Gość: ... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.11.06, 09:29 PIOTR KRUCZKOWSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kinga Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:31 A skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.11.06, 09:35 są już oficjalne wyniki, Rosiakowa i Lubiński dostali się do rady miasta ale Kruczkowskiemu nie dali rady!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biały Kamień Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:41 A wiesz którzy kandydacji do RM dostali się z mojej dzielnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.11.06, 22:06 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniwy Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:06 tu na bieżąco www.prw.pl/index.jsp?art=67323 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:31 Bartolik zostaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.11.06, 09:39 Oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:48 A gdzie można o tym przeczytac? Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 13.11.06, 09:54 www.twoje-sudety.pl/index.php?action=show&type=news&id=5686 Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 13.11.06, 09:48 ojej! znaczysie doktur jeszcze conajmniej przez trzy lata będzie musiał zakaszlane baby w krzysztofie macać. co za podły los! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mądra Jola Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:36 I z czego sie cieszycie? Taki prezydent na jakiego zaslugujecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daria_sejmowa Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 13.11.06, 11:14 No ja wiedziałem, że tak będzie. Jak 4 lata temu. Nie chodzi o wynik. Komuszki wydmuszki, po odrzuceniu ich prze elektorat zachowują się jak dzieciak w piaskownicy, którym ktoś nie pozwolił bawić lopatką koleżanki. Tupią, plują, gryzą. Kuzniar 4 lata temu też tak miał, chyba z rok mu nie przechodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacobs Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: 83.220.216.* 13.11.06, 12:48 widac chlopie,ze jestes przedstawicielem ciemnogrodu i lubisz byc kiwany i w d**e kopany Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 13.11.06, 13:11 no, pomiotaj sie... pomiotaj. popłacz w poduszke i jak ci przejdzie zabierz sie za coś pożytecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc A w Boguszowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:27 A jakie wyniki są w Boguszowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: A w Boguszowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:38 zostaje Nogas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:43 teraz to sie popisze jasniepankruczek jak kaske z unii dostanie.moze w koncu wykaże się jakimis osiągnięciami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obpo Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:51 Piszecie, ze wygrał ale jaki jest wynik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozko Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.torun.mm.pl 13.11.06, 10:55 tragedia jak bedzie rzadzil tak jakl przez ostanie 4 lata to walbrzyszanom gratuje trafnego wyboru. chyba ze w ciagu 4 ostatnich lat zdobywal doswiadczenie - "odbywal praktyki" - na tym intratnym stanowisku i teraz przejdzie do dzialania. ale wpierw musi bedzie zrobic runde honorowa po walbrzyskich kosciolach w ramach podziekowan. przynjamniej daria_sejmowa ma sie z czego cieszyc;p no i bedzie pasaz na gdanskiej WOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6666 Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.11.06, 10:58 komuszki,komuszki wam tylko pieluszki :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuna Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.11.06, 11:06 platformersy, wam tylko pampersy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postkomuna Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:10 Jacy platformersi? PiSiory, katole i Halinka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuna Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.11.06, 12:50 Gość portalu: postkomuna napisał(a): > Jacy platformersi? PiSiory, katole i Halinka! wiem ale ja tylko tak, zeby do rymu bylo :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizzy Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.11.06, 11:12 boze ludzie... wybraliscie kruczkowskiego... to chyba z glupoty? czym sie wtykazal przez ostatnie 4 lata? nie zrobil nic dla wałbrzycha... teraz myslicie ze cos zrobi? to sie przeliczycie, daliscie mu tylko kolejna szanse zeby nachapal sie kasy... za nic nie robienie... zreszta taki wybor swiadczy tylko o was, mial racje ktos kto napisal wczesniej "jacy ludzie taki prezydent"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++ Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:16 nie "chyba zgłupoty" a na 100% wybrali go nieroby i berety na emeryturach Odpowiedz Link Zgłoś
daria_sejmowa Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.06, 11:38 > Gość portalu: +++ napisał(a): > nie "chyba zgłupoty" a na 100% wybrali go nieroby i berety na emeryturach No właśnie przez takich prostaków ja wyżej podpisany czy inne indywidua w stylu psychopatycznego Mariusza P. Lubiński był spalony na starcie. A na pewno przybili mu gwóźdź do trumny nie dając szansy na drugą turę. Głąby od PR z "plakatami - szumowinami", negatywny wydźwięk spotów, brak pomysłu na kampanię i kompletna indolencja reklamowa. Przecież na plakatach wyglądał jak Lenin Wiecznie Żywy. Ten cały śmiechu warty Dobry Plan wypisany był maczkiem pod nazwiskiem. Żenada, i brak profesjonalizmu. Jak dla mnie powinni zwrócić kasę. Został zmiażdżony. Odpowiedz Link Zgłoś
daria_sejmowa Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 13.11.06, 11:16 Ślepota w pewnych przypadkach jest uleczalna, zgłoś się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewica Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:22 Nie płacz Lizzy, szykuje się ciekawa opozycja w radzie. Nie porządzi Piotruś tak łatwo jak myślał, fundując elektoratowi fajerwerki i włażąc pod sutannę klechom. Brak godności prędzej czy później wypłynie na wierzch. A ludzie w Wałbrzychu nie są głupi, tylko ogłupiali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozko Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.torun.mm.pl 13.11.06, 11:14 czy naprawde "zwolennicy kruczkowskiego" potrafia tylko przeciwnikow jasnie panujacego prezydenta miasta okreslac mianem komuchow??. rzeczywistosc nie jest tak jednoznaczna heh. osobiscie mam tyle wspolnego z komunizmem co kruczkowski z pozyskiwaniem srodkow z unii;p cale szcescie jednak ze nie wygrala rosiakowa. wtedy to bylaby tragedia do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:25 Zamiast płakać, że wygrał Kruczkowski, trzeba było zmobilizować elektorat jego przeciwników. A skoro się wam to nie udało, to spróbujcie zachowac odrobine klasy i uszanujcie wybór wiekszości mieszkańców tego miasta. Ja wiem, że to jest trudne, mało kto potrafi powiedziec - byłeś lepszy, wyfrałeś, gratuluję. Takiej klasy raczej nie spodziewam sie po piszących na tym forum. Potraficie tylko pluć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozko Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.torun.mm.pl 13.11.06, 11:31 tacy sa komunisci: potrfia tylko pluc hahaha spoko ciesze sie z nowego prezydenta. walbrzych tak preznie rozwijal sie pod jego rzadami, ze teraz bedzie tylko z gorki. a co do elektoratu: moja rodzinka nie glosowala na kruczkowskiego, ja nie siedze w walbrzychu, a moich znajomych w miescie malo zostalo. wszyscy w rozjazdach... Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 13.11.06, 11:41 przyznam, że mimo pierwotnego planu zignorowania wyborów, ostatecznie ruszyłem zadek i odfajkowałem Kruczkowskiego. w dużym stopniu zmotywował mnie poziom i styl dokopywania facetowi na tym forum. Po prostu, gość opluwany przez takich przygłupów musi w jakimś stopniu być OK. teraz czekam na jakiś zbiorowy akt samobójczy rozhisteryzowanych antykruczkowskich. publiczne samospalenie, albo chlastanie przegubów- to może być bardzo widowiskowe. prosił bym o jakieś uprzedzające info, bo chętnie bym przyszedł popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuna Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.11.06, 12:59 Piekny post, jeden z lepszych jakie czytalam na tym forum. Jestem komuna ale glosowalam na Piotra, bo dr Lubicz nie przekonal mnie swoimi bzdetami wyborczymi. Kandydat na fotel Walbrzycha a wychwala Gorce i Swiebodzice. Wypad z miasta w takim razie. O pani Rosiakowej nie bede sie wypowiadala. Gdyby byla uczciwa, to powinna wzoac rozwod z Longinem za jego przekrety w poprzednich wyborach. Zostala z nim czyli zaakceptowala jego nieuczciwosc. Czyli juz na starcie byla spalona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnich Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:01 A ty wiesz co to komuna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśląca_lewica Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:12 Gość portalu: komuna napisał(a): Jestem komuna ale > glosowalam na Piotra, bo dr Lubicz nie przekonal mnie swoimi bzdetami > wyborczymi. Kandydat na fotel Walbrzycha a wychwala Gorce i Swiebodzice. Wypad > z miasta w takim razie. Pewnie, że M.L. bzdety wypisuje - np, że wprowadzi zakaz zasadania radnych w miejskich spółkach. Nie to co Piotr K., któremu radni jedzą z łapki za ciepłe posadki. Okoliczne gminy też trzeba tępić, prawda? Niech Wałbrzych wisi w kosmicznej próżni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trefl Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:48 Bedziemy mieć raczej druga turę wyborów na prezydenta, więc optymizm związany z wygraną Mr. Colgata jest przedwczesny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Um Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.11.06, 11:50 Eee facet pobudka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:52 Masz dane z innych dzielnic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UMW Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.11.06, 11:53 Chciał powiedzieć MOŻE za 4 lata ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Związkowiec Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.11.06, 12:11 Nie wiem czemu ale w 100% zgadzam się z darnią .... Lubiński może by i wygrał jak by nie stado otaczających go kretynów ..... zwłaszcza M.P, i jemu podobni, niezrównoważeni psychicznie, na etapie rozwoju pantofelka, kandydaci do rady miasta, odnieśli druzgoczącą porażką dwukrotnie mniejszą ilością głosów, podobnie jak ich lider ..... Pani Alicji nie pomogło nawet kupczenie glosami .... musiała obejść się 13 % .... a to razem z Panem L. nie dało łącznie 40 % .... gdzie tu mowa o drugiej turze. Co najwyżej drugiej flaszce by zapomnieć o druzgoczącej jakże przereklamowanej, brudnej kampanii lekarza ... Nic jaki lekarz taki polityk ... jacy pacjenci tacy wyborcy ... Gratulacje dla Piotrusia .... przeciwnik pad w pierwszej rundzie i w dodatku przez nokaut !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Mamy Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.11.06, 13:16 Trefl nie masz racji Kruczkowski wygral w pierwszej turze wybory :) ja glosowalem na obecnego Prezydenta i ciesze sie ze wygral :) Odpowiedz Link Zgłoś