Dodaj do ulubionych

Lgarze i oszusci z PO

IP: *.10duke.com 17.02.11, 12:18
Zapraszam do obejrzenia lgarzy i fantastow z PO w akcji.
www.youtube.com/watch?v=pr7LsDEfjmc&feature=related
To czesc pierwsza, za nia automatycznie druga i trzecia. Zycie w matrixie uderza w dekiel blagierom z PO. I nie tylko. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Mirek Łgarze i oszusci z PIS IP: *.xdsl.centertel.pl 17.02.11, 20:31
      To wierutna bzdura, niby z jakiej racji mieliby dawać za darmo mieszkania każdemu kto wróci.
      PIS niby by dawał? Chyba kopa na odchodne.
      Pamiętam, jak Kaczyński o emigrantach powiedział, że jedynie nieudacznicy wyjeżdżają z Polski.
      Człowiek, który gardzi ludźmi, może jedynie tak powiedzieć, nikt więcej.

A ja jestem zadowolony, bo na otwarcie firmy dostałem 20 tys., co za PIS było niemożliwe.
      Lubię Platformę, bo to partia dla wyborców przedsiębiorczych, Polska jest za biednym krajem i nie stać nas na kolejne rządy PIS, którzy zajmują się tylko Smoleńskiem, ustawami antyaborcyjnymi, zakazem antykoncepcji, rozdawaniem pieniędzy kościołowi, tylko Platforma jest w stanie przeciwdziałać rozpanoszeniu się kleru.
      Polacy mają już dość afer związanych z PIS, ciągłe kłótnie, niepełna kadencja parlamentu, za które my podatnicy musimy płacić. dość już tego, Tylko Platforma jest w stanie poprowadzić Polskę na właściwe tory.
      Dojście do władzy PIS sprawi, że pokłócimy się z Rosją, Niemcami, polskie firmy nie będą miały gdzie eksportować i z kim handlować.
      Musimy myśleć przyszłościowo, by Polska stała się krajem rozwiniętym, tak kraje zachodnie.

Widzimy wszyscy, jak rozwija się nasz kraj.
      Buduje się drogi, stadiony, powstaje obwodnica Wrocławia, powstają nowe hotele.
      Za PIS był marazm, bo PIS wolał rozdawać pieniądze Rydzykowi, ale Polacy przejrzeli i nie dopuszczą do władzy ludzi, którzy nawet nie potrafili rządzić przez pełne cztery lata.
      Tylko rządy Platformy sprawiają, to właśnie Platforma rozpoczęła likwidację molocha nierentownego PKP, wiadomo, muszą być trudności, żaden poprzedni rząd nie chciał się tym zająć. Każdy obawiał się brać za PKP, gdy jeździły puste pociągi.
      Ale przynajmniej nie ma już czasów, gdy budowano wystawne perony w środku wsi,
      gdyby rządził PIS, odebrano by nam EURO 2012, dlatego nie będziemy głosowali na PIS,
      gdyż na przyszły rok jest EURO, a przez wygraną PIS moglibyśmy stracić to EURO.

Tylko Platforma. Ludzie zakładają firmy, dostają po 40 tys, ja tylko 20 tys, realizują plany,
      a PIS tylko potrafi szczekać, ale był przy władzy, to nie robiliście połowy z tego, co Platforma robi.
      Głośno protestował PIS, że rząd nie zakupił szczepionek za wiele milionów, w końcu okazało się, że minister Kopacz bardzo dobrze uczyniła, że nie zgodziła się na zakup tych szczepionek, i gdzie wtedy byli pisowcy, uszy po sobie i szybko zmieniali temat.
      Przecież PIS to partia bezproduktywna, chcą budować tylko pomniki, tablice pamiątkowe, wielbić papieża, rydzyka, radio maryja, na pogrzeb Kaczyńskiego żaden z liczących się przywódców nie przyjechał, tak był ceniony na świecie, tak jak cały PIS. Czyli wyśmiewany.
      • fajny-antyklerykal Re: Łgarze i oszusci z PIS 28.02.11, 01:04
        Czego sie nazarles piszac ten post?
      • Gość: Koniec z PO Re: Łgarze i oszusci z PIS IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.11, 15:08
        He hehe he najarałeś się czy co pfff ty chyba nie widzisz co się dzieję w oławie, i jakie oszusty z PO grzeją dupy na ciepłych posadkach.
        • berks Re: Łgarze i oszusci z PIS 06.03.11, 17:34
          Wiesz, myślę, że internet nie jest do końca anonimowy, jeśli piszesz o jakiś oszustach to wymień ich z nazwiska i napisz gdzie pracują, w ogóle napisz w czym kogoś oszukali. Takie oskarżenie jest dość poważne i trzeba odpowiadać za to co się pisze.
          • Gość: antyPEOWIEC Re: Łgarze i oszusci z PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 22:04
            Zmniejszenie podatów, zmniejszenie pracowników administracji państwowej (liczba urzędasów wzrosła o 40 tys !), "Zielona Wyspa", Powrotnik dla emigrantow, autostrady w tym Kudowa-Wroclaw- Poznan_ Gdańsk i setki innych bajerow wciskanych do pustych głów przez baaaardzo drogie media. I dziwic sie ,że wierzą Rydzykowi???????
            • berks Re: Łgarze i oszusci z PIS 07.03.11, 08:46
              tak zgadzam się z tobą, ale co to ma wspólnego z oszustwem?
              • Gość: londoner_now Re: Łgarze i oszusci z PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 11:16
                Chyba nic, oczywiscie jak na twoje pojmowanie rzeczywistosci. Nidopelnienie obietnic wyborczych a wrecz przeciwniw, robienie czegos odwrotne go w rzeczywistosci jest oszukiwaniem obywateli. A jezeli juz tak bardzo prosisz o mega-kant ze strony Po to Katarczycy i stocznie. Albo Gras popil albo za duzo trawki. czy sadzisz, ze ktos poza idiota w to uwierzy co mamrotal ten palant? Nie osmieszaj sie berks, bo jak wyglada Polska chocby w porownaniu z Wegrami czy Czechami sporo ludzi widzi. Ja wiem, ze sporo bajek krozy o wyprowadzaniu pieniedzy do szwajcarskich bankow. Wiekszosc wyprowadzana jest do Andory a i w ciagu ostatnich lat sporo tych najbogatszych przyjelao obywatelstwo tego Panstewka mniejszego znacznie od Wroclawia. Nie wiem czy wiesz, ze tam podatki wynosza 0%. Nie sa w Unii i zyja. maja pomimo gorzystego terenu najwieksze zaludnienie na km. kwadratowy w Europie. Sporo nazwisk z pierwszych stron gazet to wlasnie obywatele Adorry, kiedys RP. Sprawdz. Zobacz samochody po 3,4 mln zlotych/ Maja tzw. Polsie sieci handlowe, zaklady przemyslowe itd. WSZYSKIE pieniadze sa wyprowadzane z Polski. Nikt o tym nie wie? Zartujesz chyba.
                Wiecej na ten temat nie dyskutuje.
                • berks Re: Łgarze i oszusci z PIS 07.03.11, 13:53
                  Pokaż mi TYLKO 1 rząd na świecie, który spełnił swe obietnice wyborcze.
                  POWODZENIA.
                  A tak nawiasem, oczywiście, że nie można rzucać obietnic na lewo i prawo. Partie zakładają, ze jeśli spełnią 30%, to i tak sukces. Trzeba wziąć pod uwagę wiele różnych czynników, które uniemożliwiły spełnienie tych obietnic i ocenić czy było to realne. Na pewno mieliśmy kryzys. Ale co jeszcze?
      • Gość: gosc portalu Re: Łgarze i oszusci z PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 11:19
        Przeczytaj Mirus "powrotnik" a potem pisz bzdury propagandowe. Nie mowimy o Kaczynskim, ale o wymachujacym lapami, Tusku i droacym sie POLACY WRACAJCIE ! jakos zamilkl i juz nie krzyczy. Zielona wyspa sie skonczyla, jezeli kiedykolwiek nia byla. Chyba dla nich byla, zwlasza po kilku g;ebszych.
        • Gość: Viking Re: Łgarze i oszusci z PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 14:19
          Wszytki tym, którzy liczą na realizację obietnic wyborczych partii życzę dużo wytrwałości w dochodzeniu do zdrowia! W tym PO na pewno nie jest zieloną wyspą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka