Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w "aegon"-kilka pytań

IP: *.crowley.pl 27.05.07, 20:45
    Witam! mam kilka pytań dotyczacych pracy w firmer "aegon"
    na jakich zasadach przyjmuja, jakie zarobki, czy praca mobilna?
    jak pozyskuja klientów.
    znajomy bardzo mnie namawia, ale nie jestem zbyt przekonana, bede wdzieczna za
    jakies informacje.
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: kika Re: praca w "aegon"-kilka pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 13:21
        Ja również proszę o jakieś info na temat pracy w tej firmie
      • Gość: zła baba Ludzie myślcie troche !!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 14:17
        szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=aegon&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=23&poz=0&A_szukaj=tres
        c&zywe=2
        • Gość: zła baba Re: Ludzie myślcie troche !!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 14:20
          szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=aegon&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=23&poz=0&A_szukaj=tres
          c&zywe=2&x=9&y=8
          • Gość: mimi Re: Ludzie myślcie troche !!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 31.05.07, 20:57
            myśl Ty, jak nie umiesz linków wklejac "zła babo", niech zyje zyczliwośc:(
            • Gość: kika Re: ma ktoś doświadczenie w ww. kwestii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:28
              A poza tym pod podanym linkiem nie ma żadnych merytorycznych wypowiedzi. Więc
              daruj sobie...
              • Gość: Comar Re: ma ktoś doświadczenie w ww. kwestii? IP: *.c28.msk.pl 14.09.07, 21:01
                Ja również chciałbym poznać odpowiedzi na zadane pytania, odnosnie stanowiska
                specjalisty ds. funduszy inwestycyjnych. Na forum nic nie znalazłem sensownego.
                Głównie interesuje mnie kwestia mobilności i tego, co składa się na zarobek
                (wiadomo, że jest prowizja.. ale czy jest jakaś stała, pewna część płacy?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka