IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 22:27
Przeczytałem post dotyczący porodu mieszkanki Jelcza-Laskowic i jej wnioski. Nikt z pacjentow bez wykonania odpowiednich ekspertyz NIE MA PRAWA ZARZUCAC LEKARZOWI TAKICH RZECZY! Kobieta NIE MA ZADNYCH PRZESŁANEK ABY AUTORYTATYWNIE STWIERDZAC CO BYLO PRZYCZYNA NIEDOTLENIENIA MOZGU U DZIECKA ! sa to bardzo czeste przypadki np. przy tradycyjnym porodzie klaszczowym. Proponuję aby sprawa zniesławienia zainteresowac organy ścigania. Macie Panstwo na 100% wygrana sprawę podczas pierwszej rozprawy. Nie mozna tolerowac takich zachowan. Skoro kobieta taka wykształcona to powinna poród odebrac sama. Moze po wyroku skoncza sie osobiste wycieczki durni w stylu tej pani.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Felczerka Re: Do Stilo IP: *.wroclaw.hypnet.pl 12.03.11, 22:35
      Czy to oto chodzi?
      www.znanylekarz.pl/elzbieta-reszka/ginekolog/jelcz-laskowice
      "Z Panią Doktor Reszką miałam "przyjemność" kilka razy podczas moich wizyt na oddziale Patologii jak rownież po porodzie na "Noworodkach". Niestety nie mam zbyt miłych wspomnien - doktor jest najmniej delikatnym lekarzem jakiego znam, a niestety w trakcie ciazy przez moje problemy bylam badana kilkanascie razy przez roznych fachowcow. Zawsze myslalam ze kobieta w ciazy jest pod szczegolna ochrona i w razie jakichkolwiek problemow moze zglosic sie do szpitala. teraz juz wiem ze to nieprawda bo będac w 36tyg pani doktor przywitała mnie na Izbie Przyjęć z hasłem :"A po co tu Pani wogole przyszła" !!! Szok!! Dodatkowo po porodzie udzieliła mi niefachowej porady, nakazując stosowac środek, ktory przenika do mleka matki i dopiero kiedy w aptece farmaceuta chwycił się za głowę zaprzestałam jego stosowania. Nie polecam!!!"
      • Gość: Felczerka Re: Do Stilo IP: *.wroclaw.hypnet.pl 12.03.11, 22:38
        Ciekawy jestem, czy na tą stronę można dodawać opisy o lekarzach, którzy nie przykładają się do swojej pracy?
        www.dodajoszusta.pl/historie/uslugi/
        • mongrovia Re: Do Stilo 12.03.11, 23:12
          1 Nastepnym razem podczas ciazy prosze udac sie po prade do farmaceuty.
          2. Mozna dodac ale na 100% skonczy sie to minimum 10 tys grzywny, odszczekaniem w prasie i wyrokiem w zawieszeniu. Moze Pani ryzykowac. Z drugiej strony ten adres zarezerwowany jest wylacznie dla Czesia Ciaglo z tej okolicy.
          Pozdrawiam i zycze wiecej oleju w pustym łbie!
          • fiat-stilo Re: Do Stilo 13.03.11, 07:45
            Zostawmy ten temat już w spokoju i go nie roztrząsajmy. Nie chodziło mi o żadne straszenie wyrokami ani o to czy opinia jest pozytywny czy negatywna, ale o celowo zaplanowaną prowokację. W sumie nie powinienem pisać o tym na forum Oławy, bo jest to zaśmiecanie tegoż forum, ale w inny sposób ateu dalej żyłby w świadomości, że wszyscy dali się nabrać na jego sztuczki.
            Przejdźmy już do innych tematów, tych związanych z Oławą i okolicą. Za około 10 dni Jaczkowiczanie szykują protest przeciwko wzmożonemu ruchowi ciężarówek. Takie tematy interesują forumowiczów i o nich rozmawiajmy. A te zostawmy już w spokoju.
            Pozdrawiam.
            • mongrovia Re: Do Stilo 13.03.11, 23:00
              To nie jest prowokacja Stilo, to glupota ludzka. Glupota, zazdrosc, dyletanctwo, chamstwo itd...... Jakia wiedze medyczna posiada babsko, zeby krytykowac? Nastepnym razem niech idzie do weterynarza. Czym sie oburza ten babsztyl? Czy ona wie, ze na wroclawskim Pogotowiu Ratunkowym w nocy ekstrakcje zębów powyzej nr.4 robi sie bez znieczulenia? Chyba , ze zaplacisz 60 zl ! Do Pani Kopacz prosze! Czy ta baba wie, ze na wszczepienie endoprotezy stawu biodrowego czeka sie 5-6 lat? Do pani Kopacz proszę! Listę mozna wydluzac w nieskonczonosc. Hrabianka pojawila sie w olawskim szpitalu i co chciala? Caly personel postawic na nogi?
              Ktos pisze o Marku Nowaku. Ja moge powiedziec tylko tyle z powodu wiecej niz bliskiej z nim znajomosci. Niech mu ziemia lekka bedzie. I tak jak w przypadku Mikoja, ktos napisal, ze najwiecej moga powiedziec o Nim ludzie, ktorzy Go znaja. To samo odnosi sie do Marka Nowaka, czyli o nim mogą powiedziec najwiecej pracownicy olawskiego szpitala . Nie tylko olawskiego, bo przyszedl z Dyrekcyjnej i na Dyrekcyjna we Wroclawiu wrocil.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka