syswia 15.11.06, 14:04 Sylwku, podawales kiedys na tym drugim forum linke do www o spotkaniach fotografow-hobbystow w Toronto... nie potrafie tego watku odgrzebac. Podalbys jeszcze raz? A moze wsrod Was sa jacys? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwek07 Re: Fotografia hobbystycznie 15.11.06, 18:10 Jak znajde to Ci podam,narazie zycze milego fotografowania a co bedziesz fotografowac? Odpowiedz Link
syswia Re: Fotografia hobbystycznie 15.11.06, 18:58 lubie fotografie typu reportazowego, ludzi, twarze w ruchu cz/b - sama wywoluje klisze, chetnie zaczelabym znowu robic wlasne odbitki, ale nie mam w domu powiekszalnika... Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Fotografia hobbystycznie 15.11.06, 19:23 co do tego linku to chyba raczej nie znajde bo On zostala na tym 1 forum wykasowany tzn post... Odpowiedz Link
from.gta Re: Fotografia hobbystycznie 15.11.06, 19:24 Przylacz sie do nas - zapraszam; hacia.ca/pix/default.asp Odpowiedz Link
dradam2 Re: Fotografia hobbystycznie 15.11.06, 19:34 syswia napisała: > lubie fotografie typu reportazowego, ludzi, twarze w ruchu > cz/b - sama wywoluje klisze, chetnie zaczelabym znowu robic wlasne odbitki, > ale > nie mam w domu powiekszalnika... Moj Boze, to jest to co stanowilo moje najwieksze hobby 40 lat temu. I ta frajda siedzenia w ciemni godzinami !!! Teraz pozostaly mi tylko "digital", ale te wszystkie ulatwienia tej technologii powoduja, ze to nie jest to samo. Choc jest jeden wyjatek - mozna sobie ogladac swoje wlasne zdjecia na ekranie o przekatnej jednego metra. Tego w przeszlosci nie mialem, bo nawet slajdy na tasmie 65 mm to nie byly takiej wspanialej jakosci (choc powinny). No i koszt byl ogromny... Pozdrawiam dradam 1/2 Odpowiedz Link
grandbleu Re: Fotografia hobbystycznie 15.11.06, 22:07 Cześć, Nie wiem czy o to ci chodziło ale zapisałam sobie kiedyś taką stronę, podaną na tym forum właśnie. flickr.com/groups/tdot/ Pozdrawiam, fotograf - hobbista Odpowiedz Link
syswia Re: Fotografia hobbystycznie 16.11.06, 00:05 O dzieki A mialabys ochote pojsc na to ich spotkanie? Ja bym miala, ale 29go niestety nie moge... Odpowiedz Link
sunee Re: Fotografia hobbystycznie 16.11.06, 01:20 Syswia - a "istniejesz" na plfoto? Jakis konkretny nick? Odpowiedz Link
syswia Re: Fotografia hobbystycznie 16.11.06, 02:12 nie istnieje.... ;P a warto? ja nie jestem ekshibicjonistka z natury, a kiedys widzialam uwagi ogladaczy, zupelnie nic nie wnoszace... zreszta ja operuje filmami i odbitkami, mam sporo niezeskanowanych Odpowiedz Link
grandbleu Re: Fotografia hobbystycznie 16.11.06, 19:50 Niestety też nie dam rady, jestem w Polsce Poza tym naprawdę amator ze mnie. Odpowiedz Link
grandbleu Re: Fotografia hobbystycznie 11.10.07, 22:18 Syswia, Wybralas sie kiedys na ich spotkanie? Odpowiedz Link
syswia Re: Fotografia hobbystycznie 12.10.07, 02:57 nie brak czasu itd - typowe wymowki Odpowiedz Link
sylwek07 syswia 12.10.07, 09:08 To moze w przyszlym roku wezmiesz sie za to?jako postanowienie na nowy rok 2008 Odpowiedz Link
aglajajepaczyn Re: syswia 14.10.07, 16:31 sunee, Ty jestes "sunee" z plfoto???????? na plfoto w ogole jest co najmniej kilka osob z Kanady. Osobiscie znam 3 z Toronto, kiedys sie nawet spotykalismy... Odpowiedz Link