Gość: rabbit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 09:18 Witam, czy ktoś zna firmę Rolnik? Jakie są warunki pracy i zarobki PH ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Flay Co Praca PH w Firmie ROLNIK IP: *.centertel.pl 04.04.08, 09:38 Pracuje w tej firmie, lecz nie jestem zadowolony z kasy jaką tutaj zarabiam, atmosfera jest ok. Ale zależy to taż chyba od regionu na jaki startujesz, ja pracuje w Malopolskim i jest pozytywnie. Jak wszędzie presja na wynik, ale to jeszcze można przeboleć, Tak kasa nie daje spokoju, troche jej malo dają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabbit Re: Praca PH w Firmie ROLNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 10:38 ok to widziałem cie prawdopodobnie w krakowie jeździsz czerwoną fabią combi? A ile można zarobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flay Co Re: Praca PH w Firmie ROLNIK IP: *.centertel.pl 04.04.08, 11:05 Zgadza sie jeżdżę fabią combi, a co do zarobków to niewiem ile zaproponują nowemu. Ja nie wyciągam zawrotnej sumy, ok. 2800zl na rękę, zalezy tez od miesiąca. Strasznie irytuje mnie fakt iż tak cienko placą. A są firmy które placa przedstawicielom znacznie lepiej. A przeciez odwalam ogromny kawal roboty!. Pracuje tak samo ciężko jak przedstawiciele w innych firmach a zarabiam żenująco malo. Ale cóż, może nadszedl czas zmienić firmę. Zobaczymy. Powodzenia. Jeżeli interesuje cię ta firma możesz próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabbit Re: Praca PH w Firmie ROLNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 13:03 NO tak a koordynuje pan Jacek K. A powiedz mi robisz sieci detale czy hurt? Ile masz punktów na dzień? podam ci maila bo szczerze to myślałem o tej firmie i o Tenczynek jak również Jago-mrożonki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flay co Re: Praca PH w Firmie ROLNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 17:25 mój email to jakub.k@rolnik.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
portobello_belle Re: Praca PH w Firmie ROLNIK 04.04.08, 17:29 Rolnik robi zaje.ista kapuste kiszona w sloikach - kupuje w polskich sklepach w Irlandii. Ogorki tez sa niezle. Przekazcie górze, zeby trzymali fason, bo Wyspy Rolnika kochaja ;). Tyle na ten temat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flay Co Dlaczego podszywasz się podemnie??????????? IP: *.centertel.pl 04.04.08, 18:16 Nie masz wlasnej osobowości??. tylko to potrafisz???. Radzę częściej wychodzić z domu i nie bać sie ludzi. Spróbój. Może ci sie uda choc raz byc sobą. Wkurzają mnie typy podszywające się pod innych. Prawdziwe szczury!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabbit Re: Dlaczego podszywasz się podemnie??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 18:23 dziekuje za maila.Jednak nie rozumiem twojego ostatniego wątku o podszywaniu.Co to znaczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabbit Re: Praca PH w Firmie ROLNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 10:36 Zastanawiam sie czy startować do Rolnika czy do Tenczynka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flay Co Re: Praca PH w Firmie ROLNIK IP: *.centertel.pl 07.04.08, 11:02 Pracowaleś jako PH w jakiejs innej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabbit Re: Praca PH w Firmie ROLNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 10:41 Pracuje obecnie jako przedstawiciel duńskich maszyn na Polskę Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz2983 Re: Praca PH w Firmie ROLNIK 05.04.08, 19:29 Nie wiem jakie sa zarobki ale Rolnik robi dobre produkty. Smaczne. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph Re: Praca PH w Firmie ROLNIK IP: *.chello.pl 05.04.08, 20:13 uważam ze ph powinien zarabiac ponad 3 netto bo inaczej to naprwde nie ma sensu jeszcze w spozywce tam jest chyba najwieksza użerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manieck Re: Praca PH w Firmie ROLNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 21:55 Ale ogórki lepsze ma Krakus, zdecydowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś