Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca dla nierobów

19.03.07, 12:38
    jak znalezc prace dla kogos takiego jak ja:

-leniwy
    -niemabitny
    -niepunktualny
    -chcacy duzo zarabiac przy malym nakladzie

jest taka praca gdziekolwiek? do Sejmu niestety tez trzeba sie narobic (by sie
    dostac)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Głupek Re: praca dla nierobów IP: *.ilabs.pl 19.03.07, 13:55
        Jestem taki sam nierón, który cegły nie uniesie, pasożytuje na odzinie już
        kilka lat.
        • Gość: leń patentowany Re: praca dla nierobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 14:35
          No właśnie jak to jest z tą pracą? Tylko na budowie w Polsce jest podobno
          praca. Problem w tym, że ja się na budowę nie nadaję.

Poszukuję natomiast pracy łatwej lekkiej i przyjemnej. I co najważniejsze
          bardzo dobrze płatnej. Nie może ona oczywiście trwać dłużej niż 3-4 godziny
          dziennie bo się szybko nudzę. Życie jest krótkie i tyle przyjemności dookoła,
          że szkoda siedzieć całymi dniami w pracy.

Idealnie by mi pasowało bycie milionerem i dochód pasywny z aktywów.
          Niestety nie jestem milionerem.

Co robić? Pomóżcie!
          • Gość: leń patentowany Re: praca dla nierobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 14:42
            Jakoś nie wyobrażam sobie w jaki sposób miałbym znaleźć wspólny język
            z "kolegami" z budowy??? Te wąsate mordy z brudnymi łapskami i oddechem
            przesiąkniętym wczorajszym tanim wińskiem....fuj.

A może tak 100 osób z tego forum wpłacałoby co miesiąc na moje konto po 100 zł
            i problem miałbym z głowy? Zgadzacie się?

• Gość: leń patentowany Re: praca dla nierobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 14:44
              Dobra, może być po 30 zł....
              Co to dla Was? Pryszcz...

Ok???
            • Gość: Gosc Re: praca dla nierobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 10:42
              Jedz do Anglii na budowy i przejmij tam styl pracy angielskich kolegow -
              zazwyczaj urzadzaja oni sobie przerwy na prace miedzy herbatkami a nie na
              odwrot. Troche przesadzam, ale tylko troche:)
          • sprzedawca83 Re: praca dla nierobów 22.03.07, 10:32
            z checia się dowiem, gdzie jest taka praca. W pełni cię popieram, życie jest za
            krótkie na siedzenie w robocie.
      • Gość: f. Re: praca dla nierobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 18:23
        do Sejmu?

przykro mi to mówić, ale ostatnio mówili w wiadomościach że do kancelarii
        przestali zatrudniać polaków, a zaczęli Niemców...widać uznali że mimo 15%
        bezrobocia nie ma już u nas osób potrafiacych ładnie pisać po polsku, więc
        szukaja takich osób za granicą...:|

;)
      • Gość: nieudacznik Re: praca dla nierobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 18:34
        Nierób z definicji nic nie robi.
      • 0tdr0 Re: praca dla nierobów 19.03.07, 19:01
        Na kazde takie miejsce jest pewnie kilkadziesiat milionow chetnych. W rezultacie
        jest to niepraktyczne- trzeba sie bardzo natrudzic, zeby sie moc obijac i dobrze
        na tym zarabiac. Koszty przewazaja nad korzysciami.
        • racz31 Re: praca dla nierobów 22.03.07, 11:21
          Najlepszy pomysł to ukraść milion dolarów i zalożyć lokate rentierską oraz
          kupić mieszkanie lub mieszkania pod wynajem. Wtedy co miesiąc jest dochód
          pasywny a my siedzimy na d.....i nic nie robimy hahahahahahahah
      • Gość: jano Re: praca dla nierobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 12:40
        Proponuję umieścić ogłoszenie w prasie:

"Podejmę pracę. Wymagania:
        - Wynagrodzenie: 5-10 000 PLN/mc
        - Wykształcenie: najlepiej żadne
        - Minimalny zakres obowiązków,
        - Samochód służbowy, laptop, etc.
        - Biegła znajomość języka polskiego wmowie i piśmie,
        - Łózko wodne mile widziane.
        Skontaktuję się tylko z wybranymi firmami."

Może ktoś się zgłosi.

• Gość: co jest malutka? Re: praca dla nierobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 15:18
          pracodawcy wpisujcie się
      • Gość: jajcarz Re: praca dla nierobów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.03.07, 11:50
        tez takiej szukam
        • cover_wielki Re: praca dla nierobów 24.03.07, 12:07
          taaaa najlepsza praca to taka żeby ręce i głowa spokój miały
          tez bym taka chciał
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka