Dodaj do ulubionych

kto nie idzie na festyn z okazji "dnia koguta?"

13.06.08, 18:13
jak w temacie.

Ja nie ide;(
Obserwuj wątek
    • Gość: Juzek Re: kto nie idzie na festyn z okazji "dnia koguta IP: *.208.200.89.otvk.pl 13.06.08, 20:47
      ja przyjdę po manifestacji pod tym przybytkiem rozpusty, jestem
      święcie przekonany że wszyscy katolicy w Oławie są przeciwni temu
      nowemu miejscu gdzie zabwaki erotyczne kupują zboczeńcy geje
      pedofile onaniści i cykliści, a także masoni liberałowie i
      lumpeliberałowie. Idź na manifestację o 12 jeśli jesteś prawdziwym
      katolikiem, nie bądź bierny bo masoni atakują nas i nie są
      tolerancyjni wobec normalnych wierzących i chodzących do kościoła,
      niech ręka boska powstrzyma was od przekraczania tego przybytku
      rozpusty grzechu i zgnilizny.

Juzek
      • krzychlater Re: kto nie idzie na festyn z okazji "dnia koguta 13.06.08, 23:48
        Ja, wybrałem dwa dni w górach Masyw Śnieżnika i Góry Bialskie.
        • gooochab Re: kto nie idzie na festyn z okazji "dnia koguta 16.06.08, 12:13
          zazdroszcze....:)
          • krzychlater Re: kto nie idzie na festyn z okazji "dnia koguta 16.06.08, 17:22
            Proponuje obejrzeć parę zdjęć.
            picasaweb.google.pl/Krzychlater/1415062008CzerwiecZNamiotemAKT
      • gooochab Re: kto nie idzie na festyn z okazji "dnia koguta 14.06.08, 20:42
        hahaha, znam cie z innego forum i gdyby nie to, ze znam juz Twoje zdanie na ten
        temat, myslalabym, ze to swietna ironia:)))))
        • Gość: Juzek Re: kto nie idzie na festyn z okazji "dnia koguta IP: *.208.200.89.otvk.pl 14.06.08, 20:59
          znasz mnie, bo jestem synem Boga a my wszyscy jesteśmy ich dziećmi,
          i jako dzieci Boga jedynego najprawdziwszego musimy przeciwdziałać
          mordestwom popełnianym na ludziach przez sexshopy, one nas wykończą,
          zróbmy coś wspólnie, czy nie należałoby postawić pomnika wielkiego
          polaka, który niedługo zostanie świętym jeszcze kilku miejscach w
          oławie, całe osiedle sobieskiego chce mieć pomnik jana pawła 2 na
          swoim osiedlu. Wierzmy w boga, nie lękajmy się, nie pozwólmy wejść
          do naszego miasta poganom i satanistom.
          • gooochab niedobrze mi... bleeee 14.06.08, 23:01

• Gość: Juzek Re: niedobrze mi... bleeee IP: *.208.200.89.otvk.pl 15.06.08, 00:49
              Idź na mszę niedzielną i zrozum gdzie jest prawdziwa wolność, tylko
              w kościele prawda cię wyzwoli, ksiądz nic złego nie mówi, jedynie
              samą prawdę, zrozum że to jest kraj wyłącznie katolików polaków i
              żadnych zboczonych rzeczy w oławie nie potrzebujemy.
              Idziemy na mszę to pójdźmy katolicy polacy pod sexshop i
              zamanifestujmy naszą wolność i pokażmy że bóg nas popiera przeciwko
              złu panoszącemu się w naszej ojczyźnie.
              Wspomóżmy wspaniałego człowieka jakim jest ojciec Tadeusz Rydzyk, to
              on stworzył szkołę, dla dobra naszej młodzieży. Powiadomimy
              telewizję TRWAM, to jedyna prawdziwa telewizja która pokaże co się w
              naszej Oławie dzieje, że w tym mieście istnieje rozpusta i
              bezprawie, kto pozwolił na stworzenie tego przybytku masonizmu.
              Zróbmy z tym porządek. Wschłuchajmy się w prawdę głoszoną w Radiu
              Maryja.
              Juzek i jedyni prawdziwi zwolennicy Kościoła Katolickiego
              • Gość: ANTYjuzek Re: niedobrze mi... bleeee IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.08, 21:39
                CZY TY QRWA JESTES JAKIS OPETANY!!??!!
                Czlowieku to jest XXI wiek a nie sredniowiecze! i cos takiego jak sexshop jest
                rzecza normalna. Zapros na manifestacje swoich przyjaciol w mocherowych beretach
                I SPALCIE SEXSHOP!! Po pierwsze wpisz w google ''dom rozpusty'' i dowiesz sie co
                to jest bo jest lekka rozbieznosc miedzy domem rozpusty a sexshopem ponadto
                przeczytaj pare ksiazek poswieconych zywotom papiezy a dowiesz sie ze byli
                opiekunami domow rozpusty i innych tego typu, zyli z dziwkami i bylo im dobrze
                :) DO TEGO!
                RYDZYK nie jest dla mnie zadnym autorytetem ani nikim na kim moglbym sie
                wzorowac ponadto uwazam go za zwyklego zlodzieja ktory potrafi wydusic kazdy
                grosz od takich naiwnych ograniczonych umyslowo ludzi (baranow) jak Ty. Mysle ze
                pomysl z sexshopem w olawie sie sprawdzi i da niezly zarobek wlascicielowi (z
                tego miejsca chcialbym gratulowac odwagi) a propo wolnosci to BOG o ktorym tak
                tutaj zaciekle pisales ze dal nam wolnosc i wolna wole po to wlasnie zeby kazdy
                z nas zadecydowal czy kupic sobie wibrator czy tez moze nie... a tego wlasnie
                dowiesz sie czytajac BIBLIE a nie sluchajac radia co MA RYJA i ogladajac
                telewizje z serii reality TV trFam. w bibli dowiesz sie tez ze Bog nie potepia
                ani ciala ani cielesnosci wiec napewno nie mialby nic przeciwko dmuchanej lali
                :) do tego 100% olawy to nie sa katolicy :)
                wlasnie... Udala sie ta manifestacja?
                w olawie mamy juz skwerek Jana Pawla II... czlowieku narzucajac swoja koscielna
                liturgiczna wole ograniczasz wlasnie w ten sposob wolnosc innych ludzi jesli
                ktos akurat bedzie chcial pojsc do eroticshopu a go zamkna przez Ciebie (co sie
                naturalnie nie wydarzy) to bedzie to ograniczona wolnosc OSOBISTA! Jezus
                powiedzal " KTO JEST BEZ WINY NIECH PIERWSZY RZUCI KAMIEN" dlaczego rzucasz
                kamien ONANISTO...(bo chyba sie nie wyprzesz ze nigdy...?)
                POZDRAWIAM :)
                • Gość: Juzek Re: niedobrze mi... bleeee IP: *.208.200.89.otvk.pl 15.06.08, 22:39
                  jesteś opętany przez szatana, ale jest dla ciebie ratunek w
                  kościele, to katolicki kraj i to katolicy mogą jedynie ustanawiać
                  prawa w tym kraju, pamiętaj o tym. Dlaczego tak ujadasz na wiarę
                  katolicką czyżbyś był ateistą, jeśli jesteś ateistą to nie jesteś
                  polakiem ale zdrajcą narodu polskiego i komunistą. już kaczyński
                  mówił o takich jak ty że my stoimy tutaj gdzie jesteś dobroć miłość
                  Boga do ludzi, a tacy jak ty chcą zniszczenia narodu polskiego,
                  jesteś napewno zwolennikiem sld i i tej pani czarownicy senyszyn
                  która tylko ujada na kościół i naszego polaka ojca Tadeusza Rydzyka,
                  dzięki któremu nasz kraj jeszcze istnieje i istniał będzie i nie
                  został wchłonięty przez tą masońską zepsutą Unię, która chce zrobić
                  naszego kraju kolonię i śmietnisko, posłuchaj Radia Maryja, tam
                  mówią prawdę o tych liberałach, masonach, zboczeńcach innych że to
                  są mordercy którzy chcą nas zniszczyć zabrać nam ziemię, o tym
                  wszystkim mówi Radio Maryja i nasz Polak ojciec Tadeusz Rydzyk,
                  tylko on się nie boi mówić prawdy w tym kraju, zresztą jak wrócą
                  rządy pana kaczyńskiego to i tak zlikwiduje się ten sexshop bo mamy
                  w Polsce demokrację, a ty jesteś komunistą i napewno zdradzasz Polskę
                  demokracja polega na tym że rządzi większość czyli my a my jesteśmy
                  przeciwni sexshopowi i tym wszystkim deprawacjom a ty będziesz się
                  smażył w piekle zobaczysz za te słowa wypowiedziane na ojca rydzyka
                  prawdziwego Polaka
                  • gooochab Re: niedobrze mi... bleeee 16.06.08, 12:06
                    jestes zwyklym sekciarzem- tak jak i ten twoj rydzyk- radio maryja to sekta,
                    nie zadne katolickie radio.
                    Rydzyk sprzeniewierzyl pieniadze milionow Polakow. To zlodziej i powinno sie go
                    wsadzic do wiezienia.

"to katolicki kraj"- zapamietaj sobie, ze jedynym krajem katolickim jest
                    WATYKAN, a to co opowiadasz, to zwykle brednie

ateinsta wcale nie rowna sie komunista- ale juz kolega u gory uswiadomil Ci, ze
                    jestes niedouczony, cala Twoja wiedza pochodzi z tego pseudoradia- pseudokatolikow.
                    Nawet papiez nakazal prezydentowi zrobic porzedek z tym radiem- co sprzeciwisz
                    sie papiezowi? Wiec jestes - powinienes byc ekskomunikowany!!!!!

"ojca Tadeusza Rydzyka,
                    > dzięki któremu nasz kraj jeszcze istnieje"
                    hahahahahaha dobre!!!
                    Masz poczucie humoru chlopie!

"tam
                    > mówią prawdę o tych liberałach, masonach, zboczeńcach "
                    nie wiedzialam, ze w takim radiu mowi sie o zboczencach... podnieca Cie to
                    oczywiscie? chcialbys byc na miejscu takiego zboczenca?

"zresztą jak wrócą
                    > rządy pana kaczyńskiego to i tak zlikwiduje się ten sexshop bo mamy
                    > w Polsce demokrację,"

posluchaj- Kaczynski to POLITYK. Jemu zalezy tylko i wylacznie na wplywach do
                    budzetu- kiedy on moze pelnymi garsciami czerpac. Wiec nie zlikwiduje sie tego,
                    ani zadnego innego przedsiebiorstwa, ktore placi regularnie podatki- dotarlo?

a po 2: co ma do tego demokracja? Otworz encyklopedie, przeczytaj co to znaczy!
                    • Gość: Juzek Re: niedobrze mi... bleeee IP: *.208.200.89.otvk.pl 16.06.08, 12:32
                      spieniewiarz się prawdziwej wierze, będziesz potępiona, a mam
                      pytanie czy ty w ogóle chodzisz do kościoła, czy byłaś chociaż raz
                      na majówce w tym roku, jesteś komunistką i tyle ale pamiętaj że w
                      polsce już nie ma komunizmu i PRL w Polsce więc nie możesz się
                      udzielać, bo mamy demokracjęi komuniści i ateiści nie mają prawa
                      głosu i tyle, jesteś ateistką więc zdradziłaś nasz kraj, zdradziłaś
                      swoją rodzinę, bo przecież polak to katolik i koniec, przez takich
                      jak ty w polsce ateistów w polsce panuje bezrobocie, bieda,
                      złodziejstwo, problemy w służbie zdrowia, brak nowych kościołów i
                      nowych pomników naszego papieża, aids i inne choroby przenoszone
                      przez zboczeńców, należysz pewnie do masonów ktorzy chcą rozebrać
                      nasz kraj i oddać go niemcom, o tym wszystkim mówił nasz ojciec
                      tadeusz rydzyk, jeśli nie wierzysz to posłuchaj tego radia, tam
                      porządni wierzący ludzie głoszą prawdę w imię miłości do drugiego
                      człowieka
                      • Gość: abc Re: Festyn - Dni Koguta w Oławie IP: *.210.200.89.otvk.pl 16.06.08, 19:16
                        W moim przekonaniu tytuł pierwszego postu dotyczy Festynu z okazji
                        Dni Koguta a nie jakiś tam opisywanych bzdur przez chorego ludzia.
                        Natomiast wracając do Festynu to organizacja była pod psem. Według
                        mojej oceny mało było ludzi. Informacja o Festynie winna być lepiej
                        nagłośniona nawet za pomocą tzw. szczekaczki kursującej po całym
                        mieście w czwartek, piatek i w sobotę z rana. A tego nie było. Na
                        osiedlach domków jednorodzinnych o Festynie ludzie wogóle nie
                        wiedzieli a szkoda!
                        • gooochab Re: Festyn - Dni Koguta w Oławie 16.06.08, 20:59
                          masz racje, watek dotyczy festynu;)))))
                      • gooochab Re: niedobrze mi... bleeee 16.06.08, 20:58
                        "spieniewiarz się prawdziwej wierze"

sam sie glupku sprzeniewierzasz, co Ci ten Twoj rzydzyk odpowiedzial- gdzie jest
                        kasa na wykup stoczni???

"już nie ma komunizmu i PRL w Polsce więc nie możesz się
                        > udzielać"

co ma piernik do wiatraka????

"przez takich
                        > jak ty ....... aids i inne choroby przenoszone
                        > przez zboczeńców"

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka