Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zarobkiw Lukas Banku

IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 22:52
    ile można zarobić w Lukas Banku w dziale obsługi klienta
    Obserwuj wątek
      • Gość: Katarina Re: zarobkiw Lukas Banku IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.10.03, 15:23
        Nie licz na wiele-800 zl. brutto
        • Gość: lusia Re: zarobkiw Lukas Banku IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 15:54
          Pracujesz może wtym banku??
          Jak tam wyglada praca??
        • Gość: corgan Re: zarobki w Lukas Banku IP: *.chello.pl 05.10.03, 18:04
          ILE?????????????????

Nie jestem bankowcem, choc kiedys chcialem byc, ale koniec koncow ze nie
          dostałem sie do Akademii Ekonomicznej. I chyba Bog czuwal nade mna, ze sie nie
          dostalem. W sumie studiow tez nie skonczylem. Ale zarabiam 2000 netto i uwazam,
          ze to srednio.

To wychodzi jakies 20 zl dziennie o ile kojarze :) ale przeciez trzeba cos
          zjesc i za co miec sie ubrac... O rachunkach nie wspominajac. Czy ktos w tym
          banku jest poyebany????????????????
          • Gość: Katarina Re: zarobki w Lukas Banku IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.10.03, 22:22
            Nieżle zarabiasz jak na Lukasa-ja zarabiam 800 brutto + marna premia, ale
            pracuje od niedawna. A ty jak dlugo tam pracujesz? Moze na kierowniczym
            stanowisku?
            • Gość: corgan Re: zarobki w Lukas Banku IP: *.chello.pl 07.10.03, 00:45
              nie, nie... ja nie pracuje w Lukasie. Tylko ja i moja matka wzielismy tam
              kredyt. Odsetki maja niezle wiec myslalem, ze ludzie choc tam spoko zarabiaja.

Ja pracuje jako informatyk/grafik/webdesigner w takiej agencji reklamowej w
              Warszawie. Kiedys chcialem pracowac w banku, bo myslalem, ze to fajna sprawa
              itp. ale jakos dziekuje opatrznosci ze czuwala nade mna i bankowcem nie
              zostalem :))
              • Gość: PP Re: zarobki w Lukas Banku IP: 195.205.240.* 07.10.03, 10:47
                Ja skończyłem bankowość..i mocno tego załuję, jak szukałem pracy, to raz że jej
                niegdzie nie było (brak doświadczenia), a jak było to za 800 zł. Jak bym chciał
                tyle zarabiać to bym nie studiował tylko został sprzedawcą w sklepie ( i pewnie
                bym więcej zarabiał i był bardzie zadowolony)...
                Na szczęscie udało mi się przebranżowić (kolejne studia), i teraz pracuje w
                innej gałęzi gospodarki i zarabiam kilka razy tyle (na okresie próbnym miałem
                2500 :))
                Pozdrawiam wszystkich i radzę, nie dajcie się wrobić w bank..no chyba że
                jesteście tam dyrektorem.
                • Gość: Katarina Re: zarobki w Lukas Banku IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.10.03, 10:51
                  Święta prawda-popieram w całej rozciągłosci:))))
                • marecki26 Re: zarobki w Lukas Banku 08.10.03, 09:22
                  Gość portalu: PP napisał(a):

> Ja skończyłem bankowość..i mocno tego załuję, jak szukałem pracy, to raz że jej
                  >
                  > niegdzie nie było (brak doświadczenia), a jak było to za 800 zł. Jak bym chciał
                  >
                  > tyle zarabiać to bym nie studiował tylko został sprzedawcą w sklepie ( i pewnie
                  >
                  > bym więcej zarabiał i był bardzie zadowolony)...
                  > Na szczęscie udało mi się przebranżowić (kolejne studia), i teraz pracuje w
                  > innej gałęzi gospodarki i zarabiam kilka razy tyle (na okresie próbnym miałem
                  > 2500 :))
                  > Pozdrawiam wszystkich i radzę, nie dajcie się wrobić w bank..no chyba że
                  > jesteście tam dyrektorem.

No nie przesadzajmy, ja zaraz po studiach dostalem w banku 4.500 PLN (2 lata temu)
      • Gość: Aneta Re: zarobkiw Lukas Banku IP: *.acn.waw.pl 08.10.03, 11:21
        Mnie zaproponowano 900 zł na pół etatu i 1800 na cały etat.
        Wiem od nowoprzyjętych kolegów, ze im również zaproponowali dokładnie takie
        same stawki - bez względu na to, czy mieli wcześniej doświadczenie czy nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka