scarface22 19.03.07, 12:38 jak znalezc prace dla kogos takiego jak ja: -leniwy -niemabitny -niepunktualny -chcacy duzo zarabiac przy malym nakladzie jest taka praca gdziekolwiek? do Sejmu niestety tez trzeba sie narobic (by sie dostac) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Głupek Re: praca dla nierobów IP: *.ilabs.pl 19.03.07, 13:55 Jestem taki sam nierón, który cegły nie uniesie, pasożytuje na odzinie już kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leń patentowany Re: praca dla nierobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 14:35 No właśnie jak to jest z tą pracą? Tylko na budowie w Polsce jest podobno praca. Problem w tym, że ja się na budowę nie nadaję. Poszukuję natomiast pracy łatwej lekkiej i przyjemnej. I co najważniejsze bardzo dobrze płatnej. Nie może ona oczywiście trwać dłużej niż 3-4 godziny dziennie bo się szybko nudzę. Życie jest krótkie i tyle przyjemności dookoła, że szkoda siedzieć całymi dniami w pracy. Idealnie by mi pasowało bycie milionerem i dochód pasywny z aktywów. Niestety nie jestem milionerem. Co robić? Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leń patentowany Re: praca dla nierobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 14:42 Jakoś nie wyobrażam sobie w jaki sposób miałbym znaleźć wspólny język z "kolegami" z budowy??? Te wąsate mordy z brudnymi łapskami i oddechem przesiąkniętym wczorajszym tanim wińskiem....fuj. A może tak 100 osób z tego forum wpłacałoby co miesiąc na moje konto po 100 zł i problem miałbym z głowy? Zgadzacie się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leń patentowany Re: praca dla nierobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 14:44 Dobra, może być po 30 zł.... Co to dla Was? Pryszcz... Ok??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: praca dla nierobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 10:42 Jedz do Anglii na budowy i przejmij tam styl pracy angielskich kolegow - zazwyczaj urzadzaja oni sobie przerwy na prace miedzy herbatkami a nie na odwrot. Troche przesadzam, ale tylko troche:) Odpowiedz Link Zgłoś
sprzedawca83 Re: praca dla nierobów 22.03.07, 10:32 z checia się dowiem, gdzie jest taka praca. W pełni cię popieram, życie jest za krótkie na siedzenie w robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f. Re: praca dla nierobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 18:23 do Sejmu? przykro mi to mówić, ale ostatnio mówili w wiadomościach że do kancelarii przestali zatrudniać polaków, a zaczęli Niemców...widać uznali że mimo 15% bezrobocia nie ma już u nas osób potrafiacych ładnie pisać po polsku, więc szukaja takich osób za granicą...:| ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieudacznik Re: praca dla nierobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 18:34 Nierób z definicji nic nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: praca dla nierobów 19.03.07, 19:01 Na kazde takie miejsce jest pewnie kilkadziesiat milionow chetnych. W rezultacie jest to niepraktyczne- trzeba sie bardzo natrudzic, zeby sie moc obijac i dobrze na tym zarabiac. Koszty przewazaja nad korzysciami. Odpowiedz Link Zgłoś
racz31 Re: praca dla nierobów 22.03.07, 11:21 Najlepszy pomysł to ukraść milion dolarów i zalożyć lokate rentierską oraz kupić mieszkanie lub mieszkania pod wynajem. Wtedy co miesiąc jest dochód pasywny a my siedzimy na d.....i nic nie robimy hahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: praca dla nierobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 12:40 Proponuję umieścić ogłoszenie w prasie: "Podejmę pracę. Wymagania: - Wynagrodzenie: 5-10 000 PLN/mc - Wykształcenie: najlepiej żadne - Minimalny zakres obowiązków, - Samochód służbowy, laptop, etc. - Biegła znajomość języka polskiego wmowie i piśmie, - Łózko wodne mile widziane. Skontaktuję się tylko z wybranymi firmami." Może ktoś się zgłosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co jest malutka? Re: praca dla nierobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 15:18 pracodawcy wpisujcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajcarz Re: praca dla nierobów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.03.07, 11:50 tez takiej szukam Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: praca dla nierobów 24.03.07, 12:07 taaaa najlepsza praca to taka żeby ręce i głowa spokój miały tez bym taka chciał Odpowiedz Link Zgłoś