Dodaj do ulubionych

CBA a sprawa prywatyzacji JZS ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:31
Czy Twoim Waszym zdaniem prywatyzacji JZS powinno zainteresować sie Centralne
Biuro Antykorupcyjne.Osobiscie jestem -ZA
Obserwuj wątek
    • matejkoo Re: CBA a sprawa prywatyzacji JZS ? 14.06.06, 14:36
      Też.
    • Gość: co to kogo Re: CBA a sprawa prywatyzacji JZS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:30
      ja też jestem za. jestem też za tym, aby prokuratura zajęła się
      tygodnikiem "Nasze Sprawy" względem łamania ustawy o ochronie danych osobowych
      (zamieszczanie wycinków z forów gazeta.pl) i jestem też za poinformowaniem
      spółki Agora o kradzieży wpsiów ze wspomnianych forów. Na początek można
      zapytać rzecznika KPP Oława kom. Edmunda Koziarskiego co grozi gazecie i
      Redaktorce Naczelnej. Kto jest za?
      • Gość: oławianka Re: CBA a sprawa prywatyzacji JZS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:19
        spieprzaj dziadu!!
        • Gość: a co to kogo Re: CBA a sprawa prywatyzacji JZS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:26
          Pani red.nacz "Pani Spraw", proszę powściągnąć emocje. Dziadem nie jestem:) A
          temat o DLA to Pani wzięła z dzisiejszych Wiadomości Oławskich?:) Niestety nie
          ukazuje się już Pani w czwartki więc chłopaki Panią uprzedzili:) I też mają
          spieprzać dziady?:P Mimo wszystko nic Pani sama nie tchnie w "Pani Sprawy"
          wkółko Pani z GP-WO kseruje... i w sumie "Pani Sprawy" na gazetkę ksero
          wyglądają więc wszystko się zgadza:P
          • wiola.labunska Re: CBA a sprawa prywatyzacji JZS ? 14.06.06, 16:50
            przykro mi, ale to nie byl moj wpis. ja sie loguje - ku niezadowoleniu "a co to
            kogo". poziom wypowiedzi pozostawiam bez komentarza
            • Gość: a co ci to Re: CBA a sprawa prywatyzacji JZS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:57
              No poziom Pani wypowiedzi w stylu "spieprzaj dziadu" i "wal się" jest serio
              żenujący:) Myślałam, że poziom redaktorki naczelnej po kilkuletnim stażu jest
              wyższy:)
      • matejkoo Re: CBA a sprawa prywatyzacji JZS ? 14.06.06, 17:46
        Hmmm śmiechu warte. Odnośnie ustawy o ochronie danych osobowych, mówi ona o tym iz przetwarzanie danych a także ujawnianie ich w środkach przekazu bez pozwolenia "posiadacza" owych danych, (z wyjątkiem zezwolenia prokuratury) jest karalne. Jeśli chodzi o wycinki z fora.. hmm w przypadku gdy nie potrafisz się podpisać pod postem, a także zwarzywszy na sam fakt fora, twoje roszczenia wobec pani Wioli są bezpodstawne... ponieważ nie dokonuje ona pełnych przedruków i nie podpisuje się nazwiskiem pod wypowiedziami... wystarczy iż zmieni jedno słowo czy dwa, .. napisze że ten cytat jest z Forum Oława i już możesz jej "naskoczyć"
        Przepraszam że pisze do Pani przez Ty ale jest mi łatwiej w ten sposób, a także sama net-etykieta pozwala na to...
        • rokefelerka Re: ochrona danych 14.06.06, 18:03
          Z ustawą o ochronie danych to faktycznie przesada, ale przejrzałam regulamin
          forum i jest tam między innymi taki zapis :

"11.
          Uczestnicy Forum poprzez umieszczenie swoich komentarzy i opinii na stronach
          Forum wyrażają zgodę na publikowanie tych treści w "Gazecie Wyborczej" oraz
          innych mediach wydawanych przez AGORĘ."

Wygląda na to, że użytkownik jednak powinien wyrazić zgodę na publikację, nawet
          wpisów z forum. Wynika też z tego, że Agora zastrzegła sobie prawo do tych
          publikacji.
          Dziwię się Pani Wioli, że ryzykuje te przedruki, mając tylu wrogów.
          • matejkoo Re: ochrona danych 14.06.06, 18:10
            Cóż w sumie to jej sprawa.. komuś nie pasuje niech pozwie.. ale wątpie aby wygrał.
            • Gość: shreck Re: oszustwo czy prywatyzacja JZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 08:49
              warto wreszcie sprawdzić prawidłowość prywatyzacji JZS i zobaczyc kto stoi za
              tym wszystkim !
              • Gość: a co to kogo Re: oszustwo czy prywatyzacja JZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 09:34
                Warto, ale niech Pani Łabuńska drąży ten temat w gazecie nie na tym forum niech
                idzie na swoją stronę internetową brzydką jak ona sama :)
                • Gość: xxz Re: oszustwo czy prywatyzacja JZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 08:25
                  spieprzaj dziadu
                  • Gość: a co to kogo Re: oszustwo czy prywatyzacja JZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 09:21
                    zacięła się Pani czy jak?:)
                    • Gość: ale Re: oszustwo czy prywatyzacja JZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 10:34
                      ale sie zawzial na kobietę ciekawe czy ona wystapi o odtajnienie danych
                      osobowych a co mnie to
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka