend w szeroko pojetej okolicy Białegostoku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steryvs2 Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 25.01.09, 17:03 koledzy ja z takim pytankiem ile jeszcze pozostalo VS we wszystkich oddzialach (w piernikowie 2 z miesiecznym stazem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd lodz Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 20:30 w Łodzi nie ma juz zadnego vs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( Re: Lekkerland IP: 83.142.222.* 25.01.09, 21:15 W Sosnowcu też już nie ma VS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z białego Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.09, 10:08 w białym było dwóch a teraz nima żadnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Lekkerland IP: *.enterpol.pl 26.01.09, 10:55 W lublinie tylko do konca stycznia istnieje vanselling a od lutego 2 vansellerow zostanie przesunietych na stanowisko PH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejm Re: Lekkerland IP: *.resetnet.pl 26.01.09, 20:14 Niestety Ełk okazał się za daleko dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staryvs2 Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 26.01.09, 20:54 dzieki panowie za odpowiedz , w Toruniu ze starej gwardii tez juz nikogo nie ma tylko sami nowi tzn pracuja od grudnia na poczatku bylo 3 ale juz jednego wystrzelili ( ale oni tez juz szukaja pracy bo firma zaproponowala 2000 pensji+ 1500 premii przez 3 miesiace ,ale jak co do czego przyszlo to dostali 1500 zl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vs olsz Re: Lekkerland IP: *.olsztyn.mm.pl 26.01.09, 23:37 Olsztyn 2 VS stara gwardia. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DON Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.09, 07:03 napisz dlaczego go odstrzelili.durniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STARY VS2 Re: Lekkerland IP: 91.197.155.* 27.01.09, 17:34 POWODZENIA DLA STAREGO ( NOWEGO) VS 003 POWRACAJACEGO PO PRZEJSCIACH DO ODDZIAŁU TORUNSKIEGO ( PIERNIKOWO).MYSLIMY ZE WIESZ CO ROBISZ . P O Z D R O !!! STARA GWARDIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z białego Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 19:27 "stara gwardia "? po ilu latach pracy przysługuje takie określenie, tj.ile lat pracujecie w tej firmie wiarusi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staryvs2 Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 27.01.09, 19:54 kolego sredni staz to 7 - 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były VS Re: Lekkerland IP: *.osiedle.net.pl 27.01.09, 20:51 ja pracowałem 9 latek w milo itd.pozdrawiam weteranów i oddział białystok i wszystkich w LEPPERLANDZIE...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z białego Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 16:29 dzięki Radku za pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 29.01.09, 16:13 Od kiedy to Siwy 9 lat pracowal? Chyba, ze okres pracy pod rzadami grubego zlodziejaszka policzyl sobie podwojnie. No ale w sumie mial prawo tak zrobic, bo nielatwo bylo pracowac u grubego zlodziejaszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były VS Re: Lekkerland IP: *.osiedle.net.pl 29.01.09, 18:50 tak jadodnik to było prawie 9 lat czas szybko leci hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: White Power Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.09, 19:33 Co się stało z obrońcą nowego KCD z Wrocławia, pobiera korepetycje z ortografii czy wziął się w końcu do pracy?Jeśli chcesz zostać KZ to musisz się czymś wykazać, nie tylko wchodzeniem w dupe Panu Kierownikowi, i to jeszcze publicznie na forum. PS:postaraj się tym razem żeby nie było siary, no wiesz przyszłemu KZ to nie wypada "tfui infotrmator":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timtirimtim [...] IP: 80.54.202.* 30.01.09, 00:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: White Power [...] IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.09, 15:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Lekkerland IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.09, 18:20 Hallo hallo koles nieco sie zagalopowałes!!Jak robiliscie przekrety z KCD i sie dzielisliscie kasa to byli ok z waszej strony nie dzielac sie z magazynierami???I wcale nie byles taki robotny(moze na poczatku)ale jak poszłes w awanse i skumales sie z KCD to juz olewka totalna,bujales sie po magazynie u ustawaiales alkohol jak w markecie.hahaha!A jak mobingowales kolegów i na nich donosiles do KCD,oraz godziles sie na obcinanie premii kolegom w ramach oszczednosci to bylo ok???a teraz sie wybielasz??I to akurat TY?? wiec sie nie odzywaj i kombinuj dalej L4 bo nieduzo czasu juz ci zostało.I sadze,ze juz czas aby orzecznicy z ZUS sprawdzili zasadnosc zwolnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny [...] IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.09, 19:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary vs2 [...] IP: *.torun.mm.pl 31.01.09, 11:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hinka Re: Lekkerland IP: *.anonymouse.org 31.01.09, 11:52 To w takim razie może trochę rozrywki. www.pracuj.pl/profil-praca-lekkerland.htm Proponuję konkurs.Komu uda się zamówić te produkt który piła pani z biura.Oczywiście podajmy się za klienta i zadzwońmy do którejś z filii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: White Power Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.09, 19:25 Opisujesz ciekawą historie, szkoda że urojoną w Twojej głowie, a może widziałeś jak dzieliliśmy się pieniędzmi, czekaj czekaj... to były franki czy złotówki bo dobrze nie pamiętam.Hahaha skoro nie podobał Ci się alkohol ułożony jak w markecie mogłeś wpaść na lepszy pomysł i ułożyć po swojemu.Premii nie dostawali "wybitnie uzdolnieni" pewnie byłeś wśród nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do White Power Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:39 Człowieku przeglądam Twoje wpisy na forum i zupełnie nie trzymają się dupy wypisujesz jakieś śmieszne artykuły z KP straszysz PIP dopierdzielasz się do zwykłych pracowników zastanów się co Ty robisz ?? Jeżeli odszedłes z tej pracy (albo Cię wylali) to ok Twój wybór ale pozwól innym pracować. Piszesz coś o honorze i o innych naczelnych wartościach ale zapomniałeś o jednym o swoim honorze. Wydaje mi się również że skończyłeś jakąś (bidną) szkołę zawodową i próbujesz zabłysnąć ale nie tędy droga. Kolego nie wiem może jesteś samotny i nie masz co ze sobą zrobić bo wiesz jak pies nie ma co robić to jajka sobie liże. acha sorki zapomniałem Ty ich nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: White Power do... Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.09, 12:37 Kolego nie widzę nic śmiesznego w art z K.p, miały one na celu uświadomienie chłopaków z Wrocka i nie tylko, że nie ponoszą w całości winy za cały ten burdel który się zrobił w LL,i że firma nie powinna ściągać z nich kasy za inwenture, no chyba że Ty miałeś ochotę płacić nie wnikam.Do Twojej wiadomości nie wylali mnie. Źle Ci się wydaje, skończyłem coś więcej niż "bidną szkołę zawodową". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staryvs2 Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 31.01.09, 20:04 czytam i czytam te wasze kłutnie i domyślam sie że u was (WROCŁAW) musiało " wyparować" trochę towaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steryvs2 Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 04.02.09, 20:35 No koledzy jestem ciekawy kto wymazał wpisy ( staryvs2)a może kogoś prawda zabolała .A prawda jest taka że trzeba być sobą ,i nie wchodzi się do tej samej rzeki 2 razy , kolego vs003 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do white power Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 21:13 To jeżeli Ciebie nie wylali i sam odszedłeś z firmy to po co mącisz. Każdy ma swój rozum i na pewno wiedział co robić z tym fantem i wierz mi na naszym magazynie z tych podstaw prawnych które przywoływałeś Sąd Najwyższy i te inne wszyscy łacha sobie darli. Ty może jesteś kasiasty i mogłeś pozwolić sobie na odejscie z tej pracy ale jest wielu takich jak ja którzy mają rodzine do utrzymania. Pewnie domyślasz się co by zrobił szanowny Pan Wsz........ z nami a jak sam wiesz z pracą jest coraz gorzej. Wystarczy że włączysz telewizje lub radio wszędzie trąbią o zwolnieniach. A pomyśl o pracownikach którzy mają po 40- ci i więcej lat gdzie oni by prace znaleźli?? Pozdrawiam Ciebie i następnym razem zastanów się co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Gość Re: Lekkerland IP: *.media4.pl 31.01.09, 22:02 No super ty to masz rozum ale chyba wielkosci orzeszka ziemnego jak praca w Lekkerland to szczyt twoich mozliwosci to ci gratuluje.I nie slyszalem zeby ktos lacha dar z podstaw prawnych na magazynie ale nie ktorzy to lubia cos sobie dodac zeby bylo kolorowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: White P do Gościa Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.09, 21:53 Kolego, czy Ty naprawdę wierzysz w to że LL w obecnej postaci ma szanse utrzymać się na rynku i zagwarantować Wam godziwe warunki płacowe...nie sądze.Więc przestań robić z LL "gazele biznesu", a z wszawego wielkiego Guru, bo on jest jeden a was(w Polsce)pewnie kilkuset i gdyby powtórzyć akcje KD z Sosnowca, tylko na większą skalę to może szwaby przejrzałyby na oczy i pozamiatały wszawego. Pozdrawiam, i wierz mi zawsze zastanawiam się co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_anopol Re: Lekkerland 04.02.09, 19:27 Siemka. nasza firma nie jest może gazelą ale mogłaby nią byc, jezeli tylko ktos kto siedzi tam na górze bedzie zatrudniał odpowiednich ludzi i nie mówie tu tylko o kierowniczych stanowiskach dotyczy to nawet szarego magazyniera.W tej chwili w wawie jast starsznie mało ludzi myślocych logicznie i doceniajacych to ze ktos prubuje cos zrobic wiecej. pozdro dla wszystkich chcacych pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Lekkerland IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.09, 22:10 tak "jestem tym wybitnie uzdolnionym" jak mnie nazywasz i dzieki twoim słowkom do KCD pozbawiałes mnie zarobkowania,co do waluty to chodzi o polskie złotówki,ktore wyparowaly jakims dziwnym trafem z kasetki w sejfie i chyba wiesz kto mial dostep do kluczy i jakie operacje nalezalo wykonac,aby sie dostac do owej kasetki dostac,oraz jaka zawartosc miala owa kasetka ..jak widac "dobrze nie pamietasz"ale koledzi pamietaja...i pamietaja rowniez jak wyrolowales kolegów na inwentaryzacje... cos mam jeszcze dopisac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: White P do klienta Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.09, 12:46 Kolego lub koleżanko,dopisuj co chcesz byle zgodnie z prawdą i wyłącznie konkrety , a nie jak do tej pory gdzieś tam usłyszane bzdety. Co do inwentury sorry, ale nie miałem ochoty uczestniczyć w tej farsie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steryvs2 Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 28.01.09, 17:44 Dzieki za pozdrowienia , faktycznie w MILO.......................... było MIŁO ale niestety przyszedł niemiec i ROZ............ dobrze prosperujaca firme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: White Power Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 18:27 We Wrocławiu znowu dym, tym razem nowy KCD postanowił obciążyć za "niedobory magazynowe" pracowników którzy nie wyrazili na to zgody, nie podpisując"listy winowajców".Z tego co mi wiadomo w myśl art. 91 K.p. należności mogą być potrącane z wynagrodzenia pracownika tylko za jego zgodą wyrażoną na piśmie. Zgoda ta ma mieć charakter uprzedni – przed dokonanym potrąceniem.Panie Kierowniku nie przestrzegając K.p naraża się Pan na mnóstwo nieprzyjemności...pierwsze już wkrótce.Proszę porządnie posprzątać biuro i magazyn niedługo będzie miał Pan gości:) PS:Proszę nie namawiać pracowników żeby w ECP wpisywali że pracują po 8 godzin, bo w rzeczywistości pracują znacznie dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos [...] IP: *.lekkerland.pl 28.01.09, 20:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: White Power [...] IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 22:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lio do white pałer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 20:00 Ciebie wylali czy srasz w swoje gniazdo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO ktos Re: Lekkerland IP: *.media4.pl 28.01.09, 23:00 Hmm .....rozumiem ze chcesz dobrze wypasc w oczach naszego nowego kierownika ale poco odrazu lizac rowa? pewnie masz w tym swoj interes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie prezes Re: Lekkerland IP: *.azylnet.com 29.01.09, 15:57 Co prawda, to prawda, ale jak oni Was namówili aby płacić za ten ich burdel, to nie mogę tego pojąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piernik Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 29.01.09, 20:20 no jak, troche marchwi i jazda. Koledzy z Wrocka to widać jakieś nieporozumienie - krecą nimi jak chłopcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 00:34 SOSNOWIEC Panowie robimy cos z tym problemem jaki mamy na magazynie ,czy tylko bedziemy o tym gadac po katach i placic za zlodzieja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anomim Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.09, 20:40 Od poniedziałku Sosnowiec zaczyna pakować Rzeszów,dobrze że odpadł Lukoil i Lotos to morze bedą się wyrabiać z robotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lio Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 19:54 Kupa ciap i płaczków brawo. Jestem tutaj pierwszy i ostatni raz ,jesteście śmieszni. A gdzie działanie: strach ,nieudolność? Śmiechu warte .Chcesz zapisać myśli ,pisz pamiętnik . Odpowiedz Link Zgłoś
mag_anopol Re: Lekkerland 04.02.09, 21:11 to po kiego tu wchodziles jak nie masz zamiaru wicej. co ty mozesz wiedzieco pracy w tej firmie. gon sie leszczu a jak jastes z wawy to sie podpisz Odpowiedz Link Zgłoś
super-pele Re: Lekkerland 04.02.09, 21:39 TEN LESZCZU pewnie w ;lakierkach" chodzi - pozdrowionka dla KONTROLERÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurocash [...] IP: *.chello.pl 04.02.09, 21:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki [...] IP: *.elpos.net 06.02.09, 16:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_anopol Re: Lekkerland 06.02.09, 17:45 jak cos piszesz to napisz do kogo. skoro jestes taki mądry i masz tyle do powiedzenia to moze sie pod tym podpisz. czrnuchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki [...] IP: *.elpos.net 07.02.09, 16:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_anopol Re: Lekkerland 12.02.09, 00:54 siemka.w wawie na 2 zmianie jest do dupu magazyniery wyrabiaja sie jako tako z pakowaniem(z dużym opuźnieniem), ale kontrolerzy nie bo jest ich za mało.trudno żeby o 20 jak ich zostaje 3 zeby wszystko ogarneli i tu wymieniem jeden stoi i fakturuje , drugii sprawdza rachunki,3 lata jak kot z pechęzem żeby przyjac farmacje, zafakturowac lublin załąodowac lublin, skończyc karty a wczesnij wypisac karty przyjac korekty to i tak mysle ze ten trzeci i tak sie stara to ogarnac swoje moliwości/. plus dla Kiero za wytrwałośc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiero Re: Lekkerland IP: *.187.244.27.ip.airbites.pl 13.02.09, 23:03 Czarnuch dobra człowieka, rubta tak dalej..pozdro..nie zły -Bałagan- tam macie. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_anopol Re: Lekkerland 05.02.09, 22:09 dzieki za pozdro dla kontrolerów bo onipewnie tu nie bywaja, ale niestety jest ich coraz mniej.w tej chwili w wawie jest 12 kontrolerów na angażu(2 jest w komorze, dwaj to kierownicy zmian, dwóch na zwolnieniu)zostaje 6 na dwie zmiany czy to jest w porzadku ,a poza tym nie ma karcierza na drugiej zmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magazynier Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 01:29 a wasz kiero co na to ? nic nie reaguje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszcz Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 10:32 Panie kontrolerze ? .Czy pakowaczu zakochanym kontrolerach?.Płaczesz na forum masz dyrekcje .Zgłoś problem ,działaj .Prośba :zmień nazwę autora na dupek.To by było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z białego Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 21:54 co za "dupek" opisuje tam we wawie kartony, lekarz jakiś czy analfabeta ... przeczytac nie sposób. pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 16:49 tam niezly bałagan musi być we w tej wawie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 19:59 SOSNOWIEC , tu mamy to samo znikaja cale kartony i to dosc czesto a szefostwo jakos dziwnie ma to w tylku, bo szary magazynier zaplaci , moze czas wymienic kontrolerow bo polowa z nich chyba nie ma pojecia jak opisywac te kartony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.09, 18:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.09, 18:37 Tia giną im całe kartony a zawsze wszystko się zgadza wg nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staryvs2 Re: Lekkerland IP: 89.229.52.* 19.02.09, 21:15 no panowie chyba sie poprawiło w firmie skoro nikt nie narzeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 21:25 bo sie juz pisac nie chce i na wymioty sie zbiera tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staryvs2 Re: Lekkerland IP: 89.229.52.* 20.02.09, 14:35 No to masz racje w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa [...] IP: *.ip-point.pl 20.02.09, 16:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z białego Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 21:54 a ty .... to pewnie jak walczyk co? ale drogowy!!! że też ci chce się akim szyfrem pisac. pozdrawiam wszystkich bez wyjątków.niech nam w tym kryzysie żyje się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Lekkerland IP: *.centertel.pl 26.02.09, 21:57 macie jakiws wiesci po spotkaniu w Waeszawie?czy szykuja sie zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z białego Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 22:17 jedna trasa poszła, dobrze że nikt nie odpada bo był wakat.ubyła fakturzystka w poprzednim tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOGISTYK Re: Lekkerland IP: *.chello.pl 28.02.09, 09:56 CHETNIE KUPIE PROGRAM DO USTALANIA TRAS DYSTRYBUCYJNYCH- POZDROWIENIA DLA MEGAMOZGOW ZE WSI WARSZAWA HAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co sie staO Re: Lekkerland IP: *.serveradmin.pl 28.02.09, 12:45 a co sie stało, że jesteś tak zdenerwowany? Czyżby tak jak u nas zmienili ze trzeba jechac 40km w jedna strone do punktu? ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Lekkerland IP: *.centertel.pl 28.02.09, 15:13 wczoraj zwolniki jedna fakturzystke,jednego kierowcw i zlikwidowali jedna tras,a samochod stoi pod firma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 28.02.09, 16:24 Pochwal sie gdzie, w jakim oddziale, bo tołku dojść nie można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIERNIK 2 Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.09, 19:10 w Piernikowie miesiąc temu zamkneli trasę ,tydzień temu zwolnili 2,5 magazynierów ,a w piątek podziękowali kasjerce. W poniedziałek przyjeżdza sam Zdanowicz robić porządek na farmacji, podobno był w piątek w Sosnowcu ,czy tam są jakieś zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosnowiec Re: Lekkerland IP: *.cable.smsnet.pl 28.02.09, 19:53 u nas od poniedziałku, duże zmiany w kadrze zarządzającej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Lekkerland IP: *.via.zamek.net.pl 02.03.09, 14:01 coś konkretnego kto odszedł a kto został możne ktoś spadł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TITO Re: Lekkerland IP: *.chello.pl 03.03.09, 21:29 Co konkretnie zmieniło się w Sosnowcu? Czy aby na lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!! Re: Lekkerland IP: 95.160.206.* 07.03.09, 23:23 SZYKUJMY SIE NA INSPEKTORKOW I NA PIPI I NIE BEDZIE ZE MAMY ZADANIE DO WYKONANAIA WROCLAW POZDRAWIA WIES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z archiwum Re: Lekkerland IP: *.cable.smsnet.pl 28.02.09, 20:05 Robert Zalewski, prezes Milo i jeden z jej założycieli, z rozrzewnieniem wspomina pionierskie poczynania firmy. W roku 1990 założyli ją czterej studenci ostatnich lat studiów czterech warszawskich uczelni: Akademii Medycznej, Politechniki Warszawskiej Wydziału Zarządzania, Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Wydziału Mechanizacji oraz Akademii Teologii Katolickiej Wydziału Filozofii. Z tej czwórki w firmie pozostało dwóch, w tym niedoszły chirurg miękki, 41-letni obecnie Robet Zalewski. – Każdy wnosił do tej firmy coś innego. Zaczynaliśmy we czterech od niewielkiego przedsięwzięcia, każdy był magazynierem, fakturzystą, zajmował się klientami. Dwóch kolegów miało doświadczenia w handlu, a wszyscy chcieliśmy zarabiać sensowne pieniądze. Firma zaczęła się szybko rozwijać – wspomina pionierskie czasy ponownych narodzin kapitalizmu w Polsce Zalewski. Od czterech do 600 Wybór padł na branżę dystrybucyjną, która wtedy praktycznie dopiero raczkowała, a jako główny towar wybrali papierosy. Prym na tym rynku wiodły dwa państwowe molochy: RSW Prasa-Książka-Ruch i Polski Tytoń. W roku 1991 powstało przedsiębiorstwo MILO Import-Export (rok później przekształcone w spółkę cywilną), a w całym kraju jak grzyby po deszczu zaczęły powstawać podobne firmy. – Naszym atutem było to, że mieliśmy siedzibę w Warszawie. W innych miastach powstawały firmy często o większym kapitale niż nasz, ale działy na lokalną skalę i po pewnym czasie rynek dla nich się wyczerpał. My współpracowaliśmy z centralami takich firm, jaki nieistniejący już Hit, czy Makro (Cash and Carry) – mówi Zalewski. Sytuacja na rynku wyrobów tytoniowych zmieniała się bardzo szybko: w roku 1993 pojawiła się akcyza i ceny papierosów poszły w górę. Milo była niewielką spółką, kontrahenci wymagali regulowania płatności w gotówce, potrzebny był zastrzyk kapitału. Akurat rynkiem polskim zainteresowała się niemiecka grupa DTV. – Byliśmy młodzi, w miarę wykształceni, znaliśmy języki obce. Koledzy z Niemiec szukali partnerów. Podstawową rolę w nawiązaniu współpracy odegrały czynniki psychologiczne, spotykaliśmy się, wspólnie chcieliśmy robić biznes. Mieliśmy wtedy już trochę doświadczenia, dobre kontakty z dostawcami. W handlu papierosami byliśmy liderem – opowiada prezes - Po przekształceniach własnościowych spółka Milo stała się członkiem Lekkerland - RESZTĘ DOPOWIEDZCIE SOBIE SAMI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 10:12 moze i to nieła firma, ale TA jest znacznie lepsza:) na tej stronie znajdziecie wszystkie informacje jakie bedą Wam potrzebne. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.09, 20:38 no i znowu pojechali z kierowcami ,premia za bezszkodwą jazdę diabli wzieli a raczej krawaciarze wzieli. W piernikowie dzisiaj jest ktoś z Wawy (z Torunia do Wawy ma jechać eMka z wiekszością alkoholi z toruńskiego magazynu więc chyba już po naszym magazynie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 10.03.09, 17:00 Nie dają już premii za bezszkodową jazdę???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejm Re: Lekkerland IP: *.resetnet.pl 10.03.09, 17:31 W Lublinie nikt premii nie zobaczył!Poczekamy jeszcze do kwietniowej wypłaty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 10.03.09, 19:25 Szejm jezeli mowisz o premii za bezszkodowa jazde to byla ona placona zawsze na poczatku kwietnia z marcowa wyplata. Chyba, ze cos pokrecilem, ale raczej nie pokrecilem, chociaz w sumie moglem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z białego Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:25 za bezszkodową płacili z marcową wypłatą tj. w kwietniu więc stare baby nie płakac na zaś i czekac grzecznie jeszcze miesiąc. pozdrawiam. ps.stawaj rakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staryvs2 Re: Lekkerland IP: 89.229.52.* 11.03.09, 21:24 W piernikowie właśnie dzisiaj pożegnali ostatnigo VS i zrobili z niego PH a jak w innych oddziałach ilu jeszcze VS zostało ? Pozdrawiam staryvs2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 12.03.09, 19:09 Aha. Stawaj rakiem, a placek na tobie okrakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 20:37 co jest ludziska że nikt nic nie pisze czyżby się nic nie działo w naszej kochanej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staryvs2 Re: Lekkerland IP: 89.229.52.* 18.03.09, 21:09 Dziać to sie dzieje tylko już teraz za póżno zeby coś pisać w piernikowie dalsze zwolnienia została juz tylko jedna kasjerka i to nie koniec dalszych zwolnień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 19:21 a kto ma pisać, jak już nikogo nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staryv 2 Re: Lekkerland IP: 89.229.52.* 19.03.09, 20:15 kolego masz racje bo wszyscy co to do kupy trzymali to juz odeszli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 21:41 zatrudniaja przedstawicieli, ktorzy beda odpowiedzialni za handel z barami, pubami itp sa ogloszenia na praca.money Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papan Re: Lekkerland IP: *.centertel.pl 20.03.09, 17:52 dzis do oddziałow trafily urny-haha-nastepna bzdurna rzecz!Panie Prezesie -prosze spojrzec na wyniki sprzeadzy -a moze urna sie do czegos s-przyda,moze w koncu ktos głosno powie"KRÓL JEST NAGI" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.09, 19:19 w Piernikowie zwolnili kolejnego magazyniera ,a te urny to po co czyżby zbliżały się przedterminowe wybory ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 21:09 Sosnowiec .do kablownia panowie do kablowania te urny hehehe a bedzie na kogo np nowy pan kerownik w naszym magazynie ,ludzi kara nagany daje a z przepisami kodeksu pracy na bakier ,a wy panowie pakowacze heheh smieszne slowo nie dajcie sie tak zastraszac lekkerland to nie koniec swiata!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasow Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 20:36 do urn panowie,do urn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Anonim Re: Lekkerland IP: *.via.zamek.net.pl 26.03.09, 21:14 Bezszkodowa liczy się od 01.03 do 01.03 roku następnego a płacili z wypłatą marcowa.PS na LL świat się nie kończy !!!!!!! Pa Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIernik4 Re: Lekkerland IP: 89.229.52.* 26.03.09, 21:28 Koledzy my w Toruniu przeszlismy w 5 do firmy Kolporter -Service na PH calkiem inna kasa i traktuja jak czlowieka :))))A targety realne do realizacji POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do piernika4:) Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 19:40 Kolego z Torunia, czy możesz coś więcej zdradzić ile płaci Kolporter? Też o tym myślałem, ale oni chyba przyjmują na włąsną działalność. Czy po opłaceniu wszystkich kosztów zostaje jeszcze godziwa pensja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do piern..i anoni. Re: Lekkerland IP: 82.160.42.* 27.03.09, 22:00 BRAWO BRAWO panowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 07:19 no cóż można zobaczyć, jak craftery spisują sie w crash testach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 29.03.09, 13:28 Moze cos wiecej napiszesz? Czy bedziesz zgrywal kumatego/ kmwtw pdk i c.uj wie co jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piernik4 Re: Lekkerland IP: 89.229.52.* 29.03.09, 14:35 Kolego zarobki w Kolporterze : po opłaceniu ZUS-u ,ksiegowej to i tak zostaje wiecej niż w LL i nie jest to różnica 500zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny do gala ... Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.09, 20:32 kolego w zeszłym roku za bezszkodową płacili w marcu z wypłatą lutową (poszukałem tego kwitka z lutego i na 100% ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 31.03.09, 20:16 No to ladny ch.j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejm Re: Lekkerland IP: *.resetnet.pl 31.03.09, 21:52 Nie wiem jak sypiasz,ale dobre masz sny(te o kolporterze)ciekawe co palisz?W Lbn zostanie Ci mniej niż 1500zł po odliczeniach,a o KD to w kolporterze zarabiają ok 1000zł,fakty są potwierdzone,bo włśnie zmieniłem status na tym forum na-OBCY,ale pociesze was firmy tytoniowe kontrolują co się dzieje w lekkerlandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierenik4 Re: Lekkerland IP: 89.229.52.* 31.03.09, 22:28 no kolego wierzyc mi nie musisz ja pisze jak jest ,a jezeli PH ma zerowa sprzedaz lub nie robi min to sorry ale ja nie znam firmy która by za to zapłaciła Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zwalnianych Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 19:09 może ktoś ze zwolnionych jest na forum, bo interesuje mnie, czy LL płaci Wam odprawy, czy może próbują Was wyrolować i przez sąd pracy walczycie o swoje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejm Re: Lekkerland IP: *.resetnet.pl 02.04.09, 20:31 Napisz coś więcej na ten temat bo odprawach nic nie słyszałem,za to słyszałem,że w LL nie istnieje coś takiego jak"likwidacja stanowiska pracy"zawsze są to wypowiedzenia umowy na czas określony przez pracodawcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fajnego i szejm Re: Lekkerland IP: 82.160.42.* 02.04.09, 22:07 witam kolegów szejma i fajnego, cośmi się wydaje że koledzy są niedoinformowani. co do Fajnego to bezwypadkową masz na odcinku za miesiąc marzec a wypłata w kwietniu.poczytaj dobrze pasek ten co dostajesz co roku w kwietniu od swego przełożonego.ja mam tych "kopert" z wypłatami z 13 lat i u mnie jest zawsze wypłacane w kwietniu.więc wszystko przed nami i zobaczymy czy tego nie zablokowali, bo w procedurach masz napisane że MOŻESZ dostac a nie musisz premie za bezwypadkową jazdę.zresztą ONI i tak to różnie interpretują .Pan "Kobyła" tłumaczył że decyduje o tym jakieś tam gremium ( bliżej nie określone). a co do Szejma to zależy od stanowiska osoby zwalnianej. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.09, 20:00 kolego tak mnie zaintrygowałeś że jeszcze raz odszukałem moją "kopertę" i widzę to już pisałem "za miesiąc:02/2008 i wypłata dnia: 05.03.08" może kolego w twoim oddziale premia była wpłacana w innym terminie niż u mnie w Piernikowie. A co procedur to nie jestem tak oczytany jak Ty ,zgadzam się natomiast że jak chcą to i tak nas w trąbe puszczą pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 03.04.09, 22:50 Kolego fajny, chce zauwazyc, ze kopnał cie zaszczyt. Dyskutujesz z Wielkim Dystrybutorem z Legendą Milo hehe On jest Największym z Wielkich Dystrybutorów. Mowia o nim Wszechdystrybutor vel. Drwal. Ma ten luksus, że jeździ w trasy z superwyszkolonym psem Szarrrikiem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wyjadacz_parkietuf Re: Lekkerland 04.04.09, 17:04 Nie, no przetarty, mylisz się, Największym z Największych Dystrybutorów (9 stopień wtajemniczenia) był swojego czasu "Kobyłka" vel "Mongoł" vel "Ihhhaaahaaa!" do momentu wylizania rowa odpowiedniemu preziowi i otrzymania zaszczytu bycia "Szefem Wszystkich Kierowców" na wieki wieków Amen. Niech pochwalone będzie Jego imię i decyzje Jego wszelakie. Allah Akbar! Gość portalu: PrzetarteMajtki napisał(a): > Kolego fajny, chce zauwazyc, ze kopnał cie zaszczyt. Dyskutujesz z > Wielkim Dystrybutorem z Legendą Milo hehe On jest Największym z > Wielkich Dystrybutorów. Odpowiedz Link Zgłoś
wyjadacz_parkietuf Re: Lekkerland 04.04.09, 17:18 @fajny: nie daj się robić w bambuko, tylko od swojego (swojej) RKA zażądaj przedstawienia stosownych procedur i zapoznaj się z nimi. No, chyba, że podpisywałeś w ciemno wszystko co ci podsuwali przy przyjęciu się do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
wyjadacz_parkietuf Re: Lekkerland 04.04.09, 17:15 Tja.... To "Gremium" to pewnie Kobyła i jego Wacek... (ten w majtkach) Pewnie nawet "Wiercioch" z "Koniem" i "Zbiciolem" w to nie ingerowali, tylko podpisywali, co im Kobyła przedstawiała.... > Pan "Kobyła" tłumaczył że decyduje o tym jakieś tam gremium ( > bliżej nie określone). BTW: Tak z ciekawości - nadal każda naprawa blacharska jest kierowana do "zaprzyjaźnionego" warsztatu pod W-wą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 04.04.09, 18:49 Uuuuuuu to ja nie wiedzialem ze kobyla jezdzil na dystrybucji. Zobaczcie jak to sie potrafi w dupie przewrocic. Odnosnie tych napraw w znajomym warsztaciku to tez niemilosierny wałek. Ogolnie posadka pana kobyly jest idealna do wszelkich wałkow. Zakup opon, naprawa blacharki, "przetargi" na busy. Zyc nie umierac. No ale wroble niesmialo cwierkaja, ze pan kobylka moze utracic intratna posadke hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwakniany Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.09, 19:46 ja troche jakby z innej beczki, jeśli chodzi o odprawy, to myli się ktoś, kto powiedział, albo napisał, że zależą od stanowiska. KP jasno precyzuje, że tylko dwa warunki muszą być spełnione: 1. firma musi zatrudniać co najmniej 20 osób, 2. wypowiedzenie stosunku pracy musi nastąpić z przyczyn nie zależnych od pracownika, tzn. pracodawca musi wypowiedzieć umowę. Nie ma tu nawet mowy o tym, że konieczne jest udowadnianie, że była to likwidacja stanowiska. Lepiej o tym wiedzieć, bo a nóż ja będę następny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lekkerland IP: 82.160.42.* 04.04.09, 20:41 no i jeszcze te "przetargi " na wychodzone nasze busy,wszystko w rodzinie zostaje . prrrry kasztan prrrrryy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zwolnionych Re: Lekkerland IP: *.resetnet.pl 04.04.09, 21:43 czy ktoś dostał odprawe w tej firmie??Zastanawiam się nad pozwem zbiorowym:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ha Re: Lekkerland IP: 82.160.42.* 04.04.09, 22:56 byłes na okresie próbnym i nie przedłużyli ci umowy a ty o pozwach teraz gadasz ... legacie jeden. ty ty .... nierobie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolniony Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.09, 10:07 ja jak najbardziej złożę pozew do sądu i proponuję zrobić to wszystkim, którzy zostali zwolnieni przez LL (oczywiście nie ze swojej winy art 52 KP) Słyszałem, że ktoś z Wrocka wygrał sprawę z LL, ale dokładnie nie wiem o co chodziło. Może jest ktoś lepiej poinformowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejm Re: Lekkerland IP: *.resetnet.pl 06.04.09, 09:49 Jak nie wiesz o kogo chodzi to się nie udzielaj-BARANI ŁBIE SPOŁECZNY.Napiszcie jak to się ma do umów okresowych zawieranych na 5 lat.(chodzi o PH i KD) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejm Re: Lekkerland IP: *.resetnet.pl 06.04.09, 22:37 to był post skierowany do społeczniaka o nicku"a ha" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.09, 19:20 kolego "do zwalnianych " w piernikowie zwolnili w ostatnim czasie trójkę pracowników zatrudnionych na czas nieokreślony wszyscy dostali odprawe a jeszcze jednej osobie która miała wziętą pożyczkę zredukowali o połowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizyczny Re: Lekkerland IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.09, 22:06 Permanentna inwigilacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piernik 4 Re: Lekkerland IP: *.19.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 05.04.09, 13:39 tak panowie macie racje ten kobyłka to stary przekrętas,nie wspomninajac juz o tym warsztaciku(W WARSZAWIE) w którym robi się te wszystkie wałki zwiazane z naprawami.Sam tam kiedys odstawiałem autko do naprawy bo podobno w naszym mieście bylo za drogo(ale nikt nie wspomniał o koszcie dojechania do warszawy ok 300 km w jedna strone) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do piernika Re: Lekkerland IP: 82.160.42.* 07.04.09, 19:46 no i co dostałeś bezwypadkowe? bo my wygląda na to że tak.potwierdzenie będzie jak dostaniemy odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przepraszam Re: Lekkerland IP: 82.160.42.* 07.04.09, 19:49 nie do piernika , a do fajnego. sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejm Re: Lekkerland IP: *.resetnet.pl 07.04.09, 20:10 ja dostałem pomimo że niedługo rejestruje się jako bezrobotny:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szer.pracownik LL Re: Lekkerland IP: *.cable.smsnet.pl 07.04.09, 20:29 No raczej wypadkowego nie płacili, bo wypłata jak za poprzedni m-ąc, a miałem jeszcze jakieś nadgodziny, więc reasumując, czym więcej pracujemy, tym mniej zarabiamy,znowu zapie...li z premii, co miesiąc to lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Lekkerland IP: *.213.179.154.dyn.user.ono.com 07.04.09, 20:41 Nie pozostaje nic innego jak, umawiać klientów na stłuczkę (2 razy w roku), jak pracodawca nie potrafi docenić! Odpowiedz Link Zgłoś
malylong Re: Lekkerland 10.04.09, 21:57 Czy w naszej firmie 1000 zł brutto premii to szczyt wszystkiego? Nikt nie patrzy ile wywozi się towaru ,najważniejsze jest nie wykazywać nadgodzin.Myślałem ,że w tej firmie stawia się na najlepszych.Nawet jazda bezkolizyjna jest na kwitku ale nie widać jej przy wypłacie,ponieważ jest obcinana w tym momencie premia żeby za dużo nie zarobić .Jesteśmy zaszuflatkowani.Widać w tej firmie stawia się na leni.Ciekawe jak są premiowani nasi kierownicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.09, 08:21 czy w firmie jest tak wysoka premia o jakiej piszesz 1000 zl bo ja nic o takiej nie wiem by ktos taka otrzymał maks 7500 przy pisaniu na 8 godzin średnio dzień pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.09, 08:22 mala pomyłka 750* Odpowiedz Link Zgłoś
wyjadacz_parkietuf Re: Lekkerland 07.04.09, 22:27 Piernik, z Sosnowca do W-wy też jest jakieś 300 kilosów a kilka razy z otartym błotnikiem Crafter czy Merol gnali do warsztaciku. A! A jako "samochód zastępczy" dostawali bodajże IVECO zryte jak stary hebel. Najlepsze były zawsze te dochodzenia pana kobyłki, czy aby wtryski/tarcze/klocki/sprzęgła naprawdę musiały być wymieniane???? Przecież taki Sprinter czy wcześniej Transit lub Jumper powinny mieć zasięg co najmniej U-Boota typu IX przy zerowej awaryjności ;-PPP Kolejny motyw to pan "Kuczkoś" i jego "Uniiiiiiiinwest".... (Zresztą kobyłka również miał tu swój udział - ten dziadek-kierowca w jakim stopniu był z nim spowinowacony?) Ku...ż, wałek na wałku na wierchuszce, ale kontrolom z "d...y" były poddawane tylko filie.... Gość portalu: piernik 4 napisał(a): > tak panowie macie racje ten kobyłka to stary przekrętas,nie > wspomninajac juz o tym warsztaciku(W WARSZAWIE) w którym robi się te > wszystkie wałki zwiazane z naprawami.Sam tam kiedys odstawiałem > autko do naprawy bo podobno w naszym mieście bylo za drogo(ale nikt > nie wspomniał o koszcie dojechania do warszawy ok 300 km w jedna > strone) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: Lekkerland IP: 62.212.91.* 08.04.09, 11:25 niedlugo nie bedzie co wozic, eurocash podpisal umowe z PSS SPOLEM. 4tysiace punktow docelowo bedzie zaopatrywac eurocash. Rosnie lider, a lekkerland robi sie taaaki malućki. Zostana orleny, jesli zechca wydluzyc z nami umowe he he. Powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Wrocław Re: Lekkerland IP: *.azylnet.com 08.04.09, 12:27 Witam wszystkich. Od czasu do czasu lubię poczytać co sie dzieje w firmie i jakie są nastroje, więc zaglądam na forum i chcę się podzielić informacją, która może być pomocna dla niezdecydowanych, mających wątpliwości. Kilka miesięcy temu postanowiłem odejść z firmy i nie kryłem, że jedynym powodem, jest brak możliwości współpracy z dyrektorem Wszałkowskim i prezesem Zdanowiczem. Złożyłem wypowiedzenie z regulaminowym okresem wypowiedzenia, poprosiłem o zwolnienie z obowiązku świadczenia pracy na wypowiedzeniu, na co Wszałkowski sie zgodził i było pięknie. "Ktoś" w Warszawce jednak się zorientował, że nie jest to po ich mysli i pod koniec okresu wypowiedzenia postanowili mnie zwolnić dyscyplinarnie pod jakimś absurdalnym pretekstem. Sprawa trafiła natychmiast do sądu i kilka dni temu uprawomocnił sie wyrok, nakazujący wypłacenie dla mnie przez LL odszkodowania, zwrot kosztów moich dojazdów i poprawienie świadectwa pracy. Myślę, że "wodzowie" LL nie bardzo chcą, aby takie ich wpadki trafiały do publicznej wiadomości, dlatego tym bardziej miałem ochotę podzielić się tym z Wami :) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczesliwy Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.09, 16:46 Dzieki D. za dobre rady!!! Trzeba walczyc o swoje z korporacja nieudacznikow pseudokierowniczkow i dyrektorow. Nie damy sie sekcie kretaczy i kombinatorow! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma:) Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.09, 20:50 D.... utarłeś im nosa:) Gratuluję odwagi! Wbrew pozorom, nie zawsze duży może więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Lekkerland IP: *.azylnet.com 08.04.09, 21:07 trochę mi głupio, bo zapomniałem o najważniejszym......: Gorąco i szczerze dziękuję wszystkim, którzy mnie wspierali i mieli tyle odwagi oraz dobrej woli, aby nie bać się powiedzieć prawdy. Praca z Wami była prawdziwą przyjemnością, jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 07:06 czy aby wszystko bylo w porzadku z twojej strony wobec pracownikow??napewno?doginales kierowców i magazynierów?dlaczego tego nie wspominasz!wszyscy odetvchneli z ulga jak sie firma ciebie pozbyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 07:46 o ile sie nie myle kolego pytajnik to społem to sieć oddzielnych i niezaleznie dzialajacych biur, gdzie kazde samo wybiera z kim wspolpracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: Lekkerland IP: 62.212.91.* 12.04.09, 14:43 Witam. Co do umowy wklejam cytat. "Eurocash podpisał umowę, dzięki której do 2012 r. w orbitę jego wpływów ma przejść nawet 1300 sklepów Społem. Nad projektem czuwa znany przedsiębiorca Zbigniew Komorowski. Po zatwierdzeniu przez sąd układu Krajowej Agencji Handlowej Społem (KAH) z wierzycielami, projekt konsolidacji sieci sklepów Społem (4 tys. placówek i 7 mld zł rocznych obrotów) znowu zaczął rozpalać wyobraźnię firm handlowych. Tymczasem z akt sądowych dotyczących upadłości KAH wynika niezbicie, że od dawna mamy już faworyta rywalizacji o względy spółdzielców. Okazuje się, że już w październiku 2008 r. giełdowy Eurocash podpisał z KAH Społem ramową umowę, która przewiduje współpracę przy takim projekcie. Z nowego biznesplanu KAH znajdującego się w aktach sądowych wynika, że współpraca obu podmiotów ma dotyczyć organizacji dostaw towarów dla sklepów Społem, a także pozyskiwania sklepów spółdzielczych do sieci franczyzowych z grupy Eurocash (głównie Delikatesy Centrum)." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realia Re: Lekkerland IP: 62.212.91.* 11.04.09, 10:20 A realia sa takie ze u nas jeden wywozi codziennie 1,5t a drugi dwie mini paletki i wraca o 12 z trasy przesiaduje w domu i jedzie do kasy na rozliczenie. I pieniadze te same! Firma ma system premiujacy lenii i kretaczy. Jesli zaplaca nadgodziny to odetna Ci z premii i tak wyjdziesz na tym samym. A po drugie przeladowane busy w razie wypadku , to w zaleznosci od ubezpieczyciela, moga byc nie wyplacane odszkodowania. Takze uwazajcie na siebie . Kierowniczek dzwoni i mowi ze to niezgodne z procedurami, a jak przyjezdza samochod z warszawy i mam do wywiezienia 2tony i jakos upchac na busa to juz wtedy nikt nie pyta o procedury i bezpieczenstwo. FIRMA - NIEMASZAŁU- A NIE LEKKERLAND , TAK SIE POWINNA NAZYWAC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie Re: Lekkerland IP: 212.106.21.* 11.04.09, 13:28 tak, masz racje są tacy co pracują całe "g" a kaske biorą jak ci co tyrają jak woły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 07:53 doskonale to kolego przedstawiles, jeden kierowca ma dowalona trase na ponad 2 tony codziennie a inny rozwozi po pareset kilo a wyplaty takie same i czas pracy nierownomierny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 15:20 w sosnowcu mamy podobnie ,magazynier narobi nadgodzin... to pan nowy kiero zaplaci ale cala premie zapierniczy wymyslil sobie jakies porabane tabeliki i nas z nich rozlicza,a ludzi zacheca do pracy naganami i grozbami zwolnienia, taka to polityka lekkerlandu.elwis a ty przestan tak robic w pory przed nowym kierownikem bo ci czystych gaci nie starczy,a kubka i tak nie przescigniesz w bieganiu miedzy alejkami bo on ma dluzsze nogi,no to milej pracy panowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Lekkerland IP: *.cable.smsnet.pl 12.04.09, 22:54 my friends see this! www.youtube.com/watch?v=lPEw2oiU-Rc&feature=related www.youtube.com/watch?v=lPEw2oiU-Rc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Lekkerland IP: *.cable.smsnet.pl 12.04.09, 22:57 sorry, this second link is this: www.youtube.com/watch?v=R4TbGsaV8VE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
szejmek Re: Lekkerland 13.04.09, 12:52 Myślał by kto, jak wspaniale się pracuje w takiej świetnej firmie, a tu taki jeden wielki burdel.... bida kasy nie ma, a makroregionalni nowe furki odebrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 13.04.09, 13:40 Kolezko mam tobie doskonala rade. Idz poskarz sie kierownikowi, wrzuc ladnie napisana skarge do urny, ktora sie znajduje w kazdej filii, a na koniec wyslij anonimowy donos na skrzynke prezesa. Po tych wszystkich czynnosciach bedziesz mogl z wypiekami na twarzy czekac na rozwoj sytuacji. I pamietaj - jak cos sie wyda to udawaj swiete oburzenie, ze ktos mogl tak popstapic. Krzycz, ze to swinstwo tak donosic i w ogole. Na bank nie beda ciebie podejrzewac hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 13.04.09, 13:42 Moją radę kieruje oczywiscie do uzytkownika "realia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejm Re: Lekkerland IP: *.resetnet.pl 13.04.09, 19:09 Dobrze że zostałem wylogowany z tego barłogu,bo przejawu takiego frajerstwa bym nie zniósł.Widać na jakim poziomie myślenia pracuje nasz zarząd skoro stosuje metody inwigilacji rodem z PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekkerland Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.09, 21:41 www.youtube.com/watch?v=lPEw2oiU-Rc&feature=related fajny ten Lekkerland, nie wiem dlaczego tak narzekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogut Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 20:39 Swietna propaganda,proponuje zaprosic dyr d/s logistyki na jakikolwiek magazyn,aby zastosował te "cuda"- tylko niestety w polsce nie inwestuje sie w sprzet!natomiast magazynierzy ostatnio spotykaja sie z pierwsza zmiana, a kierowcy jezdza po 14 godzin i fałszuja karty drogowe- ciekawe co na to Inspekcja Pracy?nastepna skarga złozona...............................czekamy na ponowna kontrole...........................i co Pan na to Panie Prezesie? Rozumiem ze wie Pan o tych,jakze czystych i czestych praktykach i akceptuje pan to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wyjadacz_parkietuf Re: Lekkerland 16.04.09, 08:17 Czy mi się dobrze wydaje - w 31 sekundzie pojawia się Andrzej Świderski ??? (zakłada sobie ten magiczny sprzęt) Gość portalu: Lekkerland napisał(a): > > www.youtube.com/watch?v=lPEw2oiU-Rc&feature=related > fajny ten Lekkerland, nie wiem dlaczego tak narzekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frend Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.09, 10:45 Panowie mam pytanie ... Staram się o prace jako Przedstawiciel handlowy w waszej firmie... czy ktoś może napisać coś na temat godzin pracy, warunków, wynagrodzeń ... będę wdzięczny.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekkerland Re: Lekkerland IP: 82.160.42.* 16.04.09, 22:06 nie dają w polsce takiego sprzętu bo jeden z drugim by go zaje.....bali. na zachodzie musi sie weksploatowac żeby do nas trafił. a poza tym to wy też niezłą propagande uprawiacie .nie chcecie pracowac "dziewczyny " to wypie.... albo zap....ierdalac, wybór jest prosty. pozdrawiam równych sobie roboli. trzymajcie się!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie Re: Lekkerland IP: 212.106.18.* 17.04.09, 19:39 nie koniecznie dziewczyny sa i obiboki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinwgin Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.09, 20:51 Trochę więcej szacunku, panowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekkreland Re: Lekkerland IP: 82.160.42.* 18.04.09, 07:37 komu sie pytam ,komu....? tym obibokom co tylko stękają że ciężko a kase biorą i udają że pracują, pytam się komu? jeszcze raz pozdrowienia dla ciężko pracujących ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyck Re: Lekkerland IP: *.softpro2.pl 22.04.09, 18:18 Staram się o stanowisko magazyniera w Sosnowcu czy naprawdę jest tam tak źle? znajomy (który tam pracuje ) mówił że jest oki i kasa też spoko ma teraz około 2200 netto za magazyniera. Jak jest atmosfera pracy i jakie są naprawde zarobki w sosnowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredi Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.09, 19:12 witam wszystkich chciałbym się dowiedzieć jakie są warunki w Poznaniu mam okazje wsiąść na Atego podobno na początek dostaje się 2500 a po okresie próbnym 3000 netto ? czy to prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LL..L.. Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 20:17 Już widze reakcje i uśmiech "szejma" jak to czyta he he Dobrze tam mają...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 20:20 kolego cyck ,to ten znajomy robi cie w jajo 2200 zarobisz ale jak zrobisz sobie w miesiacu z 50 godzin nadgodzin i jak jeszcze kierownikowi nie odwali i nie pozbawi cie premi a robi to non stop,atmosfera jak w obozie pracy nawet smianie sie mu przeszkadza, i wiem co pisze bo tam jeszcze pracuje bedziesz malo robil to cie wywali , bedziesz pyskowal to cie wywali ,ma byc tak jak on chce i koniec radze szukac czegos innego ,bo bedziesz plakal jak sie tam przyjmiesz hehehhe i rozbawiles mnie tymi 2200 ,1500 moze zobaczysz jak bedziesz wlazil wladzy w tylek z 1800 jak bedziesz walil caly czas nadgodziny , i pamietaj co innego obiecuja na rozmowie wstepnej a co innego jest potem ,zrobisz jak chcesz ja przynajmniej szukam innej roboty hehehe 2200 hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejm Re: Lekkerland IP: *.centertel.pl 24.04.09, 12:37 masz racje,jak to przeczytałem to mój stan się pogorszył:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Lekkerland IP: 82.160.42.* 25.04.09, 21:28 eee, Szejm ale Ty chba z kadry kierowniczej jesteś ? tak samo głupoty gadasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejm Re: Lekkerland IP: *.centertel.pl 26.04.09, 10:00 teraz to już padłem.Kolego Fredi na Atego to ty się możesz jedynie garba dorobić i to za połowe tego co napisałeś.Kolego Robol mój post był kierowany do Kolegi Fredi,a Ty mi ubliżasz od kierowników.Tak się składa,że na temat super posady na atego to ja coś wiem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie Re: Lekkerland IP: 212.106.29.* 29.04.09, 19:38 do szejm - chyba nie powiesz ze miałes źle na atego , ze tak duzo miałes pracy przyznaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wylogowany? Re: Lekkerland IP: *.dwtele.pl 25.04.09, 22:07 Ludki nie podpisujcie zadnych protokolow inwentaryzajyncych.Bez waszego podpisu nie moga wam potracic ani grosza.Art.91par.1KP.JA nie podpisalem i ZWROCILI szybciej niz wzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wylogowany? Re: Lekkerland IP: *.dwtele.pl 25.04.09, 22:41 I co p.KUNA chial mnie obcizyc ponad 4000pln a musial mi ODDAC 321pln .Kuna i inni przetyczajcie KP a potem pomyslcie co robicie.PIP was zalatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wylogowany? Re: Lekkerland IP: *.dwtele.pl 25.04.09, 22:51 Ludzie na kazde zle postepowanie kierownictwa piszcie od razu do PIP oni juz maja na te firme OKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 21:17 tylko ze wsosnowcu ludzie wola srac w pory ,zamiast sie zebrac i cos zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szer.pracownik LL Re: Lekkerland IP: *.cable.smsnet.pl 30.04.09, 22:04 racja!, gdzie ten sosnowiec z przłomu lipca i sierpnia roku ubiegłego! patałach z łapanki sra Wam na łeb jak tylko chce i jeszcze do niego dopłacacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 22:14 oj prawda prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trupek Re: Lekkerland IP: *.acn.waw.pl 01.05.09, 18:12 wie cie )) PRACOWAŁEM SIEDEM MIESIĘCY W TEJ FIRMIE NA MAGAZYNIE ) KU... ALE PORAŻKA NAWET KOROLAK (NIEPRACUJĄCY ) MNIE PODRYWAŁ ) W GORSZYM SZAMBIE NIGDY WCZEŚNIEJ NIE PRACOWAŁEM )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Lekkerland IP: *.mmpnet237.tnp.pl 01.05.09, 20:16 to pewnie jesteś pe....m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraków Re: Lekkerland IP: *.cable.smsnet.pl 06.05.09, 16:39 poczytajcie jak to u nas jest, źle, szczególnie polecam fragment dotycząc LL Polska: www.lekkerland.pl/le/pl/press/press_release/news_press_815.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwigilowany Re: Lekkerland IP: *.e-wro.net.pl 13.06.09, 19:35 Kolego z Olsztyna masz rację , że takich problemów nie rozwiązuje się na publicznym forum.Ale niestety z KCD Wrocław osobista rozmowa nie ma najmniejszego sensu.Gość jest jak kameleon.Co innego ci powie , a za chwilę co innego robi lub wypiera się tego co powiedział jeśli jest to dla niego niewygodne.A jak nie ma argumentów to stwierdza , że nasza współpraca zaraz się zakończy.Przetarte Majtki twierdzisz , że stosuje te metody kontroli bo mu się nudzi w pracy.Masz sporo racji tylko ,że ta nuda wynika z tego iż pan kierownik nie potrafi zbyt wiele robić.Jego kwalifikacje i umiejętności są delikatnie mówiąc znikome.Najlepiej mu wychodzi zwalanie trudnych spraw na innych.Pracuje najczęściej po 8 godz.Dodzwonienie do niego tez jest nie lada wyczynem.Wszystkie tzw długie weekendy zawsze dziwnym trafem ma wolne.Jeżeli choć w połowie zaangażowałby się w organizację oddziału jak w swoje chore metody inwigilacji i kontroli to nie byłoby tylu problemów.W rozmowach z nami twierdzi , że widzi że samochody i trasy są przeładowane ale to wszystko wina Warszawy,a chwile potem rozsyła maile do działu sprzedaży ile jeszcze punktów można podokładać.Oddział zamienił w obóz pracy (dodatkowe kamery na których obserwuje o której przyjechaliśmy i jak się pakujemy,stwarza nam nawet problemy ,że pijemy rano kawę,śledzenie itp.)Ten pan ma jakieś obsesje i kompletny brak zaufania do nas.Przypuszczam , że chętnie by nas wszystkich zwolnił i obsadził stanowiska swoimi ludżmi(w kamisie robią przecież w 8 godz po 40 punktów).Skłócił ze sobą już zarówno magazynierów jak i kierowców.Znalazł sobie kilku "zaufanych" ludzi,takich jak wspomniany wczesniej agent nieudacznik,kierownik zmiany zwany przez magazynierów "Ci..." czy kierowca który wcesniej całe życie orał pola , a teraz codziennie odwiedza pokoj kiera aby porozmawiac o wspolnych znajomych.Alez sie rozpisalem.Teraz chyba nie zasnę z obawy ,że mnie również pan kierownik wraz ze swoim prawnikiem namierzy i ukarze.Bo takie grożby stosuje.Ustali nasze adresy drodzy uczestnicy tego forum. Podpowiem ,że pisze z mieszkania kolegi wiec prosze go nie aresztowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZEŁADOWANY WV Re: Lekkerland IP: *.olsztyn.mm.pl 14.06.09, 14:02 Wybaczcie koledzy z Wrocławia ale moim zdaniem ten wasz KCD to totalna d...a. Brak mu kompetencji asertywności i umiejętności do pracy na tym stanowisku.W Olsztynie Piotr albo wsiadł by z KD do auta i pojechałby z nim trasę , ewentualnie zamieniłby KD na trasach jeśli zwykła rozmowa ze wszystkimi KD o podziale tras nie dałaby rezultatu.Zasranym obowiązkiem KD jest wywozić towar i zbierać kasę!A od kontroli to w LL jest Mariusz Chlebosz "szacuneczek Panie Mariuszu".A tu jakieś Mondeo magazynier który smali cholewki na kontrolera albo kierownika zmiany żenada! Współpraca załogi i kompetencje ludzi na stanowiskach to jest ważne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 21:43 wpisujcie kiedy dostaliscie podwyzke,zobaczymy -jak o swoich pracownikow dba zarzad,ktory sie chlubi wzrostem sprzedazy.Ja dostalem podwyzke 4 lata temu rowne 100 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
szejmek Re: Lekkerland 06.05.09, 22:55 a ja się staram od 4 mies i dostałem odpowiedź ze nie mam na co liczyć, a jak mi się nie podoba to nie muszę tu pracować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 20:05 my w sosnowcu slyszymy to non stop,i Panie Jacku,Panie Grzesku,Panie Janku przestancie tak trzasc porami przed tym facetem z gory jak on sie do was odnosi ,jak was traktuje,gdzie wasza godnosc !!!??? nie dajcie tak soba pomiatac bo na magazynie wszyscy sie juz z was smieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Lekkerland IP: *.dwtele.pl 08.05.09, 01:06 a caly magazyn w sos tez trzesie porami. nie ma tam nikogo z JAJAMI same BARANY. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_anopol Re: Lekkerland 08.05.09, 23:48 W wawie jest do dupy jezeli kontroler zarabia mniej niz magazynier który nic nie robi to jest coś nie tak, A Kierownik ma to w dupie że ktos prubuje zrobic cos dla tej pedolo..ej firmy.Goń sie Panie J.Z z tego magazynu jak nie potafisz doceniać ludzi.Mam nadzieje ze to czytasz KM i jak mu ci sie nie podoba ta wypowiedz lub nie mam racji to sie odezwij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Lekkerland IP: *.chello.pl 10.05.09, 16:23 k... mac masz racje trzeba cos ztym gownem zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 12:49 potrzebuje pilnie informacji ile zarabi magazynier czy brygadzista ma magazynie w sosnowcu. Dostalem oferte pracy i oczywiscie kasa decyduje czy mam tam pracowac.... info prosze na gg 8988396 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 18:06 KM = Marcin K ? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 12.05.09, 18:26 To i milicja czyta to forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 14:42 hmm swego czasu jak pracowalem na magzynie w lekkerlandzie w wawie ale to juz dawno to bylo calkiem spoko. kasa tez byla fajna jak na magazyn kierownik byl spoko, upierdliwy ale dalo sie z nim dogadac pakowanie bylo zawsze konczone raz wczesniej a raz trzeba bylo zostawac po nocach latatac po magazynie, ALE byla konczona slyszalem ze straszna lipa teraz jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiero Re: Lekkerland IP: *.187.244.27.ip.airbites.pl 14.05.09, 23:23 LIPE to dopiero bedą mieli partacze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_anopol Re: Lekkerland 15.05.09, 22:36 To mna byc grozba do pakowaczy, kontolowaczy czy pakowaczy oanie kiero.czekam na szybka odp bo niewiem kiedy pierdo...ć wypowiedzenie.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiero Re: Lekkerland IP: *.187.244.27.ip.airbites.pl 15.05.09, 23:43 Kontrolerzy są spoko, pakowacze i rozkładacze to partacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW Re: Lekkerland IP: *.dwtele.pl 16.05.09, 01:37 To ich zwolnij i sam pokaz co potrafisz CWANIAKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 13:31 jak kontrolerzy sprawdzaja towar nawaleni to tez sa spoko baranie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_anopol Re: Lekkerland 17.05.09, 14:51 to chyba kiedys tak było, bo teraz jak kierownik by takiego znalazl to odrazu do widzenia i tyczy sie to do wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 15:26 to chyba w warszawie tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiero Re: Lekkerland IP: *.187.244.27.ip.airbites.pl 17.05.09, 23:33 W Warszawie tak jest i tak będzie !!! Zero nafty, a fajki też skasujemy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 13:23 w wawie to co piątek libacja zajebista jest, a potem w poniedzialek sie dziwia wszyscy czemu takie bledy i ogromne korekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 19:59 uhahaha warszawa uhahahah (spieprzj dziadu) tak warszawa traktuje ludzi uhahahah fajki skasuje ale mnie rozbawiles warszawa hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 09:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczsowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 18:00 ....a bo kiero pisal ze u siebie zlkwiduje palenie, heheeh wlasciwie mam to gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Lekkerland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.09, 09:25 wódeczke w piątki tez zlikwiduje ? kiero to niech sie za robote wezmie a nie biega po magazynie w kółko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiero Re: Lekkerland IP: *.187.244.27.ip.airbites.pl 20.05.09, 23:49 Do Stefan. Nie opowiadaj bajek no chyba, że sam bierzesz w nich udział. I co masz na myśli (za robote weżmie) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Lekkerland IP: *.dwtele.pl 22.05.09, 00:54 wszyscy KIERO w tej firmie maja poziom inteligenci na poziomie tem.pokojowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 10:28 a w zimie w ramach oszczednosci ich iq osiaga poziom temp.na zewnatrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Lekkerland IP: *.dwtele.pl 27.05.09, 00:58 teraz im sie zwoje mozgowe przegrzaly bo maja zacme mozgowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szer.pracownik LL Re: Lekkerland IP: *.cable.smsnet.pl 30.05.09, 20:38 co wypłaty tak bogate, że wam na net nie starcza!? Odpowiedz Link Zgłoś
misterbajo Re: Lekkerland 01.06.09, 14:41 panowie z Sosnowca zyjecie tam jeszcze bo sie nie odzywacie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (za)szybki [...] IP: *.chello.pl 08.06.09, 20:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za-madry [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 20:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolne Mondeo Re: Lekkerland IP: *.lekkerland.pl 09.06.09, 08:49 Dziękuję za miłe słowa, fakt wykonywałem taką jazdę w dniu wczorajszym na polecenie Marka, Kontrola normalna rzecz moim zdaniem a co do tępa i mojego mondeo to mam małe "ale" , bo w porównaniu do kierowcy dystrybucji nie łamie tyle przepisów jak np wczoraj 4-krotnie przejazd na czerwony świetle po to aby zgubić mnie... załosne ponieważ jeśli nie ma kierowca nic do ukrycia olał by to i pozwolił śledzić by siebie, ja zrobił bym co mi kazano i end. Niestety w takim wypadku bardzo mi przykro każdy pomyśli coś innego dlatego żal mi osób które to napisali powodzenia i uważajcie na fielotowe mondeo podał bym numery rejestracji ale po co kierowcy znają mój samochód. Swoją drogą mieć 7-10 pkt i pracować 12-16 godzin to już widać kierowca do bani. A co do dyzodorantów to wybaczcie nie widziałem żądnego takie sklepu i nie miałem czasu się zatrzymać z racji że byłem w pracy a nie na wczasach.... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezodorant Re: Lekkerland IP: *.25.48.170.kapode.com 09.06.09, 10:28 Co tu pisac MASAKRA. Ale powiem jedngo godny polecenia pracownik ktory podczas pracy nie ma czasu na zakup podstawowych srodkow czystosci. Drogi kolego zasiadz za kierownica i wtedy oceniaj prace innych. A i mam pytanie do ciebie. Czy po pracy tez nie masz czasu na zakup rozniastych pachnidel bo fetor jaki sie od ciebie unosi czuc na magazynie a ty siedzisz przeciez w biurze. Zapomnialbym powieddziec ze dziela nas od ciebie 2 sciany i duzo m2. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolne mondeo Re: Lekkerland IP: *.lekkerland.pl 09.06.09, 13:11 tak tak pisz wiecej twoje wypowiedzi są błache i wiedza jest znikoma aż szkoda pisać, a co do zakupów to nie mam jak bo zapewne wiekszość zapasów ty wykupujesz pachnacy człeku. Obrazisz takie coś a pójdziesz do sądu za obraze człowieka. Niestety prawo w Polsce jest nie dopracowane. Po za tym jak masz problem to jak dzielą nas tylko ściany przyjdz powiedz wprost a nie ukrywasz się za stertą liter... mocny w słowach ale o małych jajach żeby wprost powiedzieć.... pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terazniejszy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsciekly Re: Lekkerland IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.09, 20:42 jedno pytanie czy wolne mondeo ma czas w trakcie swojej "ciezkiej pracy" przegladac forum??? i wpisywac swoje zlote mysli??? czy to jest w zakresie obowiazkow pracy!? jest tragiczna atmosfera w tym obozie pracy nie ma jednosci! dzis jeden kierowca stracil przytomnosc z przemeczenia i nerwow-to juz lekkie przegiecie. jeden drugiego w lyzce wody by utopil!!!falsz i obluda w tym wroclawiu- pewnie chce swoimi ludzmi obstawic stanowiska i szuka dziury w calym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Lekkerland IP: *.opera-mini.net 09.06.09, 21:01 5 lat temu rozstałem się z milo , a pracowałem kilka dobrych latek jako vs. tak przeglądam wasze forum i powiem krótko: dramat... podlegałem pod wrocław i było naprawdę nieźle. szczególnie dobrze wspominam zaangażowanie ewy w., profesjonalizm marka f. jak czytam ile zarabiacie i jak pracujecie to nasuwa mi się pytanie: co wy tam jeszcze robicie? przecież w stolicy dolnego śląska są takie możliwości! lubiłem przychodzić to tej pracy, a teraz nie wierzę jak czytam wasze posty! otwórzcie oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZEŁADOWANY WV Re: Lekkerland IP: *.olsztyn.mm.pl 11.06.09, 17:06 Dobrze gadasz kolego!To były piękne czasy, teraz piorą brudy na forum zamiast wziąć się każdy porządnie za swoją robotę.Kiedyś był Konrad i pilnował wszystkiego a teraz samopas od góry do dołu.Brak kompetentnych ludzi na stanowiskach!Co magazynier czy KCD może wiedzieć o dystrybucji o kolejkach pod sklepami korkach czy wyciąganiu próbek na sklepach?Jeden tu się mądrzył że 10 punktów kd rozwozi w 12h!Synku tobie bym dał 10 Olsztyńskich BOMI i daję rękę uciąć że zdawał byś to 2 dni.Brak przepływu informacji i słaba koordunacja wszystkich komórek w firmie to jest problem.Dział windykacji sobie, sprzedaż sobie ,dystrybucja sobie.Pracowników okroili panuje nerwówka jeden na drugiego donosi podjudza innych auta przeładowane średni tonaż to 2300"GDYBY PREZES O TYM WIEDZIAŁ I ITD" SIĘ BY DZIAŁO!!!Ale dalej magazyn psioczył na kasę jak dymali po 12 16h teraz płaczą gdy wywozy spadły o połowę i robią 8h.SPRZEDAŻ TO BEZPAŃSKIE PSY BO CO CHWILĘ NOWE POMYSŁY JAK NIE MINIMUM LOGISTYCZNE TO LEWIATANY TO POZYSKIWANIE NOWYCH KLIENTÓW TERAZ WÓDKA JUTRO ZNOWU SPOŻYWKA A KLIENCI ODCHODZĄ BO RAZ TO A POTEM COŚ INNEGO NORMALNIE PORAŻKA.PH zrobi duże zamówienia to psioczy magazyn bo musi dużo pakować potem KD ma problem bo jak to zmieści a i ton dużo koło się zamyka.Złotych kur dla firmy czyli VS też strasznie ubyło bo kto by chciał pracować na takim stanowisku gdzie każą sprzedawać a nie dają narzędzi a klienci nie głupi liczyć również się nauczyli.Kiedyś to VS był gość kasjer FK KD PH magazynier w jednym ale zrobili blokadę na rabaty tłusty klient poszedł do konkurencji bo z VS był układ.Planogram to porażka!! A SIĘ ROZKRĘCIŁEM NARA DZIEWCZYNY I PISZCIE MĄDRE RZECZY TO CO WAS BOLI A NIE PIERDOŁY BO W-WA TEŻ TO CZYTA STAN PRACOWNIKÓW NA DZIEŃ DZISIEJSZY W OLSZTYNIE 1KCD 3FK 2VS 4KD 4PH i wszyscy mogą wypić razem piwo bez problemu i tego możecie pozazdrościć w innych oddziałach A W-WA MOŻE ZOBACZY DLACZEGO FILIA PRZYNOSI ZYSKI I DOBRZE SIĘ TRZYMA. POZDRAWIAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śledzony [...] IP: 83.16.145.* 11.06.09, 17:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolne mondeo Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 12:22 Kolego nie wiem co ty chcesz ociągnąć przez pisanie tutaj, czemu nic nie mówiłeś jak się spotkalismy u kierowników zmiany, siedziałeś cicho, a tutaj tyle piszesz może potrzebujesz rozgłosu... wielkie mi tam ... to prawda że mnie zgubiłeś bez problemu po: 1) nie znałem twojego planu trasy miałem tylko wypisane punkty i to nie poklei 2) do Jeleniej dojechałem tak późno dlatego bo powiedziano mi że zaczynasz od Złotoryji i kierowałem się autostrada w tamto miejsce, a poźniej musiałem nadrobić ok 45 km wiec troche jednak czasu musi to zająć 3) we wrocku utknełem w korku wiec miałeś czas odskoczyć. tyle mojego tu pisania. Wrazie co wiesz gdzie mnie szukać i skącz przechwalać się na forum że mnie zgubiłeś, chyba że to ciebie dowartościowuję więc mi to lipton. Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 13.06.09, 13:24 Strzelać bez ostrzeżenia w tył głowy. Szczerze wam współczuję chłopaki takiego kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śledzony Re: Lekkerland IP: 83.16.145.* 13.06.09, 18:28 Im bardziej starasz się wytłumaczyć na tym forum, tym bardziej wychodzisz na idiotę...a może to tylko ja Cię tak odbieram? Zdaje mi się że mamy wakat w dystrybucji, może masz ochotę się przenieść i pokazać nam jak się pracuje? hiroszima.wrzuta.pl/audio/3BLxvvWl46R/donguralesko_-_teletubis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolne mondeo Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 01:54 tak się składa że wolny jest tylko duży samochód a ja nie mam prawka na niego wybacz.... a po za tym się nie tłumaczę tylko odpieram zarzuty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysliwy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 21:32 śledzony , tylko skrzeczysz i skrzeczysz uważaj bo niedługo sezon na ptaki się rozpocznie i może ktoś ci skrzydła skrócić..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZEŁADOWANY WV Re: Lekkerland IP: *.olsztyn.vectranet.pl 14.06.09, 23:19 Fakt w Olsztynie zaczyna się nam sezon ale letni BUŻKA!;-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.09, 21:56 czy w innych filiach zaproponowano komuś przejście na własną działalność ? jutro w Piernikowie ma się pojawić jakiś dyro z Wawy po co na co noktt nie wie jutro seę okarze pozdrawiam wszystkich pracowników-roboli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Lekkerland IP: *.opera-mini.net 13.06.09, 12:38 hehe i jeszcze jakieś w11 wam robią. niech wam zamontują gpsy w autach (jeśli jeszcze ich nie ma), to dla wszystkich będzie lepiej i bezpieczniej. a na pewno mniejszy wstyd będzie, bo śledzenie pracownika to z jednej strony dowód że przełożony ma dużo wolnego niezagospodarowanego czasu, a z drugiej strony to dowodzi że wam nie ufają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 17:33 (SOSNOWIEC)Warszawo !!! pytanko mam , ilu was tam pracuje na magazynie?bo chodza wiesci ze was jest tam tylko 29-os, ciagle sie was tu chwali jak to sie wspaniale wyrabiacie z robota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercedes Re: Lekkerland IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.06.09, 19:50 Kolega napisał 10pkt w 12 godzin. Taką ilość można taczką rozwieźć. W Olsztynie 25 i więcej to norma o przeładowaniu auta nie wspominając 2 tony minimum ale trzeba było szukać oszczędności no i jednego drivera mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 21:50 Może i wyrabiają ale jakie braki i nadwyżki to brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lekkerland IP: *.ip-point.pl 19.06.09, 16:33 "BRAKI" w Warszawie lubią braki... Bęcwały. Żaden się nie zbuntuje tylko płacą za te braki. Na cały ten magazyn na annopolu to brak słów. Burdel na kółkach... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_anopol Re: Lekkerland 20.06.09, 02:02 ciekawe jako kto pracujesz na magazynie w wawie. a pozatym przy tej liczbie ludzi do pakowania i sprawdzania uważasz ze da sie ogarnąc to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZŁY!!! Re: Lekkerland IP: *.sattom.pl 20.06.09, 10:23 Ludzi traktują w tej firmie jak śmieci!!! Zwolnienie po dziesięciu latach od tak, bez konkretnego uzasadnienia i odprawy!? Kiedyś ta firma była w miarę ok., ale od kiedy pozmieniało się na stołkach na górze to wszystko to jeden wielki błąd!!! Jestem byłym pracownikiem filii Wałbrzych. Zwolnienia tydzień po tygodniu! Nie tak to powinno wyglądać!!! Pracujesz i nie wiesz co Cię jutro czeka??? Tak duża szanująca się firma i spada na dno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LL Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 23:32 Poczytaj forum i to co napisałeś to zadna nowość:) A teraz do kolegi mag-anopol-PRZYKŁAD- Jak mozna puścic 50-25 czy 10pk papierosów???? Ktoś kto składa ma prawo do pomyłki ale po to jest kontroler(który ma większą premie) żeby to wyłapać tak???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 21.06.09, 00:31 A juz nie przezywaj tak, bo ci zylka peknie. Puscil to puscil, grunt, ze oddali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 21.06.09, 00:33 A tak w ogole to Motor gol hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śledzony Re: Lekkerland IP: 83.16.145.* 26.06.09, 23:03 Niewiem co tam się u Was wydarzyło ale sam swego czasu wróciłem na magazyn 110pkt fajek o ktorych braku magazyn nawet nie wiedział a teraz nie dostałem premi bo kierownik zmiany wpisał że przyszedłem do pracy na 5.20 a w kartę drogową wpisałem że zaczęłem pracę o godz 5.00 Być może tego dnia na parkingu wymieniałem żarówkę i o 5.20 podjechałem pod rampę, niestety nie mogę zobaczyć nagrania z monitoringu. Dajcie mi człowieka a paragraf się znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 27.06.09, 15:59 Nie ogarniam. To za takie cos dostales gołą podstawę czy jak? Całą premię zabrali za 20min? Cos mi sie wydaje, ze to za ten numer ze sledzeniem hehe. Niefajnie jak tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do śledzony Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 17:57 Wydaje mi się, że On chciał Tobie zabrać premię i powód podał te felerne 20 min. Tak czy inaczej premii byś nie dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eustachy Wątróbka Sosnowiec jeszcze pracuje? IP: *.chello.pl 27.06.09, 22:22 Bo jakieś redukcje kadrowe na magazynie były. A co Wszechmoża, Pan na Włościach, KCD jego mać na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiziamizia Re: Sosnowiec jeszcze pracuje? IP: *.unused.derbynet.waw.pl 28.06.09, 14:06 www.pracuj.pl/oferty/1471593_content.html tego jeszcze nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
loogistyk Re: Sosnowiec jeszcze pracuje? 28.06.09, 20:59 zaczyna się to co w Rzeszowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Sosnowiec jeszcze pracuje? IP: *.elpos.net 29.06.09, 16:35 A co dzieję się w Rzeszowie może ktoś nawinąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loogistyk Re: Sosnowiec jeszcze pracuje? IP: *.multimo.pl 29.06.09, 21:53 w Rzeszowie nie ma już ani jednego kierowcy dystrybucji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 20:35 kolego możesz bardziej sprecyzować jak nie ma żadnego kierowcy- zwolnieni zostali czy sami odeszli czy fala ich zmyła czy może jeszcze coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loogistyk Re: Lekkerland IP: *.multimo.pl 30.06.09, 21:25 W Rzeszowie jeździ towar firmami zewnętrznymi wszyscy kierowcy poszli do zwolnienia bo nie chcieli przejść na własną działalność gospodarczą i widzę że w innych oddziałach też coś takiego szykują powodzenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 30.06.09, 21:44 To wobec tego faktycznie cuda na kiju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loogistyk Re: Lekkerland IP: *.multimo.pl 30.06.09, 21:51 Ciekawe który oddział będzie następny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enert Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 22:09 wszystkie znaki na niebie i ziemi wslazuje ze wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacholski [...] IP: *.cable.smsnet.pl 02.07.09, 14:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniepokojony Re: Lekkerland IP: *.e-wro.net.pl 02.07.09, 20:16 Dziś kolejny dzień wracam z pracy i mam już dosyć tego wszystkiego.Takiej beznadziejnej sytuacji i atmosfery jaką wprowadza we Wrocławiu nasz wspaniały KCDjeszcze nigdy nie było.Człowiek żyje w ciągłej niepewności.Nie jesteś pewien czy dostaniesz premię (zauważasz to dopiero w dniu wypłaty).Gdy stwierdzasz jej brak pan H. informuje cię ,że została ona zawieszona bo on musi cię sprawdzić.Czyli najpierw zostajesz ukarany , a następnie dopiero starają się wskazać winę.Gdy jej nie potrafi udowodnić wymyśla byle jaki pretekst nie przedstawiając żadnych dowodów.Żyjesz w niepewności czy akurat nie zlikwiduje ci pan KCD w ramach oszczędności, a raczej pseudooszczędności trasy(dwóch kolegów ma już zlikwidowane po 1 dniu) , żeby koleś z transportu zewnętrznego miał co robić.Nie liczy się wcale z tym ,że klienci dostają towar o 12 godzin pózniej niż zwykle lub nawet na następny dzień niż powinni.Koleś z transportu zewnętrznego jeżdzi po dwa razy trzepie podwójną ilość kilometrów ale pan KCD jest szczęśliwy ,że ma ogromne oszczędności.Nawet nie potrafi powiedzieć wprost ,że to on wymyśla tylko zwala na Niemców.Musi zabłysnąć przed szefostwem jakie to odnosi sukcesy i nie potrafi nigdy przyznac sie ,że podejmuje błędne decyzje. A teraz najlepsze.Od lipca przyjął sobie kolesia ze swojej poprzedniej firmy podkreślając jaki to super kierowca z niego,a nam dając do zrozumienia jacy jesteśmy chyba beznadziejni.Miał robić po 40 punktów w 8 godz.Dostał od razu trasę zamiast być skoczkiem.I jaki był efekt?Pierwszy dzień pracy - punktów około 15 do godz 20.00 super kierowcy nie zauważono w okolicach firmy.Ciekawe czy straci premię jak pan KCD policzy mu czas pracy.Apeluję panie KCD opamiętaj się!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocław Re: Lekkerland IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.09, 22:35 Zaniepokojony, masz rację, takiego KCD nikt nie ma. I radzę Wam uważajcie na niego, jest niezwykle przebiegły - my KD z Wałbrzycha najlepiej to wiemy. To judasz bez własnego zdania, liżący d.pę Panu W. -a jednocześnie, krytykuje go przy każdym nadażającym się monencie, obłuda, obłuda, obłuda... Odpowiedz Link Zgłoś
wyjadacz_parkietuf Re: Lekkerland 08.07.09, 15:06 "Jest super, jest super! Więc o co Ci chodzi??? Jest super! Jest super!" Cała ta gadka od kilku miesięcy polega mniej więcej na tym: "tamci to... [wpisz sobie dowolną bluzgę] a my jesteśmy "wporzoqmple". Więc po co to całe anonimowe pitolenie skoro nawet nie potraficie sensownie zwrócić się do "naczalstwa" Z góry zakładacie, zę wam nie wyjdzie, więc swoje żale wylewcie anonimowo... dupki żołędne!! A najbardziej wpienia mnie leszczu o ksywie "Pacholski", który Adrianem Pacholskim z Sosnowca nie jest, tylko pier...li dwa po trzy co go bolało - teraz sam jest na wypowiedzeniu ale cykora nadal ma. Gość portalu: wrocław napisał(a): > Zaniepokojony, masz rację, takiego KCD nikt nie ma. I radzę Wam > uważajcie na niego, jest niezwykle przebiegły - my KD z Wałbrzycha > najlepiej to wiemy. To judasz bez własnego zdania, liżący d.pę Panu > W. -a jednocześnie, krytykuje go przy każdym nadażającym się > monencie, obłuda, obłuda, obłuda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enert Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 17:50 nie zgadzam sie z toba-sygnaly ze dzieje sie zle w naszyn oddziale dochodza do naczelstwa,ze sa likwidowane trasy juz 2-polecenia naczelstawa,ze kierowcy jedzdza po 12-13 godz,naczelstwo tez wie ,ze klienci nie dostaja towaru w dniu dostawy,tez naczelstwo wie!ze przed objeciem funkcji przez obecnego kdc klienci mogli ustawiac zegarki -jezeli chodzo o dostawy,zawsze o czasie!! a teraz????kcd tnie koszty na wydre i chwali sie sukcesami na gorze.ph sie wsiciekaja bo klienci nie dostaja towaru a im ucieka obrót-zapraszm naczelstwo aby zobaczylo jak wyglada pakowanie towaru do samochodu o godz 5 rano-horror.i dopraszam sie o kontrole jak jezdza kierowcy po zlikwidowani tras. Odpowiedz Link Zgłoś
wyjadacz_parkietuf Re: Lekkerland 09.07.09, 08:39 No tak: jednoznacznie z tego wynika, że naczelstwu nie zależy na niczym, po cóż więc było tak radykalnie zmieniać styl/sposób zarządzania? Czy LL to jakiś poligon doświadczalny dla pseudodyrektorów z ochronki? Czy WSZ prowadzi się tam warsztaty "jak rozwalić firmę w 500 dni"? Ciekawi mnie tylko jedno: po jakiego grzyba Zalewski & Co. porzucili tak dobrze prosperującą firmę.... Enert, piszesz, że nikogo nie interesuje styl pracy (w domyśle: zyski) - myślę więc, że należy zwijać żagle, bo tym bardziej nikogo nie interesuje status pojedynczego pracownika, choćby na najniższym szczeblu... Gość portalu: enert napisał(a): > nie zgadzam sie z toba-sygnaly ze dzieje sie zle w naszyn oddziale > dochodza do naczelstwa,ze sa likwidowane trasy juz 2-polecenia > naczelstawa,ze kierowcy jedzdza po 12-13 godz,naczelstwo tez wie ,ze > klienci nie dostaja towaru w dniu dostawy,tez naczelstwo wie!ze > przed objeciem funkcji przez obecnego kdc klienci mogli ustawiac > zegarki -jezeli chodzo o dostawy,zawsze o czasie!! a teraz????kcd > tnie koszty na wydre i chwali sie sukcesami na gorze.ph sie > wsiciekaja bo klienci nie dostaja towaru a im ucieka obrót-zapraszm > naczelstwo aby zobaczylo jak wyglada pakowanie towaru do samochodu o > godz 5 rano-horror.i dopraszam sie o kontrole jak jezdza kierowcy po > zlikwidowani tras. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 18:48 orientuje sie ktos ile ma placone wynajety od punktu ? albo jak to sie przeklada na koszty utrzymania pracownika przez Lekkerland a wynajecia kogos z wlasna dzialalnoscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik transpor Re: Lekkerland IP: 79.175.226.* 10.07.09, 16:44 18 zeta od punktu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Lekkerland IP: 212.106.31.* 10.07.09, 17:13 a jak te punkty wyglądają ? ,ile km?,ile można takich pkt w ciagu 8 godzin zrobić? i jak to się ma do kosztów?niech mi ktoś powie kto wie cos bardziej dokladnia . dzięki z gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 11.07.09, 17:35 Myślisz o robocie na własny rachunek i pytasz ile punktow mozna zrobic w 8 godzin??? Nie znam ŻADNEGO kuriera, przewoznika itp, ktory robi sobie po 8 godzin na wlasnym rachunku. Proszę nie rozśmieszaj nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Lekkerland IP: 212.106.19.* 12.07.09, 08:52 Doba ma 3 x po 8 godzin a te 8 godzin to taki punkt odniesienia dla orientacji.Pracujac 8 godzin wiesz ile zarobisz a jak będziesz miał nadgodziny to zarobisz więcej (tak bynajmniej powinno być ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik transpor Re: Lekkerland IP: *.cable.smsnet.pl 12.07.09, 12:59 robimy to po to, aby zapłacić Wam mniej, a nie więcej! Nadgodziny zapłacicie sobie sami. Dodatkowo przejmiecie koszty utrzymania pojazdów , koszt serwisu i paliwa.Zus, księgowa i podatki i Wasz problem czy, zrobicie market w 30 minut, czy w 3 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal long Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 17:39 ciekawe kierowniczku ile ty bys zrobił tych markietow Odpowiedz Link Zgłoś
wyjadacz_parkietuf Re: Lekkerland 13.07.09, 00:27 Wow! Jestem pod wrażeniem! Pewnie już przewoźnicy z całej Polski dobijają się do LL: "Weź mnie! Wybierz mnie!" No to sukcesu życzę.... ;-P Najlepsze jest to: "Wasz problem czy, zrobicie market w 30 minut, czy w 3 godziny." No tak, skoro LL nigdy nie umiało poradzić sobie z awizacjami w supermarketach, to najlepiej niech sami kierowcy staną na uszach, by rozładować się w sensownym czasie. Pewnie już wam się skończyły darmowe długopisy, nożyki czy breloczki na "gifty" dla bramowych, rampowych i wózkowych w marketach, no nie? ;-P Gość portalu: kierownik transpor napisał(a): > robimy to po to, aby zapłacić Wam mniej, a nie więcej! Nadgodziny zapłacicie so > bie sami. Dodatkowo przejmiecie koszty utrzymania pojazdów , koszt serwisu i pa > liwa.Zus, księgowa i podatki i Wasz problem czy, zrobicie market w 30 minut, cz > y w 3 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Lekkerland IP: *.99.192.213.cable.satra.pl 13.07.09, 07:44 Winszuje szczerości. Ciekawe co powiedziałby PIP czytając taką wypowiedż. Wyrabia ''pan kierownik'' dobrą markę firmie w środowisku pracy, pisząc takie ''rewelacyjne'' stwierdzenia. Tacy ludzie jak pan, sprowadzają ten kraj do niewolnictwa. Więc dzięki takim pomysłom, cofamy sie w rozwoju. Wiekszość firm dystrybucyjnych nie odczuwa kryzysu,poniewaz on głównie dotknie usługi, nie handel.LL jest dystrybutorem produktów, które będa sie sprzedawać.Może warto byłoby szukać oszczędności na wyzszych szczeblach, takich jakie między innymi ''pan''. Po co komuś płacic za głupotę,głównie takim, których wypowiedzi psują wizerunek tej firmy. Klienci równiez przeglądają te forum.Znam firmy które testowały takie rozwiązania i wszystkie wracaja do wlasnej dystrybucji. Więc po raz drugi winszuje....wypowiedzi,czyli.... doswiadczenia i.....''inteligencji'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: Lekkerland IP: *.elpos.net 13.07.09, 15:12 Jeżeli te 18zł za punkt to nie farmazon to każdy średnio rozgarnięty i znający podstawy matematyki pojdzie na kuroniowke a nie gibac za tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policzmy Re: Lekkerland IP: *.evo.ams.nl.leaseweb.com 15.07.09, 16:06 Policzylem ze maja z tego cos okolo 4-5tys zl po odjeciu kosztow paliwa.(przy zalozeniu 25punktow, a to sporadyczne przypadki) Na czysto pewnie wyjdzie okolo 2-2,5tys zl. Podejrzewam, ze dystrybutorzy , ktorym dostało sie długie i 'mało obsadzone' trasy gibaja za miske ryżu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weteran Re: Lekkerland IP: *.wiosenna.net 15.07.09, 17:47 ciekawe jak dla "zewnętrznych" będzie się układała współpraca z PH? Odpowiedz Link Zgłoś
wyjadacz_parkietuf Re: Lekkerland 15.07.09, 22:42 O! Właśnie, dobre pytanie ;-P Pewnie tak, że PHowiec i tak będzie zapingalał z towarem do swojego klienta, kiedy "zewnętrzny" się nie wyrobi.... Gość portalu: weteran napisał(a): > ciekawe jak dla "zewnętrznych" będzie się układała współpraca z PH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Lekkerland IP: 212.106.16.* 15.07.09, 18:32 doliczyleś przeglady. koszt auta , niespodziewane naprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policzmy Re: Lekkerland IP: *.kimsufi.com 15.07.09, 20:55 o tym wlasnie mowie! 2,5tys przy dobrym ukladzie punktow. Rzadko sie zdarza ich codziennie 25. Odjac koszty ksiegowej, samochodu itp itd robią za miche ryżu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANALIZUJACY Re: Lekkerland IP: *.wroclaw.vectranet.pl 21.07.09, 15:59 CISZA............................................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Lekkerland IP: *.219.51.87.dyn.user.ono.com 21.07.09, 21:44 wszyscy tak srają w majty, że każdy dyga się pisać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Górski [...] IP: *.cable.smsnet.pl 22.07.09, 11:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portalspozywczy.pl Re: Lekkerland IP: *.219.51.151.dyn.user.ono.com 27.07.09, 13:13 Polska spółka, międzynarodowego koncernu hurtowego Lekkerland AG & Co. KG osiągnęła w 2008 roku sprzedaż w wysokości 767 mln euro, co oznacza wzrost o 14,8 proc. w stosunku do poprzedniego roku, kiedy to przychody ze sprzedaży wyniosły 668 mln euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Lekkerland IP: 77.255.30.* 28.07.09, 20:47 albo jest tak dobrze wszystkim albo wszystcy są na urlopach że nic nie piszą ? czy może tak bardzo jesteśmy zapracowani że nie ma czasu pisać? pozdrawiam wszystkich na urlopach i tych po i tych przed Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugoletni klient Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 18:11 skandalicznie pospula sie jakość obsługi,towar nie dociera na czas,bywa ze nie dostaje go w danym dniu,albo kilka dni pozniej,po licznych skargach i tel.nic sie nie zmieniło,gdzie ta firma z tamtych lat???panowie dyrektorzy kto wam płaci za niszczenie tej firmy?jestem "starym klientem" i przeraza mnie dalsza współpraca z wami-czas zaczać wpsółpracowac z konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaskoczony klient Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 19:50 Niby nie ma sprzedazy na paragony (alkoholi)a jednak ,wlasnie otrzymalem fakture (także z pokwitowaniem KP że faktura ta została zaplacona)od kierowcy na wodeczke i piwko a towar powędrował "GDZIEŚ "w swiat. Podobno tak ustalałem z PH ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 21:49 To przeciez normalne, ze ph wystawia fakture na kogos bez jego wiedzy :) a paragony juz sa. A w jakim to miescie tak dlugo nie docieraja dostawy, przeciez teraz mamy okres wakacyjny i nie powinno byc z tym problemu ? Panie kliencie przedstawiciela pomeczyc troche to i sam przywiezie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 22:14 SOSNOWIEC . ludzie malo pisza ,bo wszyscy sie rozgladaja za inna robota,lada chwila sam pan zostanie panie sitko... na tym magazynie chyba ze warszawa wpadnie do sosnowca i panu pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urlopowicz Re: Lekkerland IP: *.219.51.115.dyn.user.ono.com 30.07.09, 15:30 Sosnowiec, co tam się dzieje u Was, prawda to ,że prywaciarz wykręcił 53tyś?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rajmundek Re: Lekkerland IP: *.torun.mm.pl 30.07.09, 19:19 chyba 53tyś.kilometrów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 20:39 SOSNOWIEC. Rajmundek?,to ty Rajmund,ten z ostatnich rolek?ladnie cie potraktowali... slyszales? Lysy sie zwolnil,zaraz i inni popedza w jego slady a pan sitko ... mieknie premie wyzsze obiecuje byle tylko linijki byly zrobione ,da raz ,dwa... a potem zegnaj gienia swiat sie zmienia , chlopaki naiwne i sie nabieraja a co u ciebie,prace juz znalazles? Odpowiedz Link Zgłoś
wyjadacz_parkietuf Re: Lekkerland 31.07.09, 01:08 To nie Mundek z Sosnowca. W domenie tego gościa jest "torun.mm.pl" a Rajmund jakby na to nie patrzeć do Piernikowa ma daleko ;-) Choć teraz wygrzewa się w Łebie, więc ma tam do nich bliżej niż z Siemek ;-) BTW: Łysy Dziargany się zwolnił? A Elvis jeszcze robi? Też miał podobno spingalać.... > SOSNOWIEC. Rajmundek?,to ty Rajmund,ten z ostatnich rolek?ladnie cie > potraktowali... slyszales? Lysy sie zwolnil,zaraz i inni popedza w jego slady a > pan sitko ... mieknie premie wyzsze obiecuje byle tylko linijki byly zrobione > ,da raz ,dwa... a potem zegnaj gienia swiat sie zmienia , chlopaki naiwne i sie > nabieraja a co u ciebie,prace juz znalazles? Odpowiedz Link Zgłoś
wyjadacz_parkietuf Re: Lekkerland 31.07.09, 01:13 Panie "dlugoletni", chyba Pan już dawno zakupów w LL nie robił, skoro teraz dopiero się zorientowałeś, że towar nie dojeżdża na czas ;-) Tak stan trwa już od dobrego roku z okładem.... Gość portalu: dlugoletni klient napisał(a): > skandalicznie pospula sie jakość obsługi,towar nie dociera na > czas,bywa ze nie dostaje go w danym dniu,albo kilka dni pozniej,po > licznych skargach i tel.nic sie nie zmieniło,gdzie ta firma z > tamtych lat???panowie dyrektorzy kto wam płaci za niszczenie tej > firmy?jestem "starym klientem" i przeraza mnie dalsza współpraca z > wami-czas zaczać wpsółpracowac z konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: długoletni Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 20:07 zakupy robie 2x tyg. na niemałe kwoty,dodam ze mam z-0,7% dla jasnosci,przypadkowo trafiłem na wasze forum jak równiez nie przypadkowo wypowiedziałem swoje uwagi.nie podoba mi sie forma i styl pracy waszej firmy,jeszcze pól roku temu bylo nie do pomyslenia,zeby towar nie dojechał a teraz jest to nagminne!!!nikt nie raczy poinformowac,ze towar nie wyjechał!narazam sie na koszty wydzwaniajac za swoja dostawa!mam tego dosc i jezeli sie to nie zmieni-konkurencja czeka;(zamowienia skladam z sentymentu u jedniej kobiety,chyba jedyna konkretna osoba w tej firmie)ciekawe czy w poniedzialek znów nie dostane towaru??? Odpowiedz Link Zgłoś
wyjadacz_parkietuf Re: Lekkerland 01.08.09, 00:27 Rozumiem, że rozmawiał Pan już w tej sprawie z Darkiem Galusem osobiście? Bo jeśli nie, to przepraszam za porównanie, ale zachowuje się Pan identycznie jak to stado ujadających anonimowych magazynierów i kierowców... długoletni napisał(a): > zakupy robie 2x tyg. na niemałe kwoty,dodam ze mam z-0,7% dla > jasnosci,przypadkowo trafiłem na wasze forum jak równiez nie > przypadkowo wypowiedziałem swoje uwagi.nie podoba mi sie forma i > styl pracy waszej firmy,jeszcze pól roku temu bylo nie do > pomyslenia,zeby towar nie dojechał a teraz jest to nagminne!!!nikt > nie raczy poinformowac,ze towar nie wyjechał!narazam sie na koszty > wydzwaniajac za swoja dostawa!mam tego dosc i jezeli sie to nie > zmieni-konkurencja czeka;(zamowienia skladam z sentymentu u jedniej > kobiety,chyba jedyna konkretna osoba w tej firmie)ciekawe czy w > poniedzialek znów nie dostane towaru??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugoletni Re: Lekkerland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 09:48 rozmawialem z dyr.d/s lgistyki,poprawilo sie na tydzien,do Prezesa nie dotarłem i nie chce docierac,sygnal byl,ze cos sie zlego dzieje- niejeden z mojej strony-we wtorek spotkanie z konkurencja:(Zauwazcie Panowie,ze to forum czytaja równiez klienci i nie przynosci Wam to chwaly) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wąski [...] IP: *.zamek.net.pl 28.06.09, 10:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wąskiego AAAA IP: *.wiosenna.net 30.07.09, 21:56 czy Ty umiesz coś napisac ,żeby tego nie usunęli. czy może u szewca terminowałeś ? będziemy jak BMW .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: AAAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 22:48 to nie on pisal ,jego nie bylo w tym czasie w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
wyjadacz_parkietuf Re: AAAA 31.07.09, 01:15 Chwila, z tego co widzę z poprzednich postów jakaś menda podszywa się zarówno za Wąskiego jak i za Adriana Pacholskiego. Ciekawe co to za pneumokok..... Gość portalu: tymczasowy napisał(a): > to nie on pisal ,jego nie bylo w tym czasie w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: AAAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 17:18 wlasnie tak ,ktos sie podszywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: AAAA IP: *.wiosenna.net 31.07.09, 23:01 a czy Wy "kurw." nie widzicie że te wielkie forum to o kant du.... rozbic można. cwaniaków nie brakuje jak jest się w grupie lub jest się anonimowym, mozna pisac do woli i co się chce,a w realu to taki cwaniak jest jak "rejent milczek", ogon pod siebie i .... resztę dopiszcie sobie sami. pozdrowienia z białego. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: AAAA IP: *.elpos.net 01.08.09, 14:37 Chyba pisane po spożyciu hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy wolnosc puka do lekkerlandu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 14:50 SOSNOWIEC.oj ubywa ludzi ubywa... kto nastepny zegna sie z ta wirma panowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: wolnosc puka do lekkerlandu IP: *.elpos.net 06.08.09, 16:43 ssij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: wolnosc puka do lekkerlandu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 21:12 myslalem majtasku ze masz wiecej rozumku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: wolnosc puka do lekkerlandu IP: *.elpos.net 07.08.09, 16:33 Pęto. I nie myśl za dużo kozaczku hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagłębie Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 10:47 Tak to prawda konkurencja na początek daje 2300 i premia. Co do tego papieru : zmień lekarza bo cie oszukuje. A towar planowo nie wyjechał gratuluje. Pozdrawiam i poetę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: IP: *.elpos.net 11.08.09, 15:57 Przepraszam, że pytam, ale jestem strasznie ciekaw gdzie tak dają? Co to za firma jak nie tajemnica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 10:46 SOSNOWIEC.czego od niego chcecie ...? przciez po tym jak traktuje ludzi widac ze szlify kierownicze zdobywal w biedronkach i tak jak pisalem wczesnie kolejni ludzie odchodza ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wino666 Re: IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.09, 21:15 ale wieje nedza w tym sosnowcu:( taka tam bida??? dopiero co dzwoinili do mnie z biura przyjdz pan na rozmowe na magazyniera a tu zarobi nikle, terror, przesladowania kierownictwa, najlepsi odchodza?? co sie dzieje w tej fili???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 20:40 co sie dzieje...? co sie dzieje...? KONCZY SIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: IP: *.elpos.net 21.08.09, 22:14 O jest i mój ulubieniec! A już myślałem, że cię nie ma. Co się kończy smyku? Lato? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 22:54 tak majtasku lato sie konczy i wyzysk lekkelrandu,przynajmniej w sosnowcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 23:13 chociaz gora znowu wyruchala tych na dole na nadgodzinach.LUDZIE CZY WY MACIE KLAPKI NA OCZACH,PRZECIEZ WY PRACUJECIE W CZYNIE SPOLECZNYM!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: IP: *.elpos.net 22.08.09, 14:48 Tymczasiu jak wszystko pójdzie dobrze to za tydzień będę w Sosnowcu. Dokładnie w okolicy ul.Kresowej. Nie uważasz, że jest to doskonała okazja do spotkania w realu? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: IP: *.elpos.net 22.08.09, 21:41 Ale co w celu tymczasiu, bo nie ogarniam? Jeżeli pytasz w jakim celu będę to odpowiem ci, że jadę na targi nowoczesnych technik inseminacyjnych ;), a jeżeli pytasz w jakim celu się spotkać to sam pisałeś, że się napinam w necie. Teraz chciałbym się ponapinać w realu hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejm Re: IP: 91.123.172.* 22.08.09, 21:51 aż mnie serce zabolało-chyba nie 12 wrze??a miałem siedzieć cicho::D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejm Re: IP: 91.123.172.* 22.08.09, 21:57 hmm chodziło mi oczywiście o przyszły weekend-jak tak to o ja się pisze na spotkanie po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczsowy Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 22:54 jak juz bedziesz w tym realu to nie zapomnij koszyka hehehe, po co ja z toba wlasciwie dyskutuje ? ,ojej chyba sie zmoczylem ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: IP: *.elpos.net 23.08.09, 15:22 Oj ty małorozgarnięty tymczasiu skad w tobie tyle agresji? Miło widzieć kolege szejma. 12.09 to nie da rady, ale na bank 10.10.09 ;) Mam nadzieje, ze wiesz ocb. Myślę, że droga będzie wiodła przez Lbn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 15:24 fakt,moze sie troszke zdnerwowalem ale tylko troszke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hita - czi Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 17:12 Straszna cisza nastala ostatnio, moze uda mi sie sklonic Was do dyskusji. W mojej filii pojawila sie ANKIETA dla pracownikow, na temat poszanowania przez przelozonego i sama firme. Jestem ciekaw jak szeroko zostalo to rozpropagowane w Waszych filiach i co o tym sadzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolencjo Re: IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.09, 20:13 kolego te ankiety to jedna wielka sciemka po co się produkować jak i tego nikt nie przeczyta chcą pokazać że się interesują relacjami między nami a nimi , a i tak nic z tego nie będzie. Przecież od dawna zle się dzieje w różnych filiach i co ? zero reakcji zadowoleni że się toczy że kierownicy trzymają wszystko w ryzach a nami się już nie interesują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: IP: *.elpos.net 31.08.09, 20:18 Ów plebiscyt, o którym kolega pisze wywołał na wschodzie wielkie poruszenie. Ludzie już w nocy zajmowali kolejkę pod siedzibą filii, aby móc jak najszybciej wypełnić swój pracowniczy obowiązek. Niestety wystąpiły pewne problemy, ponieważ zabrakło kart z ankietą. Na zebranych padł blady strach, ponieważ przerwa trwała niepokojąco długo. Na szczęście było to tylko spowodowane tym, iż xero długo się grzało. Już po chwili na twarzach zebranych pojawił się wyraz ulgi i z uśmiechem, raźno przystąpiliśmy do dalszego wypełniania ankiety. Z tego co wiem frekwencja wyniosła 114%. Nie jest źle, ale zawsze mogło być lepiej! Wspólnie złożyliśmy deklarację, że przy następnym tego typu przedsięwzięciu postaramy się osiągnąć frekwenjcję na poziomie 150% !!! Zarząd może polegać na naszym robotniczym słowie! Ps tymczasiu, tak cie wyglądałem w sobotę na Kresowej, a ty się jednak nie ujawniłeś. Nieładnie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejm Re: IP: 91.123.172.* 31.08.09, 21:09 Ja niestety też nie mogłem wyjść na peron i pozdrowić kolege(ów)ze wschodu:D.Na usprawiedliwienie powiem,że zatrzymało mnie poważne zebranie firmowe(pozdro dla zebranych tego dnia!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: IP: *.elpos.net 01.09.09, 16:41 Dobrze, że nie wychodziłeś na peron bo podróżowaliśmy autami:) No i nie przez Lbn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasowy Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 08:56 przepraszam kolege majtaska ze go zawiodlem i chcialem powiedziec ze zawieszam swoja dzialalnosc na tym forum, moje udreki z lekkerlandem juz zakonczone nie tyram w tym balaganie od jakiegos czasu, co lepsi koledzy tez sie juz pozwalniali , w sosnowcu zostaly juz tylko same wazelinki i ci co musza ...TAK WIEC ZEGNAM I POZDRAWAM WSZYSTKICH W MIARE NORMALNYCH A KOLEGE MAJTASKA W SZCZEGOLNOSCI -THE END- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzetarteMajtki Re: IP: *.elpos.net 01.09.09, 16:44 Wielki dystrybutor niech tak się nie denerwuje i nie wydzwania do A, bo to co dzisiaj tobie nawinąłem to ponoć farmazon. Przynajmniej na chwilę obecną.... Odpowiedz Link Zgłoś
funkad Re: 02.09.09, 08:52 A co tam na północy słychać? Nic nie piszą koledzy z Gdańska Torunia lub Szczecina... Tak dobrze u was, czy już się pozwalniali wszyscy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malylong Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 19:57 w gdansku jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondensator:) Re: IP: 188.33.136.* 02.09.09, 20:23 Swego czasu tak się tam pracowało, a teraz to nie wiem, spytajcie kolegów po fachu :) www.youtube.com/watch?v=HKLd0ZPIDgI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franko Re: IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.09, 19:16 podobno odbywają się imprezy integracyjne czy ktoś był już na takiej imprezie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LL Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 22:45 Jak cie zaprosza to sie dowiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frykoś Re: IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.09.09, 23:43 odbywaja się ale potem lojalnie zwalniają Odpowiedz Link Zgłoś
wyjadacz_parkietuf Re: Imprezy intergacyjne - ROTFL! 20.09.09, 12:32 hehe! Tak to było jeszcze kilka lat temu, teraz sam możesz zgadać się z kumplami po robocie na browara ew. w sobotę grill na działce ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzz Re: Imprezy intergacyjne - ROTFL! IP: *.lekkerland.pl 07.12.09, 08:24 aaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONTROLER Re: IP: *.olsztyn.mm.pl 15.09.09, 21:21 A w Olsztynie to do dziś magazynierzy tak pracują :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOMIL OLSZTYN Re: IP: *.olsztyn.mm.pl 20.09.09, 21:36 MILO Olsztyn małe było i na ul Towarowej się mieściło.Kilku ludków tam pracowało i o własny cień się zabijało.Potem doszło kilku nowych młodych prężnych i gotowych.Przyszła zmiana z magazynku na magazyn doszło znowu kilka twarzy.Filia prężną się zrobiła konkurencję MIWO wykupiła!Ludzie zmiany się wystraszyli szeregi DICA i POLSKIEGO TYTONIU zasilili......C.D.N! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOMIL OLSZTYN Re: IP: *.olsztyn.mm.pl 21.09.09, 20:57 Filia prężną się zrobiła. Zysk i obrót duży miała i do góry się wspinała.I dla innych wzorem była Izabela tam rządziła.Sprzedaż Olsztyn-Gdańsk już połączyli razem jak rodzina byli.Integrację sobie kilka razy tam zrobili wódkę wino razem pili.Nad sprzedażą ręką pewną czuwał Lechu pełną gębą.W-wa szybko zrozumiała że się Lesiu nie nadawał.Lesia już nam zdegradowali na magazyn go wysłali.W w-wie też nadeszły zmiany i z margaryn zatrudniali.Zatrudnili nam Grzegorza, Grzesia wszyscy już poznali jakie on miał wizje plany kto przypuszczał że nam sprzedaż w mig rozwali.W W-wie starą gwardię rozbolała głowa i zwolniła się połowa.Kilku jeszcze pozostało lecz roboty już szukało.Przyszli młodzi i wspaniali magazyny rozwalali.Olsztyn również rozwalili i 20-u wyrzucili. A po roku chyba całym i do Izy się dobrali.Ona cięty język miała w kaszę młodym dmuchać se nie dała.Szybko sobie radę dała dyrektorem już została i klientów dla LL zabierała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOMIL OLSZTYN Re: IP: *.olsztyn.mm.pl 22.09.09, 21:08 Wszyscy bajkę przeczytali fili mojej jeszcze nie poznali? A więc pierwszy Tomasz się nazywa jego Domel to jest ksywa.Potem Michał chafciarz jego nazywamy no i Tomek gruby bardzo.Paweł Jarek prywaciarze siebie nazywają oni sklep na kołach mają.No i Łoś tak Roberta nazywają on i wszyscy siły sprzedaży przedstawiają.Fakturzystki mamy trzy, Grażyna, Gosia no i Jola ty.Piotr najdłużej tu pracuje kierownictwem się zajmuje.Magazynir Paweł fili w nocy nam pilnuje rano jeżdzi wózkim i towar ładuje.MICHAŁ HEIEK GRZEŚ i JUREK kierowcami są Daniel skoczek chyba? każdy z nich po 10 godzin w firmie dyma.Teraz wszyskich znacie jutro resztę przeczytacie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admjnistracyjna Re: IP: *.lekkerland.pl 23.09.09, 18:43 Myśl na dziś!Postępujemy lojalnie zwalniamy lokalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: administracyjna Re: IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.09.09, 22:34 poeta konkrety bo lojalnie ostrzegam...vs.i.kd.weźcie się solidarnie skrzyknijcie i zróbcie z tym burdelem..... rozpierduchę ,magazynierzy też a z reszto nie tylko w Olsztynie ale w całym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
wyjadacz_parkietuf Re: 22.09.09, 18:48 > Nad sprzedażą ręką pewną czuwał Lechu pełną gębą.W-wa szybko > zrozumiała że się Lesiu nie nadawał.Lesia już nam zdegradowali na > magazyn go wysłali Pozdrowienia dla Lecha - działał prężnie w Sosnowcu, potem dzięki "Carycy Katarzynie" wyekspediowano go karne na Północ. Widać, że to jeden z nielicznych "proludzkich" kierowników, no ale cóż... Wierchuszka niezadowolona była z tego nazbyt bratania się z pospólstwem, czego i Lechu nad Bałtykiem i dalszych: Warmii i Mazurach doświadczył.... Odpowiedz Link Zgłoś