Gość: Oławianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:31 Czy Twoim Waszym zdaniem prywatyzacji JZS powinno zainteresować sie Centralne Biuro Antykorupcyjne.Osobiscie jestem -ZA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: co to kogo Re: CBA a sprawa prywatyzacji JZS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:30 ja też jestem za. jestem też za tym, aby prokuratura zajęła się tygodnikiem "Nasze Sprawy" względem łamania ustawy o ochronie danych osobowych (zamieszczanie wycinków z forów gazeta.pl) i jestem też za poinformowaniem spółki Agora o kradzieży wpsiów ze wspomnianych forów. Na początek można zapytać rzecznika KPP Oława kom. Edmunda Koziarskiego co grozi gazecie i Redaktorce Naczelnej. Kto jest za? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oławianka Re: CBA a sprawa prywatyzacji JZS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:19 spieprzaj dziadu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co to kogo Re: CBA a sprawa prywatyzacji JZS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:26 Pani red.nacz "Pani Spraw", proszę powściągnąć emocje. Dziadem nie jestem:) A temat o DLA to Pani wzięła z dzisiejszych Wiadomości Oławskich?:) Niestety nie ukazuje się już Pani w czwartki więc chłopaki Panią uprzedzili:) I też mają spieprzać dziady?:P Mimo wszystko nic Pani sama nie tchnie w "Pani Sprawy" wkółko Pani z GP-WO kseruje... i w sumie "Pani Sprawy" na gazetkę ksero wyglądają więc wszystko się zgadza:P Odpowiedz Link Zgłoś
wiola.labunska Re: CBA a sprawa prywatyzacji JZS ? 14.06.06, 16:50 przykro mi, ale to nie byl moj wpis. ja sie loguje - ku niezadowoleniu "a co to kogo". poziom wypowiedzi pozostawiam bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co ci to Re: CBA a sprawa prywatyzacji JZS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:57 No poziom Pani wypowiedzi w stylu "spieprzaj dziadu" i "wal się" jest serio żenujący:) Myślałam, że poziom redaktorki naczelnej po kilkuletnim stażu jest wyższy:) Odpowiedz Link Zgłoś
matejkoo Re: CBA a sprawa prywatyzacji JZS ? 14.06.06, 17:46 Hmmm śmiechu warte. Odnośnie ustawy o ochronie danych osobowych, mówi ona o tym iz przetwarzanie danych a także ujawnianie ich w środkach przekazu bez pozwolenia "posiadacza" owych danych, (z wyjątkiem zezwolenia prokuratury) jest karalne. Jeśli chodzi o wycinki z fora.. hmm w przypadku gdy nie potrafisz się podpisać pod postem, a także zwarzywszy na sam fakt fora, twoje roszczenia wobec pani Wioli są bezpodstawne... ponieważ nie dokonuje ona pełnych przedruków i nie podpisuje się nazwiskiem pod wypowiedziami... wystarczy iż zmieni jedno słowo czy dwa, .. napisze że ten cytat jest z Forum Oława i już możesz jej "naskoczyć" Przepraszam że pisze do Pani przez Ty ale jest mi łatwiej w ten sposób, a także sama net-etykieta pozwala na to... Odpowiedz Link Zgłoś
rokefelerka Re: ochrona danych 14.06.06, 18:03 Z ustawą o ochronie danych to faktycznie przesada, ale przejrzałam regulamin forum i jest tam między innymi taki zapis : "11. Uczestnicy Forum poprzez umieszczenie swoich komentarzy i opinii na stronach Forum wyrażają zgodę na publikowanie tych treści w "Gazecie Wyborczej" oraz innych mediach wydawanych przez AGORĘ." Wygląda na to, że użytkownik jednak powinien wyrazić zgodę na publikację, nawet wpisów z forum. Wynika też z tego, że Agora zastrzegła sobie prawo do tych publikacji. Dziwię się Pani Wioli, że ryzykuje te przedruki, mając tylu wrogów. Odpowiedz Link Zgłoś
matejkoo Re: ochrona danych 14.06.06, 18:10 Cóż w sumie to jej sprawa.. komuś nie pasuje niech pozwie.. ale wątpie aby wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shreck Re: oszustwo czy prywatyzacja JZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 08:49 warto wreszcie sprawdzić prawidłowość prywatyzacji JZS i zobaczyc kto stoi za tym wszystkim ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co to kogo Re: oszustwo czy prywatyzacja JZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 09:34 Warto, ale niech Pani Łabuńska drąży ten temat w gazecie nie na tym forum niech idzie na swoją stronę internetową brzydką jak ona sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxz Re: oszustwo czy prywatyzacja JZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 08:25 spieprzaj dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co to kogo Re: oszustwo czy prywatyzacja JZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 09:21 zacięła się Pani czy jak?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: oszustwo czy prywatyzacja JZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 10:34 ale sie zawzial na kobietę ciekawe czy ona wystapi o odtajnienie danych osobowych a co mnie to Odpowiedz Link Zgłoś