mar10 21.07.04, 07:17 Czy w Mielcu jest jakiś klub Górski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turysta77 Re: Góry 21.07.04, 22:20 Mielecki Klub Górski „Carpatia” jest oddziałem Polskiego Towarzystwa Tatrzańskiego. W najbliższym czasie organizują rajd w tzw. worku bieszczadzkim” (7-8 sierpnia) . Mają też swoją stronkę ale tylko podstawowe informacje „reszta w budowie”. www.carpatia-mielec.ptt.org.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mar10 Re: Góry 22.07.04, 07:00 Witam. Też doszedłem że jest. Podobno na ulicy Zapolskiej, w piwnicznych bunkrach. Czy nie wie pan czy ciężka droga jest na szczyt Jagniecy, z Zielonego plesa? Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
turysta77 Re: Góry 25.07.04, 14:43 Niestety nie byłem tam. Wg J.Nyki „trudności niewielkie, na paru odcinkach ekspozycja. Odległość 2,5 km różnica wzniesień 680 m . Szlak otwarty od 16 czerwca do 31 października.” Ale pamiętaj że do schroniska nad Zielonym Stawem Kieżmiarskim też jest spory kawałek. Najlepiej chyba zaczynać „od przystanku Biała Woda” między Matlarami a Kieżmiarskim Żłobem. Przesyłam też emalię z zdjęciami z internetu: widok ze szczytu i schronisko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś