Gość: oławianin IP: 82.160.156.* 04.09.06, 01:31 Napewno nie będę głosował na partyjne listy wyborcze. Apeluję do mieszkańcow Oławy nie głosujcie na listy partyjne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Władyka Re: Wybory Samorządowe w Oławie IP: 82.160.156.* 04.09.06, 01:35 Ten pomysł popieram. To w Oławie głosujemy na Bezpartyjny Blok Samorządowy (BBS) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halo Re: Wybory Samorządowe w Oławie IP: 82.160.156.* 04.09.06, 01:39 A czy znasz nazwiska knadydatów na radnych i Burmistrza z Bezpartyjnego Bloku Samorządowego (BBS)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babszenszyszyl Re: Wybory Samorządowe w Oławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 11:24 Ludzie jesteście śmieszni! BBS jest tylko z nazwy bezpartyjny, w rzeczywistości powiązany jest z SLD i grupą lewaków. Głosujcie na listę wyborczą Mateusza Pańczyszyna (zobacz: wątek Matejkoo na burmistrza Oławy)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Wybory Samorządowe w Oławie IP: 82.160.156.* 05.09.06, 10:17 W dniu 31 sierpnia br. oglądałem transmisję z Sesji Rady Miejskiej w Oławie. Ja nie wiem jakie ugrupowanie reprezentuje radny Miłosz. Moja ocena jest taka, że jedynym radnym, który jest dobrze zoriętowany w sprawach miasta jest właśnie radny Miłosz. Jego wystąpienie na temat bezpieczeństwa i porządku w Oławie podobało mi się. Ciekaw jestem czy propozycje jakie złożył na sesji będą realizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Wybory Samorządowe w Oławie IP: 82.160.156.* 05.09.06, 12:10 Ja i moja rodzina oraz znajomi popieramy Bezpartyjny Blok Samorządowy w Oławie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amożebyk Re: Wybory Samorządowe w Oławie IP: *.magma-net.pl 05.09.06, 23:06 Powinno się wprowadzić dla kandydatów na samorządowców obowiązek podawania do publicznej wiadomości dotychczasowej przynależności partyjnej!Niejedni bowiem teraz w celu oszukania wyborców ubierają inne skóry lub się przemalowują(zmieniają nazwę)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Wybory Samorządowe w Oławie IP: 82.160.156.* 06.09.06, 23:51 Jeżeli masz na myśli tego co zasilił PiS na ostatniej Sesji Rady Miejskiej w Oławie to skandal. PiS już w Oławie przepadł wraz ze swoja kandydatką na Burmistrza muzykiem. Dziwię się tej babie ale i nie. Po tym wszystkim jestem pewny, że wybory wygra Bezpartyjny Blok Samorządowy. Aktualny Burmnistrz Franciszek Październik wybory wygra już w pierwszej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Wybory Samorządowe w Oławie IP: 82.160.156.* 07.09.06, 00:42 Poparcie dla PiS-u w Oławie było widać w niedzielę - sami nieudaczniy w tym Markiewicz byle jaki dyrektor itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajx Re: Wybory Samorządowe w Oławie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:57 A może mi ktoś mnie oświeci czym to zasłużył się Burmistrz Październik dla Oławy? Elektrolux? Podstrefa wałbrzyska nigdy by nie trafiła na nasz teren gdyby nie działania Burmistrza Laskowic. Włodarzom Oławy udało się jedynie sprytnie podłączyć pod nią. A tak swoją drogą ciekawe z kim tym razem będzie się pan Burmistrz bratał żeby tylko zostać burmistrzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amożebyk Re: Wybory Samorządowe w Oławie IP: *.magma-net.pl 07.09.06, 21:57 Markiewicz jest w porządku;jestem jego byłym uczniem to wiem!PiS natomiast wygrało wybory a nieudacznicy to ci co przegrali i przegrają teraz po raz trzeci z rzędu...Fakty się liczą a nie ujadanie...; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Wybory Samorządowe w Oławie IP: 82.160.156.* 10.09.06, 21:43 Nie mam nic do Markiewicza ale na radnego wogóle nie nadaje się. Nie mam też nic do PiS-u ale w Oławie PiS jest taki jak tej partii kandydatka na Burmistrza Oławy. Z takimi kandydatami na Burmistrza Oławy jak Pani Leszczak to Październik wybory wygrywa w I turze. Odpowiedz Link Zgłoś