szczurek923 05.08.07, 16:35 Słysze za oknem jakieś dudnienie, i sie zastanawiam czy to sąsiad za głośno muzyki slucha czy jakiś festyn jest za hotelem polskim >> :P hehehe w sumie to nie chce mi sie iść zobaczyć, oj cos leniwy jestem ostatnio :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella1985 Re: jakiś festyn? 05.08.07, 21:09 cosik tam było jak pół godziny temu od znajomych wracałam, ale co to niewiem- napewno jakaś laska coś śpiewała i ludzi trochu było. Odpowiedz Link Zgłoś
karma1 Re: jakiś festyn? 05.08.07, 23:31 Festyn rodzinny sie to nazywało. Ale czy ktoś słyszał lub czytał na jakichś plakatach że coś takiego ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek923 Re: jakiś festyn? 06.08.07, 09:06 Ja znalazłem ten plakat na www.mielec.pl ale na mieście nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
loginn99 Re: jakiś festyn? 06.08.07, 12:35 Wystarczyło otworzyć okno , było słychać w całym Mielcu :-) . Szkoda się było wybierać ( beznadziejne wykonane cowery ).Ani wokal , ani muzyka ( klawisze ?) nie była warta tych chwil. No , chyba że się było z fajną grupą i conajmniej po czterech piwach :-) Odpowiedz Link Zgłoś