mielczanka31 12.06.09, 11:29 Są gdzieś jakieś przyjęcia do pracy dla faceta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
popelina6 Re: Gdzie w Mielcu przyjmują obecnie facetów do p 13.06.09, 16:54 Może tutaj coś znajdziesz! www.pup.mielec.pl/klient/oferty_pracy.html Odpowiedz Link Zgłoś
mielczanka31 Re: Gdzie w Mielcu przyjmują obecnie facetów do p 13.06.09, 17:05 Dzięki za ten link ale unikam tego miejsca jak diabeł wody święconej.Te oferty to jedna wielka ściema. Pracodawca daje oferte do urzedu pracy,a faktycznie nie zatrudni nikogo z bezrobocia tylko kogoś ze swojej rodziny. Wiekszosc ofert to ustawiane oferty i fikcja. No chyba ze zawody na których brakuje chętnych bo jest duży wybór na rynku pracy. np kierowca kat C Odpowiedz Link Zgłoś
cama077 Re: Gdzie w Mielcu przyjmują obecnie facetów do p 13.06.09, 18:42 masz racje,ale zauwaz jedno,ze zatrudniając osobe z rodziny, pracodawca nie dostanie dofinansowania niz zatrudniając osobe z bezrobocia.Problem jest z tym,ze jest bardzo duze bezrobocie i wszedzie odbywaja sie castingi. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho.90 Re: Gdzie w Mielcu przyjmują obecnie facetów do p 13.06.09, 21:37 cama077 napisała: > ze zatrudniając osobe z rodziny, pracodawca nie > dostanie dofinansowania niz zatrudniając osobe z bezrobocia. OK ale rodzina na pewno już jest na bezrobociu, a jak nie to godzinka i sprawa załatwiona Odpowiedz Link Zgłoś
xpc60 Re: Gdzie w Mielcu przyjmują obecnie facetów do p 14.06.09, 12:47 Fikcyjne ogłoszenia to też skuteczna reklama dla danej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re: Gdzie w Mielcu przyjmują obecnie facetów do p 14.06.09, 16:27 A to zabawne ze mielczanka szuka roboty dla swojego faceta. Czyzby ten niedolega nie umial nawet czytac, pisac, telefonowac , rozmawiac. A kwalifikacje poza byciem " facetem " to on jakies ma. Mam nadzieje ze chociaz "ogrodek" niezle obrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
regimielec Re: Gdzie w Mielcu przyjmują obecnie facetów do p 14.06.09, 20:32 hehehehe, padlam z tym ogrodkiem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho.90 Merkury Market 29.06.09, 09:34 facetów i kobiety przyjmują do Merkury Market, złożyłem tam podanie i dzisiaj dzwonili w sprawie szkolenia, a swoją drogą jak tam jest z zarobkami i ogólną atmosferą? Odpowiedz Link Zgłoś
misiek566 Re: Merkury Market 07.02.10, 12:14 Zarobki od przypodobania się kierownikowi sklepu i regionalnemu nazywa się(MARCIN KĘPA)i jest chory psychicznie co sądzę po rozmowie z nim.Atmosfera nie ciekawa,kolega kopie pod tobą doły bo pewnie ma od tego premie i co miesiąc płacisz za braki magazynowe (np.od 10zł-2000zł) Jak masz inną możliwość to trzymaj się z daleka od tej chorej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
texas35 Re: Merkury Market 07.02.10, 13:20 aaa, to już wiem czemu obsługa w tym markecie tak ,,olewa" klientów, czasami mam wrażenie że jestem w połowie lat 80-tych jak szuka się sprzedawcy któregoś z działów...Ale jak tak będzie dalej to nawet z zakł. pracy chronionej z 900/netto zabraknie. Byłem w Rzeszowie w tym samym oddziale i tam jest o niebo lepiej.Finansowo pewnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
aga362 Re: Gdzie w Mielcu przyjmują obecnie facetów do p 29.06.09, 13:49 Na wiązki podobno przyjmują. Ty lubisz te firmy Odpowiedz Link Zgłoś