wojciechp1982 14.10.06, 10:10 Czemu w Mielcu nie ma dyskoteki gdzie grali by disco lata 70/80 i zeby przecietna wieku była 25 lat i wiecej. Nie wieze ze nie było by klienteli :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edwart123 Re: Dyskoteka !!!!!!!! 14.10.06, 16:41 Bo Mielec to dziura, i taka jest prawda :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
loginn99 Re: Dyskoteka !!!!!!!! 15.10.06, 18:31 Sam jesteś "dziura" .Mam grubo ponad 25 lat i od czasu do czasu bywam w PAPILONIE .W soboty często graję taką muzę (zależy jaki jest akurat didżej ).Mozna poszaleć do 04 rano . Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: Dyskoteka !!!!!!!! 15.10.06, 21:59 a oprócz ciebie same 15 i 16-latki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
loginn99 Re: Dyskoteka !!!!!!!! 15.10.06, 23:05 Jakoś mi to nie przeszkadza ,wręcz przeciwnie (czuję wsobie taki POWER!!).Jeżeli jast fajna ekipa (kumple),dobra muza to i małolaty mogą być .Szczególnie że dziewczyny są naprawdę ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciechp1982 Re: Dyskoteka !!!!!!!! 15.10.06, 22:46 W sobote bywam bardzo zadkow papilonie bywalem w niedziele fajna muz atowarzystwo zywa kapela gra ale to jest w niedziele a w poniedzilek do pracy ludzi ida takw iec to nie jest rozwiazanie. A co do sredniej wieku grubo ponizej 20 tak wiec dalej nie to co trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Dyskoteka !!!!!!!! 16.10.06, 08:03 Prawda jest okrutna, ale na postawionych warunkach: - disco lata 70/80, - przecietna wieku 25 lat to jak na razie zadna mielecka dyskoteka biznesu nie zrobila. Nie wiem czy pamietacie, ale gdy w 2001 roku ruszal Papillon, wlasnie takie byly zalozenia tego lokalu. Przez pewien czas bylyo odpowiednie towarzystwo (przecietna wieku 25 i wyzej, odpowiednio ubrane), byla takze stosowna muza i co? Niestety wlascicele dyskotek to nie instytucje charytatywne i nie beda prowadzic klubu i grac muzy tylko dla garstki tetrykow ( w oczach nastolatkow 30-latki to tetrycy). Nie wiem czy pamietacie ale w Papillonie zaczynalo bywac mniej osob i mniej, dlaczego? swietny lokal, dobre jedzenie, muza lata 70-80, wszystko dla klientow ze srednia wieku 30, co sie takiego stalo? Po prostu bylo za malo klientow z tej kategorii wiekowej, bylo za malo konsumentow produktu, ktory byl do nich skierowany. Jezeli juz czegosc pragnac w Mielcu w tym klimacie, to malej knajpki, z mala salka do tanczenia, ktorej targetem beda wlasnie 30 latkowie i starsi. Odpowiedz Link Zgłoś