Dodaj do ulubionych

Dyskoteka !!!!!!!!

14.10.06, 10:10
Czemu w Mielcu nie ma dyskoteki gdzie grali by disco lata 70/80 i zeby przecietna wieku była 25 lat i wiecej. Nie wieze ze nie było by klienteli :)
Obserwuj wątek
    • edwart123 Re: Dyskoteka !!!!!!!! 14.10.06, 16:41
      Bo Mielec to dziura, i taka jest prawda :(((((
      • loginn99 Re: Dyskoteka !!!!!!!! 15.10.06, 18:31
        Sam jesteś "dziura" .Mam grubo ponad 25 lat i od czasu do czasu bywam w
        PAPILONIE .W soboty często graję taką muzę (zależy jaki jest akurat
        didżej ).Mozna poszaleć do 04 rano .
        • kika261 Re: Dyskoteka !!!!!!!! 15.10.06, 21:59
          a oprócz ciebie same 15 i 16-latki:-)
          • loginn99 Re: Dyskoteka !!!!!!!! 15.10.06, 23:05
            Jakoś mi to nie przeszkadza ,wręcz przeciwnie (czuję wsobie taki
            POWER!!).Jeżeli jast fajna ekipa (kumple),dobra muza to i małolaty mogą
            być .Szczególnie że dziewczyny są naprawdę ładne.
        • wojciechp1982 Re: Dyskoteka !!!!!!!! 15.10.06, 22:46
          W sobote bywam bardzo zadkow papilonie bywalem w niedziele fajna muz atowarzystwo zywa kapela gra ale to jest w niedziele a w poniedzilek do pracy ludzi ida takw iec to nie jest rozwiazanie. A co do sredniej wieku grubo ponizej 20 tak wiec dalej nie to co trzeba
          • yapkovitz Re: Dyskoteka !!!!!!!! 16.10.06, 08:03
            Prawda jest okrutna, ale na postawionych warunkach:
            - disco lata 70/80,
            - przecietna wieku 25 lat
            to jak na razie zadna mielecka dyskoteka biznesu nie zrobila. Nie wiem czy
            pamietacie, ale gdy w 2001 roku ruszal Papillon, wlasnie takie byly zalozenia
            tego lokalu. Przez pewien czas bylyo odpowiednie towarzystwo (przecietna wieku
            25 i wyzej, odpowiednio ubrane), byla takze stosowna muza i co? Niestety
            wlascicele dyskotek to nie instytucje charytatywne i nie beda prowadzic klubu i
            grac muzy tylko dla garstki tetrykow ( w oczach nastolatkow 30-latki to
            tetrycy). Nie wiem czy pamietacie ale w Papillonie zaczynalo bywac mniej osob i
            mniej, dlaczego? swietny lokal, dobre jedzenie, muza lata 70-80, wszystko dla
            klientow ze srednia wieku 30, co sie takiego stalo? Po prostu bylo za malo
            klientow z tej kategorii wiekowej, bylo za malo konsumentow produktu, ktory byl
            do nich skierowany. Jezeli juz czegosc pragnac w Mielcu w tym klimacie, to
            malej knajpki, z mala salka do tanczenia, ktorej targetem beda wlasnie 30
            latkowie i starsi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka