Gość: lusia IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 22:52 ile można zarobić w Lukas Banku w dziale obsługi klienta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Katarina Re: zarobkiw Lukas Banku IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.10.03, 15:23 Nie licz na wiele-800 zl. brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: zarobkiw Lukas Banku IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 15:54 Pracujesz może wtym banku?? Jak tam wyglada praca?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Re: zarobki w Lukas Banku IP: *.chello.pl 05.10.03, 18:04 ILE????????????????? Nie jestem bankowcem, choc kiedys chcialem byc, ale koniec koncow ze nie dostałem sie do Akademii Ekonomicznej. I chyba Bog czuwal nade mna, ze sie nie dostalem. W sumie studiow tez nie skonczylem. Ale zarabiam 2000 netto i uwazam, ze to srednio. To wychodzi jakies 20 zl dziennie o ile kojarze :) ale przeciez trzeba cos zjesc i za co miec sie ubrac... O rachunkach nie wspominajac. Czy ktos w tym banku jest poyebany???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarina Re: zarobki w Lukas Banku IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.10.03, 22:22 Nieżle zarabiasz jak na Lukasa-ja zarabiam 800 brutto + marna premia, ale pracuje od niedawna. A ty jak dlugo tam pracujesz? Moze na kierowniczym stanowisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Re: zarobki w Lukas Banku IP: *.chello.pl 07.10.03, 00:45 nie, nie... ja nie pracuje w Lukasie. Tylko ja i moja matka wzielismy tam kredyt. Odsetki maja niezle wiec myslalem, ze ludzie choc tam spoko zarabiaja. Ja pracuje jako informatyk/grafik/webdesigner w takiej agencji reklamowej w Warszawie. Kiedys chcialem pracowac w banku, bo myslalem, ze to fajna sprawa itp. ale jakos dziekuje opatrznosci ze czuwala nade mna i bankowcem nie zostalem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: zarobki w Lukas Banku IP: 195.205.240.* 07.10.03, 10:47 Ja skończyłem bankowość..i mocno tego załuję, jak szukałem pracy, to raz że jej niegdzie nie było (brak doświadczenia), a jak było to za 800 zł. Jak bym chciał tyle zarabiać to bym nie studiował tylko został sprzedawcą w sklepie ( i pewnie bym więcej zarabiał i był bardzie zadowolony)... Na szczęscie udało mi się przebranżowić (kolejne studia), i teraz pracuje w innej gałęzi gospodarki i zarabiam kilka razy tyle (na okresie próbnym miałem 2500 :)) Pozdrawiam wszystkich i radzę, nie dajcie się wrobić w bank..no chyba że jesteście tam dyrektorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarina Re: zarobki w Lukas Banku IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.10.03, 10:51 Święta prawda-popieram w całej rozciągłosci:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marecki26 Re: zarobki w Lukas Banku 08.10.03, 09:22 Gość portalu: PP napisał(a): > Ja skończyłem bankowość..i mocno tego załuję, jak szukałem pracy, to raz że jej > > niegdzie nie było (brak doświadczenia), a jak było to za 800 zł. Jak bym chciał > > tyle zarabiać to bym nie studiował tylko został sprzedawcą w sklepie ( i pewnie > > bym więcej zarabiał i był bardzie zadowolony)... > Na szczęscie udało mi się przebranżowić (kolejne studia), i teraz pracuje w > innej gałęzi gospodarki i zarabiam kilka razy tyle (na okresie próbnym miałem > 2500 :)) > Pozdrawiam wszystkich i radzę, nie dajcie się wrobić w bank..no chyba że > jesteście tam dyrektorem. No nie przesadzajmy, ja zaraz po studiach dostalem w banku 4.500 PLN (2 lata temu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: zarobkiw Lukas Banku IP: *.acn.waw.pl 08.10.03, 11:21 Mnie zaproponowano 900 zł na pół etatu i 1800 na cały etat. Wiem od nowoprzyjętych kolegów, ze im również zaproponowali dokładnie takie same stawki - bez względu na to, czy mieli wcześniej doświadczenie czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś